ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، فرق بالنگو با تخم شربتی و خواص و مضرات بالنگو و تخمه شربتی و نام دیگر بالنگو و فرق بارهنگ و بالنگو و عکس گیاه بالنگو و بهترین زمان مصرف بالنگو و خواص بالنگو نی نی سایت و خواص بالنگو برای مردان و تخم شربتی برای ریه و تفاوت بالنگو با تخم شربتی در نم نمک.

فرق و تفاوت بالنگو با تخم شربتی چیست؟

بالنگو نام یک گیاه از تیره نعنائیان شامل گیاهان علفی یک ساله یا چندساله با ساقه های بی کرک یا کرکدار است.فرق و تفاوت بالنگو با تخم شربتی چیست؟فرق و تفاوت بالنگو با تخم شربتی چیست؟

گل آن سنبله مانند است و برگ هایی با دندانه های منتهی به خار در حاشیه دارد. کاسه گل آن دارای پنج دندانه با دندانه های ضخیم و برجسته و لبه زبرین جام گل دارای دو شیار طولی است ، دارای چهار پرچم با میله های ریش دار در قاعده و فندقچه مستطیلی سه وجهی و با زایده غشایی در انتها.

گیاه بالنگو

گیاه بالنگو

تخم شربتی چیست؟

تخم شربتی ، تخم گیاه ریحان کوهی است که با نامهای بادروج و بادرود نیز شناخته می شود.

فرق و تفاوت بالنگو با تخم شربتی چیست؟

تخم شربتی (بالا) و تخم ریحان (پایین)

این گیاه مانند ریحان است اما برگهای زبزتر و بوی کمتری دارد. همچنین در هوای گرم عطر و طعم خود را تا حد زیادی از دست می دهد؛ بنابراین به عنوان سبزی خوردن کاربرد ندارد. بذر این گیاه در درست کردن شربتها استفاده می شود و به همین دلیل در زبان عامه تخم شربتی خوانده می شود. شربت حاصل ، یکی از نوشیدنی های سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به صورت خنک مصرف می شود و از آب ، شکر قوام آمده و تخم شربتی درست می شود. همچنین می توان گلاب ، زعفران یا آب لیمو به آن افزود. تخم شربتی دارای موسیلاژ است و اگر در آب ریخته شود ، دور آن لعابی به رنگ خاکستری شکل می گیرد.

فرق و تفاوت بالنگو با تخم شربتی چیست؟

تخم شربتی (بالا) و تخم ریحان (پایین) پس از خیس خوردن

اشتباه با گیاهان دیگر

ریحان کوهی با بادروج ، که به عربی حوک گفته می شود ، یکی دانسته شده است. بادروج در طب سنتی و کتب فقهی بسیار ستوده شده و خواص بسیاری برای آن ذکر شده است. اما در اینکه این گیاه همان ریحان کوهی است شُبهاتی وجود دارد و گاهی نیز آن را برابر ریحان فرض کرده اند. امروزه عطاری ها هم تخم ریحان و هم تخم ریحان کوهی را به عنوان تخم شربتی عرضه می کنند زیرا تخم ریحان نیز با قرار گرفتن در آب لعابدار می شود و شباهت زیادی به تخم شربتی دارد فقط از آن بزرگتر است. اما در طب سنتی خواص متفاوتی برای این دو دانه ذکر می شود.

به تازگی دانه چیا نیز به بازار عرضه شده است که مانند تخم شربتی با خیس شدن لعابدار می شود. اما این دانه ، برخلاف تخم ریحان ، هم خانواده تخم شربتی نیست ، ضمن اینکه در طب سنتی خواص تخم شربتی را ندارد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن