ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، کاردرمانی برای نشستن کودک و آموزش تصویری کاردرمانی برای نشستن کودک و تمرین نشستن نوزاد نی نی سایت و کاردرمانی برای نشستن کودک نی نی سایت و دعا برای نشستن کودک و کاردرمانی برای غلت زدن نوزاد و نشستن نوزاد فلج مغزی و کاردرمانی کودک و درمان دیر نشستن کودک و سن نشستن نوزاد پسر و دلایل دیر نشستن کودک در نم نمک.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

کودک معمولا در سنین 4 تا 6 ماهگی با کمک والدین و از سن 9 ماهگی می تواند بدون کمک والدین بنشیند.آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک و بچهآموزش کاردرمانی برای نشستن کودک و بچه

درصورتیکه به هر دلیلی کودک در نشستن مشکل داشته باشد ، باید به متخصص کاردرمانی مراجعه کنید. متخصص کاردرمانی با بکار گرفتن اقدامات لازم ، تا حد زیادی به کودک شما برای رفع این مشکل کمک می کند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

چرا نشستن برای کودکان مهم است؟

نشستن کودک یک مهارت عالی است ، نه فقط به این دلیل که کودک شما بزرگتر و قویتر می شود ، بلکه به این دلیل که زندگی با یک نوزاد که می تواند بنشیند برای شما به عنوان پدر و مادر بسیار آسان تر می شود. زیرا هنگامی که مثلا می خواهید لباس کودک را به تنش بپوشانید ، یا زمانی که می خواهید کودک بازی کند و یا اینکه خودتان کاری داشته باشید ، به راحتی می توانید او را روی زمین بگذارید.

هنگامی که کودک شما به طور مستقل نشست ، می تواند راحت تر خود را سرگرم کند و برای مدت طولانی تری تنها باشد و به این صورت در کشف محیط اطراف و شناخت بدن خود مستقل تر می شود.

کودکان وقتی نشسته اند بسیار خوشحال خواهند شد زیرا می توانند از دست و چشم خود برای عملکرد بیشتر برای کشف محیط و بازی خود استفاده کنند.

هنگامی که کودکان به حالت نشسته قرار می گیرد ، می توانند با استفاده از هر دو دست خود اسباب بازی ها را بگیرند؛ در فضای خانه به اطراف نگاه کرده و به دنبال چهره های آشنا بگردند و حتی شروع به هضم بهتر شیر یا شیر خشک خود می کنند.

نشستن یک مهارت حرکتی بزرگ است که همه نوزادان تقریباً در یک سن رشد به دست می آورند ، اما برخی ممکن است برای رسیدن به آنجا کمی بیشتر به کمک نیاز داشته باشند. با نکات ، فعالیت ها و تمرین های زیر به کودک خود کمک کنید تا خودش بتواند بنشیند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

کودک چه زمانی می تواند بنشیند؟

در چند ماه اول زندگی کودک شما شاهد پیشرفت مهارت هایی نظیر کنترل سر ، بلند کردن خود از زمین هنگامی که به شکم خوابیده اند و تقویت عضلات شکمی با سعی در گرفتن پاهای خودشان ، خواهید بود. قدرت عضلانی که از چند ماه گذشته در گردن ، قفسه سینه ، کمر ، شکم و پاها به دست آورده اند ، به نشستن کودک به صورت مستقل کمک می کند.

به طور معمول نشستن کودک از حدود 4 الی 7 ماهگی شروع می شود. در ابتدای این محدوده سنی کودک احتمالا قدرت تنه کافی برای نشستن به کمک شما یا حفظ تعادل به وسیله دستان خودش با تکیه بر اشیا یا گذاشتن دست ها بر زمین را خواهد داشت.

آنها ممکن است به پهلو یا جلو خم شوند تا دستان خود را روی زمین نگه دارند تا تعادل خود را حفظ کنند.

آنها ممکن است در ابتدا برای نشستن به کمک شما احتیاج داشته باشند ، اما شما می توانید به تدریج حمایت خود را از قطع کنید تا خودشان یاد بگیرند و تمرین کنند.

حدود 6 ماهگی (یک یا دو ماه کمتر یا بیشتر) ، زمانی است که کودک شما می تواند بدون حمایت شما به تنهایی بنشیند.

سن نشستن کودک برای همه یکی نیست

اگر کودک شما 6 ماهه است و هنوز توانایی نشستن را ندارد هیچ جای نگرانی نیست. کودکان در همه زمانهای مختلف به مراحل رشدی معین می رسند و شما نباید از یک سن خاص و دقیق برای به دست آوردن مهارت نشتسن صحبت کنید.

زیرا که چه ورزشکارهای مشهوری بوده اند که در کودکی دیرتر از دیگران شروع به راه رفتن کرده اند و چه بازیگرانی که در کودکی دیرتر از دیگران حرف زدن را یاد گرفته اند.

با این حال ، اگر نگران رشد کودک خود هستید و سن او از 8 ماه گذشته است و هنوز توانایی نشستن به صورت مستقل را ندارد ، حتماً در اسرع وقت با پزشک متخصص اطفال یا کاردرمانگرهای حوزه کودک صحبت کنید.

متخصصین کاردرمانی با بررسی وضعیت جسمانی و ذهنی کودک ، با انجام تمرینات مختلف به تقویت عضلات تنه و گردن و شکمی کودک کمک می کنند تا نشستن کودک به راحتی انجام پذیرد.

نکاتی برای کمک به نشستن کودک

روش های زیادی وجود دارد که می توانید به کودک کمک کنید تا قدرت گردن و تنه مورد نیاز برای رسیدن به مرحله رشدی بعدی را به دست آورد . در اینجا چند نکته ، موقعیت و فعالیت که چگونه به نشستن کودک به صورت مستقل کمک کنید ، بیان می شود.

اگر در انجام تمرینات مستمر باشید به زودی به هدف نشستن کودک به صورت مستقل دست خواهید یافت.

از زمان کافی برای روی شکم بودن کودک اطمینان حاصل نمایید

زمانی که کودک روی شکم است ، مقدمه اکثر مراحل رشد حرکتی است. این زمان که به زمان شکمی معروف است به ساختن عضلات قوی در گردن ، پشت ، شکم و بازوهای کودک کمک می کند.

هنگام بازی کودک را روی شکم بگذارید تا تلاش کنند سر خود را بلند کنند و از دست های استفاده کنند. این عضلات به کودک شما کمک می کند تا غلت بزند ، بنشیند ، بخزد و بسیاری از مهارت های دیگر در مراحل رشدی را داشته باشد.

روی یک سطح سفت و متعادل تمرین کند

هنگام تمرین برای نشستن کودک سعی کنید که آن ها را روی یک سطح صاف و سفت مانند کف چوبی و فرش قرار دهید. این کار به آنها حداکثر تعادل را می دهد تا بتوانند به تنهایی بنشینند.

هنگامی که عضلات و تعادل آنها کمی تقویت شد ، می توانید کمی بیشتر آنها را به چالش بکشید و آنها را روی یک سطح نرم و ناپایدار مانند تخت ، بالش یا کاناپه قرار دهید. این نوع سطح باعث می شود عضلات تنه آنها بسیار بیشتر کار کند تا بتوانند روی سطوح ناپایدارتری بنشینند.

کمتر از صندلی های مخصوص نگهدارنده کودک استفاده کنید

حتی اگر به نظر برسد که با نشستن در این صندلی ها و کمک کننده ها ، آنها قویتر می شوند ، اما واقعاً چندان مفید نیستند. با توجه به اینکه این وسایل از کودک پشتیبانی می کنند ، عضلات کودک به خوبی تقویت نمی شوند. آنها را معمولاً دور از وسایل نگهدارنده کودک قرار دهید تا عضلات شان تقویت شود.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

سعی کنید زمان بیشتری را روی شکم سپری کنند ، به پشت دراز بکشند ، به اطراف غلت بزنند و در حالت نشسته بین پاهای شما قرار بگیرند.

بالشتک و کوسن ها را در اطراف کودک قرار دهید

البته بهتر است وقتی کودک یاد می گیرد که خودش بنشیند ، کنار او نشسته باشد. با این حال ، شما می خواهید به تدریج میزان پشتیبانی خود را از آنها کاهش دهید. اطمینان حاصل کنید که اگر دستان خود را از کودک خود برمی دارید ، آنها مکانی آسان برای افتادن روی آن دارند.

5 موقعیت برای بهبود نشستن کودک

کودک خود را در موقعیت های زیر قرار دهید تا به او کمک کند که به حالت نشسته عادت کند.

نشستن به صورت حلقه ای

هر زمان کودک شما نشسته است ، باید آنها را در حالت نشستن حلقه ای قرار دهید. زانوها باید خم و به پهلو و کف پاها نزدیک به هم باشند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

این کار یک تکیه گاه خوب برای آنها فراهم می کند که بالاتنه آنها را به بهترین وجه پشتیبانی می کند.

استفاده از دست های خود کودک برای نشستن

هنگامی که کودک خود را در حالت نشستن حلقه ای نشانده اید ، برای ایجاد تعادل از دستان خود کودک با تکیه بر روی زمین استفاده کنید. آنها احتمالاً در ابتدا نمی دانند که چگونه دست خود را آنطور که شما می خواهید ، روی زمین نگه دارند.

شما باید پشت سرشان بنشینید و دست های خودتان را روی دست های کودک گذاشته و به سمت زمین هدایت کنید. وقتی فهمیدند که بازوها به بالا نگه داشتن آنها کمک می کند ، هر زمان که نشسته باشند از دست هایشان استفاده خواهند کرد.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

حمایت خود را به تدریج کاهش دهید

کودک را جلوی خود بین پاهایتان بنشانید و او را از تنه گرفته و به تعادلش کمک کنید. کم کم تا جایی که امکان دارد دست های خود را پایین تر قرار داده تا جایی که کودک تعادلش را از دست ندهد. با این تمرین به تدریج حمایت خود را کاهش داده تا کودک بتواند به صورت مستقل بنشیند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

بیشترین حمایت زمانی است که دست هایتان در بالاترین جای ممکن و زیر بازوهایش خواهد بود.

قرار دادن دستها روی کمر ، لگن یا حتی بالای ران آنها کمترین حمایت را ایجاد خواهد کرد.

دادن حمایت به کودک با پایین نگه داشتن پاها حتی در تقویت تنه نیز موثر است زیرا کودک شما از عضلات شکم خود برای حفظ تعادل استفاده می کند.

از بالش های نگهدارنده استفاده کنید

از نکات مثبت این بالش ها کاربرد چند منظوره آن هاست. علاوه بر مراقبت از کودک ، برای زمان های شکمی کودک و نشستن کودک نیز مفید است. بالش را دور کودک نشسته بپیچید تا نقش حمایتی را ایفا کند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

بالش در قسمت لگن آنها قرار می گیرد و به اندازه کافی پشتیبانی می کند تا بتواند آنها را بالا نگه دارد در حالی که همچنان به عضلات شکم و پشت آنها اجازه می دهد که کار خود را انجام دهند.

کودک را به حالت راست نگه دارید

نگهداشتن کودک به صورت راست ، هنگامی که آن ها را بغل کرده اید یا روی زانوی تان نشانده اید به تقویت عضلات تنه و شکم کودک کمک می کند که از مهمترین عضلات برای حفظ تعادل هنگام نشستن کودک می باشند. باز هم در این حالت به تدریج حمایت خود را کاهش دهید تا عضلات شان بیشتر درگیر شود.

3 تمرین برای پیشرفت نشستن کودک

برای افزایش قدرت تنه و گردن ، این تمرینات و فعالیت های خاص را امتحان کنید تا کودک به تنهایی بنشیند.

آویزان کردن اسباب بازی ها

هنگام نشستن کودک ، برای تمرین کنترل بیشتر سر و تقویت عضلات تنه اسباب بازی های کودک را در جلوی او آویزان کنید.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

کودک را بالا بکشید تا بنشیند

این تمرین را می توان در حالی انجام داد که کودک شما به پشت خوابیده است. زمان عالی برای انجام این کار هنگام تعویض پوشک است ، با این کار روزانه چند بار تمرین خواهید کرد. کنار پاهای کودک خود بنشینید ، دستان او را بگیرید و به آرامی او را به بالا بکشید. به کودک زمان کافی بدهید تا سرش را به جلو بکشد و عقب نماند.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

این تمرین به تقویت عضلات گردن و شکم آن ها کمک می کند.

از اسباب بازی های ایستاده استفاده کنید

از آنجایی که این یک سطح عمودی است ، دقیقاً در دید کودک شما قرار دارد. با این کار استفاده از عضلات شکم برای بلند نشستن برای کودک بسیار راحت تر خواهد بود.

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن