ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، روز معمار و روز مهندسی معماری و تاریخ روز معماری و تاریخ شمسی روز معماری و روز معماری در تقویم امسال و تاریخچه روز معماری و روز معمار چه روزی است و تاریخ دقیق روز معماری و روز معماری چند شنبه است و روز معماری چندمه و روز معماری در تقویم میلادی و علت نامگذاری روز معماری و روز معماری و روز ملی معمار در تقویم قمری و روز معماری در تقویم قمری در نم نمک.

روز معمار چه روزی است؟

3 اردیبهشتتاریخ روز معمار(1403) و روز مهندس معماری در تقویمتاریخ روز معمار(1403) و روز مهندس معماری در تقویم

روز معماری در ایران 3 اردیبهشت هر سال ، مصادف با سالروز تولد شیخ بهایی است. این روز را نباید با روز جهانی معماری (نخستین دوشنبه ماه اکتبر در هر سال) اشتباه گرفت.

معمار کسی است که نقشه کشی ، طراحی ، و به طور کلی معماری ساختمانها را ایفا می کند. طراح اوست و نظارت مستقیم بر فعالیت دیگر مهندسان عمران - تأسیسات الکتریکی - تأسیسات مکانیکی دارد. در واقع معمار ناظر نهایی و هماهنگ کننده کلیه نقشه های یک بنا شامل نقشه های معماری و طراحی - نقشه های محاسبات سازه ای و نقشه های تأسیساتی است.

در گذشته به جای کلمه معمار ، از مهراز استفاده می کردند. معمار فردی است که تفکرات ناب و خلاقانه خود را بر اساس تعاریف مختلف با توجه به فرهنگ - سبک معماری منطقه - اقلیم - دید و منظر مناسب - کاربری فضا و فاکتورهای مهم دیگری اتود می زند.

در واقع معمار ، مانند همه افراد دیگر ، تخیلاتی دارد ولی با این تفاوت که می تواند این تخیلات خود را به عرصه ظهور برساند. تفاوت معماران نیز در قدرت تخیل ، و همچنین توانایی آنان برای تحقق بخشیدن به آن است. معماری علمی است که با تکیه بر مضامین علمی و حرکت در مسیر خلاقیت هنری سعی در بهبود شرایط زندگی برای آحاد جامعه دارد و در واقع یک معمار ، باید در تمامی زمینه های علمی و هنری خبره باشد تا بتواند اثری در خور توجه از خود به جا بگذارد.

تاریخ روز جهانی معماری و روز معماری در ایران

روز معمار و تاریخچه روز معماری در ایران و جهان

تاریخچه روز معمار در ایران

سال 1383 انجمن مفاخر معماری ایران مراسمی را در روز 3 اردیبهشت مصادف با سالروز تولد شیخ بهایی برپا کرد و پیشنهاد کرد تا این روز به نام روز معماری شناخته شود. این مراسم در سال 1384 تکرار شد. سال 1385 هم زمان با درگذشت سید هادی میرمیران در روز 29 فروردین -که خود از پیشنهاد دهندگان تعیین روزی به نام روز معمار بود- بنا شد تا در روز 3 اردیبهشت مراسمی برای اعطای جایزه میرمیران برگزار شود. نخستین دوره اعطای این جایزه از سال 1386 برگزار شد. سال 2009 از سوی یونسکو به نام سال بزرگداشت شیخ بهایی نامگذاری شد و از این سال (1388) روز 3 اردیبهشت به طور رسمی به عنوان روز معماری در ایران پذیرفته شده و در تقویم رسمی ایران نیز از سوی دولت ثبت شد. هر ساله در این روز مراسم و همایش هایی در رابطه با معماری یا بزرگداشت معماران در مجامع فرهنگی و هنری و علمی ایران برگزار می شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن