ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، علت سوختن واشر سرسیلندر خودرو و علائم سوختن واشر سرسیلندر خودرو و علائم ترساندن واشر سر سیلندر پژو و علائم نیم سوز شدن واشر سر سیلندر و رانندگی با ماشین واشر سرسیلندر سوخته و تست واشر سرسیلندر و علائم سوختن واشر سر سیلندر 405 و علائم نیم سوز شدن واشر سر سیلندر پژو 405 و هزینه تعمیر واشر سر سیلندر و علائم واشر زدن 206تیپ2 در نم نمک.

چه زمانی واشر سرسیلندر می سوزد

واشر سر سیلندر بین بلوک موتور که قطعاتی مانند میل لنگ و پیستون ها داخل آن قرار دارند و فضای بین سیلندر و سرسیلندر را آب بندی می کند تا از فرار گاز از محفظه احتراق ، نشت آب از کانال های آب و نشت روغن از کانال های روغن جلوگیری کند.علت و علائم سوختن واشر سرسیلندر خودرو + زمان تعویضعلت و علائم سوختن واشر سرسیلندر خودرو + زمان تعویض

علائم سوختن واشر سر سیلندر چیست؟

نوبت به مهم ترین بخش این مقاله یعنی بررسی علائم سوختن واشر سر سیلندر می رسد. شما باید نشانه های زیر را به خاطر بسپارید و به محض مشاهده آن ها ، برای بررسی های بیشتر به تعمیرگاه مراجعه کنید :

  • کاهش توان موتور
  • مشاهده آب و روغن روی بدنه موتور
  • تغییر رنگ روغن موتور به شیری رنگ (به دلیل ترکیب آب و روغن)
  • جوش آوردن خودرو
  • بیرون آمدن دود سفید یا آب از اگزوز ( به دلیل نفوذ آب به درون محفظه احتراق موتور)
  • کم کردن زودهنگام آب ماشین

واشر زدن ماشین

باید توجه داشته باشید که واشر زدن ماشین اتفاقی ناگهانی نیست. بلکه ابتدا شاهد نیم سوز شدن واشر سر سیلندر خواهید بود. در اثر این اتفاق ، دمای موتور بیش از حد افزایش پیدا می کند. حتی ممکن است که با یکبار استارت زدن ، ماشین روشن نشود. پیشنهاد می کنیم که در حین رانندگی حتما به آمپر آب خودرو توجه کنید. هرچه آمپر روی عدد بالاتر قرار بگیرد ، نشان دهنده آن است که واشر سر سیلندر در معرض فشار و دمای بالاتری قرار دارد.

کار واشر سرسیلندر چیست؟

واشر سرسیلندر سه وظیفه اصلی دارد :

آب بندی سیلندر :

همانطور که در این بخش از سرگرمی نم نمک توضیح خواهیم داد وقتی موتور در حال کار کردن است ، فشار سیلندر در موتور بنزینی به راحتی می تواند به 700 psi و در موتور دیزلی ، تا 2 هزار psi برسد. واشر سرسیلندر سبب بهینه تر شدن حالت کارکرد سیلندر می شود . آب بندی واشر سرسیلندر با اهمیت است زیرا هر گونه نشتی گاز در دقت کار موتور تاثیر گذار بوده و موجب کاهش قدرت و راندمان موتور می گردد. واشرسر سیلندر باید بتواند فشار و حرارت زیاد ناشی از موتور را تحمل نماید.در صورتی که آب رادیاتور اندک باشد فشار زیادی به موتور و واتر پمپ وارد می شود و موجب سوختن واشر سر سیلندر می شود ، تعمیر واشر سر سیلندر هزینه هنگفتی را به همراه دارد.

وظیفه واشر سرسیلندر

وظایف اصلی واشر سرسیلندر

هدایت مایعات :

داخل بلوک موتور و سرسیلندر مایع خنک کننده موتور و هم روغن موتور مورد نیاز هستند و مسیرهایی در واشر سرسیلندر وجود دارند که بین سر سیلندر و بلوک موتور در گردش باشند. در سرسیلندر ، وظیفه مایع خنک کننده تنظیم دمای سوپاپ و شمع ها است.

حفظ و نگهداری مایعات از وظایف واشر سرسیلندر :

مسیرهای مخصوص مایع خنک کننده و روغن موتور تنها چند میلی متر با هم فاصله دارند. جلوگیری از ترکیب مایع خنک کننده و روغن موتور با هم یکی از وظایف اصل واشر سرسیلندر است. یکی دیگر از وظایف واشر سرسیلندر جلوگیری از نزدیک شدن گازهای احتراق به مسیرهای مخصوص مایع خنک کننده و روغن موتور است.

نشانه سوختن واشر سر سیلندر

وظیفه های واشر سرسیلندر و نشانه های سوختن آن

واشر زدن ماشین یعنی چی؟

واشر زدن ماشین ، اصطلاحی است که برای سوختن واشر سر سیلندر بکا ر می رود. هرچند این قطعه توان مقاومت زیادی در برابر فشار و حرارت دارد؛ اما اگر فشار و دمای موتور بیشتر از محدوده مجاز شود ، این قطعه در معرض آسیب قرار می گیرد. البته این قطعه نیز مانند سایر تجهیزات خودرو ، عمر مفید مشخصی دارد. گاهی اوقات علت واشر زدن خودرو ، پایان عمر مفید آن است.

واشر زدن ماشین

آسیب دیدن واشر سر سیلندر ، به صورت تغییر شکل یا دفورمه شدن و سوختن آن رخ می دهد. هردو اتفاق باعث می شود که این قطعه نتواند وظیفه آب بندی خود را به درستی انجام دهد. در نتیجه مشکلات زیادی ایجاد می شوند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

علل و عوامل سوختن واشر سرسیلندر

1. کم شدن آب رادیاتور

2.مسدود شدن مجراهای عبور آب در موتور

3. خنک نشدن آب رادیاتور به علت رسوب و یا نقص در عملکرد پروانه

4. نقص فنی در ترموستات

5. نقص فنی در واتر پمپ و عدم گردش جریان آب در موتور

6. پیچ خوردگی شلنگ های ورودی و خروجی رادیاتور

7. رانندگی طولانی در ترافیک و فشار بر موتور در فصل گرما

از دیگر علائم سوختن واشر سرسیلندر گرمای بیش از حد موتور ، زدن جوش کاذب در رادیاتور ، وجود آب در سرپیستون ها ، مخلوط شدن آب و روغن ، دیر روشن شدن موتور ، بد کار کردن موتور ، خروج بخار آب از اگزوز و رنگ روغن موتور تقریبا به صورت شیری رنگ خواهد بود و همچنین کم شدن قدرت و کشش موتور هستند.

نکته : در سوختن واشر سر سیلندر اول آب رادیاتور داغ می شود و حرارت افزایش می یابد و پس از چند دقیقه بعد از رسیدن آمپر به خط قرمز واشر شروع به صدمه دیدن می کند.

برای جلوگیری از سوختن واشر سرسیلندر چه کنیم؟

اصلی ترین علت سوختن واشر سر سیلندر ، بالا رفتن بیش از حد دمای موتور است. برای جلوگیری از این اتفاق باید حتما از وجود آب و روغن کافی در خودرو اطمینان حاصل کنید. همچنین برای جلوگیری از کاهش کیفیت روغن ، پیشنهاد می کنیم هر 5 هزار کیلومتر یکبار آن را تعویض کنید.

هفته ای دو بار نیز آب خودرو را چک کنید تا در صورت نیاز ، آب اضافه کنید. علاوه بر آن پیشنهاد می کنیم استفاده از ضدیخ را به همراه آب ماشین جدی بگیرید. ضدیخ به خصوص در تابستان نقش بسزایی در جلوگیری از داغ شدن موتور خودرو ایفا می کند.

موضوع بعدی که باید مدنظر داشته باشید ، عملکرد صحیح رادیاتور است. حتما در فواصل زمان مختلف رادیاتور را کنترل کنید تا در صورت گرفتگی منافذ و لوله های آن ، مشکل را برطرف کنید. علاوه بر آن از سلامت فن و ترموستات خودرو نیز اطمینان حاصل کنید. واتر پمپ نیز مسئول هدایت آب به سمت موتور است که باید حتما سالم باشد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن