ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، پارکینسون و World Parkinson's Day و روز جهانی پارکینسون و تاریخ شمسی روز جهانی پارکینسون و روز جهانی پارکینسون چه روزی است و جیمز پارکینسون و جیمز پارکینسون که بود و هدف روز جهانی پارکینسون و بیماری پارکینسون و بیماری پارکینسون چیست در نم نمک.

روز جهانی پارکینسون چه روزی است؟

23 فروردین 1403تاریخ روز جهانی پارکینسون 2024 سال 1403تاریخ روز جهانی پارکینسون 2024 سال 1403

برابر با 11 آوریل

پارکینسون شایع ترین بیماری تحلیل رونده مغز بعد از آلزایمر و یک بیماری مزمن و تدریجا پیشرونده است که بر اثر از بین رفتن سلول های ترشح کننده ماده ای به نام دوپامین رخ می دهد. جیمز پارکینسون دانشمند و متخصص مغز و اعصاب به توصیف دقیق بیماری پرداخت و به همین علت این بیماری را به نام این پزشک نامگذاری نمودند و 11 آوریل روز تولد جیمز پارکینسون را روز جهانی پارکینسون اعلام کردند. به افتخار جیمزپارکینسون و اکتشافاتش ، در این بخش از گوناگون نم نمک درباره این بیماری و هدف برگزاری روز جهانی پارکینسون توضیحاتی را آورده ایم.

روز جهانی پارکینسون چه روزی است؟

بیماری پارکینسون توسط یک جراح بریتانیایی به نام دکتر جیمز پارکینسون در سال 1817 کشف شد. روز جهانی پارکینسون در 11 آوریل سال 1997 برگزار شد که روز تولد دکتر جیمز پارکینسون است.

روز جهانی پارکینسون

جیمز پارکینسون که بود؟

جیمز پارکینسون دانشمند و متخصص مغز و اعصاب ، زمین شناس و دیرینه شناس ، یک فعال سیاسی-اجتماعی انگلیسی بود که در 11 آوریل 1755 به دنیا آمد و در 21 دسامبر 1824 درگذشت. جیمز پارکینسون مقاله ای تحت عنوان فلج لرزان (Shaking Palsy) را در سال 1817 نوشت و در آن به توصیف دقیق بیماری پرداخت.

پارکینسون امیدوار بود با برخی فرآیندهای درمانی قبلا کشف شده بتوان حداقل توقف پیشرفت این بیماری را ممکن ساخت. جیمز پارکینسون نام این اختلال را به نام خودش نگذاشت بلکه دکتر ژان مارتین شارکوت اظهار داشت که نام پارکینسون بهترین انتخاب برای نام بیماری است که او دقیق توصیفش نموده است.

هدف از برگزاری روز جهانی پارکینسون

روز جهانی پارکینسون با هدف افزایش آگاهی مردم در مورد این بیماری ایجاد شده است. برای روز جهانی پارکینسون مراسم های مختلفی در کل جهان برگزار می شود. فعالیت هایی هستند که در کل جهان به انجام می رسد و فرصتی برای شرکت کردن افراد در جلسات آموزشی در مورد بیماری پارکینسون می باشد.

هدف از تعیین روز جهانی پارکینسون

بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون یک نوع فلج لرزشی است که در آن قدرت ماهیچه ای کاهش پیدا کرده و حرکت افراد تحت تأثیر قرار می گیرد؛ حتی اگر یک نفر مدام درمان ها را پیگیری کند ، باز هم این اتفاق برایش خواهد افتاد . اولین علائم این بیماری اندک و تقریبا خیلی جزئی است و اولین علائم احساس ضعف ناچیز و لرزیدن برخی قسمت های بدن (سریا دست ها و بازوها) است. با پیشرفت بیماری ، خم شدن سخت شده و بیمار روی انگشتان پا و قسمت جلوی پا قدم می گذارد. در چنین حالتی معمولا بدن تمایل به خم شدن به سمت جلو پیدا می کند و دوست دارد از سرعت راه رفتن به سرعت دویدن برسد؛ در حالی که مغز ، فرمانی برای ایجاد تعادل نمی دهد.

به عبارت دیگر بیماری پارکینسون ، نوعی بیماری نوروژنیک است که در آن سلول های مسئول تولید دوپامین در ناحیه نیگرای مغز می میرند. دوپامین برای حرکت بدن ضروری است. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در عقده های قاعده ای مغز موجب علائم ترمور ، سفتی عضلات و کندی حرکات میشود.

دلیل ایجاد بیماری پارکینسون

نماد روز جهانی پارکینسون

یکی از برجسته ترین سمبل های بیماری پارکینسون لاله قرمز است و در نهمین باری که روز جهانی پارکینسون برگزار شد ، این نماد را ایجاد کردند. J.W.S. Van der Wereld یک باغبان هلندی مبتلا به بیماری پارکینسون لاله قرمزی را به جیمز پارکینسون اهدا کرد. این نماد از یک مرد مبتلا به بیماری پارکینسون بر گرفته شده است که می تواند خودش را شبیه به لاله قرمز به سمت جلو یا به سمت عقب خم کند.

نماد روز جهانی پارکینسون

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن