ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عبور از دست انداز در رانندگی و اموزش تعویض دنده روی سرعت گیر و آموزش تعویض دنده موتور و نحوه ایستادن پشت چراغ قرمز و نحوه ترمز گرفتن صحیح و اموزش تعویض دنده برای مبتدیان و زمان تعویض دنده معکوس و اموزش رانندگی در دست انداز در نم نمک.

آموزش تعویض دنده در دست انداز و سرعت گیر

سرعت کاه یک نوع سرعت گیر است که یک شکل آن به صورت پهن می باشد و یک نوع آن حالت کوچک و تند است.در شرایط عادی برای گذشتن از روی سرعت گیر زمانی که از فاصله دور ، از وجود سرعت گیر یا سرعتکاه آگاه شدیم در حدود 100 متری آن سرعت را کم می کنیم و بعد از آن دنده را نیز کم کرده (دنده معکوس) و به حرکت خود ادامه می دهیم.آموزش تعویض دنده در دست انداز و سرعت گیرآموزش تعویض دنده در دست انداز و سرعت گیر

در نوع سرعت گیر پهن با دنده 2 می شود از روی آن عبور کرد اما در نوع سرعت گیر کوچک و تند ، کم کردن سرعت در حد ایست و حرکت با دنده یک صورت می گیرد.

آموزش تعویض دنده در دست انداز و سرعت گیر

سرعت گیرها در ابعاد مختلف در مناطق شهری یا مکان های پررفت و آمد نصب می شوند. وجود سرعت گیر ، یک درخواست دوستانه برای کاهش سرعت از جانب شماست ، ولی درصورت رد این درخواست ، تصادف یا در بهترین حالت استهلاک زودرس خودرو پیش می آید. با نم نمک همراه باشید ، تکلیف مان را با این موجودات اعصاب خورد کن روشن می کنیم!

با آن ها چگونه رفتار کنیم؟

عجله نکنید! کمی زودتر شروع به حرکت کنید و با سرعت مجاز برانید ، پریدن از سرعت گیرها با سرعت بالا ، آن هم در شهری پرترافیک کمکی بر زودتر رسیدن به مقصد نمی کند. سرعت مناسب برای گذر از روی سرعت گیرها را معمولا ارتفاع ماشین شما و نوع سرعت گیر بیان می کند. هر چه سرعت گیر ارتفاع بیشتر و پهنای کمتری داشته باشد برای ماشین شما کُشنده تر است! بنابراین سرعت شما باید بین 5 تا 20 کیلومتر در ساعت باشد.

آموزش تعویض دنده در دست انداز و سرعت گیر

چه چیزهایی را در نظر بگیریم؟

همیشه حواستان به خودروهای پشت سر جمع باشد و از چند ده متر مانده به سرعت گیر اقدام به ترمز گیری آهسته و پیوسته کنید ، این بهترین روش برای اجتناب از برخورد پشت سر است. دقت کنید که به هیچ عنوان اقدام به کاهش سرعت آنی نکنید ، چرا که امروز وجود انواع و اقسام نوشته ها در نزدیکی سرعت گیرها باعث کاهش اصطکاک و از کنترل خارج شدن ماشین می شود.

سرعت گیرها چه قسمت هایی را تحت فشار قرار می دهند؟

  • فنر و کمک فنرها
  • دسته موتورها و گیربکس
  • سیستم فرمان و سایر اجزای تعلیق خودرو
  • شاسی
  • مسیر خروج دود
  • لاستیک ها

برای کاهش خسارت چه کار کنیم؟

علاوه بر رعایت موارد بالا ، برای کاهش خسارات ناشی از سرعت گیرها باید سعی شود که در فاصله چند متری آن ها ترمز رها شود ، در حالت ترمزگیری بسته به شدت این عمل ، بیشتر جرم اتومبیل در قسمت دماغه آن و بر روی چرخ های جلو منتقل می شود و لمس یک مانع در این حالت برای جلوبندی مانند یک کابوس است. علاوه براین گاز دادن هم باعث افزایش جرم در محور عقب خواهد شد. همچنین گرفتن کلاچ خودرو در هنگام عبور از آن ها توصیه می شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(19 رای)
70.6%

نظر دادن