ابوالفضل جهانگیری ارشاد بازیگر ایرانی ، ساکن قم و اصالتا همدانی است که از دوران نوجوانی به بازیگری علاقه مند شده و در کنار فعالیت های ورزشی ، مسیر خود را برای یادگیری و ورود حرفه ای به دنیای هنر دنبال می کند.
زندگینامه ابوالفضل جهانگیری ارشاد بازیگر ایرانی (Abolfazl Jahangiri Ershad)
ابوالفضل جهانگیری ارشاد بازیگر ایرانی ، متولد 25 مرداد 1389، ساکن قم و اصالتا همدانی است. او در پایه هشتم مشغول به تحصیل است.در دکراسیون داخلی فعال بوده و اگر بخواهم به ادامه تحصیل بپردازم قطعا در رشته دکراسیون داخلی خواهد بود.رشته های بسیاری در ورزش بوده که من در آن ها کسب تجربه کرده ام مانند رشته ورزشی تکواندو ، فوتبال و کشتی.به دلیل اصالتم به زبان و گویش ترکی استان همدان کاملا مسلط هستم.در رشته های هنری نیز بیشتر علاقه ام به سمت بازیگری بوده است که در حال حاضر هم مشغول به یادگیری علم گسترده این هنر می باشم.![]()

چطور شد که بین هزاران نفر شما توانستید در تست بازیگری(جناب آقای نیما هاشمی)قبول شوید و شما را بپذیرند؟
از نظر قد بلند ، هیکل درشت و چهره نزدیک به کاراکتر مد نظر بودم برای بازی در این سریال به همین جهت هم دعوت شدم برای تست حضوری و تا حدودی این تست ها برایم سخت بود اما در نهایت با تکیه بر اعتماد به نفس و تمارینی که از قبل داشتم توانستم از سختی این مسیر عبور کنم و به طور رسمی وارد گروه بازیگران سریال آقای نیما هاشمی عزیز شوم.

مشوق اصلی شما چه شخصی بوده است؟
مادر عزیزم و همینطور پدرم همیشه اصلی ترین مشوقین من در هر مسیری بوده اند و در هرشرایطی از زندگی سعی در همراهی من را داشته اند.همینطور در کنار این دو عزیز خواهرم هم در همراهی من کم کاری نکرده است.خاله ها و دخترخاله هایم نیز در این مسیر همیشه مشوق من بوده اند.بسیار ممنونم از تمامی عزیزانی که در این مسیر کنارم بوده اند.

شما دوست دارید با کدام بازیگر چهره و در چه سبکی ، در آینده هم بازی شوید؟
بنده بسیار علاقه مند هستم برای بازی در کنار عزیزانی همچون آقای بهرام افشاری و همینطور آقای پژمان جمشدی در ژانر کمدی و همینطور با خانم لیلا اوتادی ، خانم پریناز ایزدیار ، آقای نوید محمدزاده و آقای شهاب حسینی در ژانر های اجتماعی.امیدوارم روزی افتخار همبازی شدن را با این عزیزان داشته باشم و برای رسیدن به این هدف تمامی تلاش خود را خواهم کرد.
چطور شد که شما به بازیگری علاقه مند شدید؟
من با دیدن فیلم اسکار فیس به عرصه بازیگری علاقه مند شدم و می توان گفت جرقه اولی برای این علاقه با تماشای این فیلم زده شد.همیشه اطرافیان به من می گفتند که به لحاظ چهره شبیه به آقای بهرام افشاری هستم و همیشه به دلیل خنده رو بودن نیز می گفتند که مناسب برای کار های طنز می باشم به همین دلیل علاقه به بازیگری که در من ایجاد شده بود روز به روز افزایش یافت.با دیدن آگهی تست بازیگری آقای نیما هاشی عزیز خواستم خود رابه چالش بکشم و شانس خود را امتحان کرده باشم.بابت این موضوع بسیار خوشحال هستم چرا که احساس می کنم وارد مسیر جدیدی در زندگی شدم.

هدف شما از بازیگری چیست؟
به بازیگری علاقه داشتم و به دنبال یک فرصت عالی برای ورود به عرصه بازیگری بودم که با آقای هاشمی محترم آشنا شدم و بدون هیچ اطلاعاتی نام نویسی کردم و از سوی ایشان انتخاب شدم در کنار این موضوع بسیار دوست داشتم جامعه را از نظر طرز فکر ، ذهنیت و دیدگاه اطرافیانم را برسی کنم و بتوانم دیدگاه های اشتباهی که افراد نسبت به یکدیگر دارند را عوض کنم مخصوصا دیدگاه های خانم ها به آقایون همینطور برعکس آقایان به خانم ها زیرا انسان ها با دیدن یک فیلم و حتی یک صحنه نظرشان می تواند دچار تحول شود و درست و غلط را بهتر تشخیص بدهند.امکان دارد شخصی مشکل داشته باشد به لحاظ روحی ، جسمی و یا حتی روانی یا طرز فکر غلط و همین بازیگری می تواند به صورت آموزش بعضی موضوعات عمل کند.اینکه بتوانم الگویی برای مردم خود باشم بسیار برایم قابل ارزش است
من بسیار از خواهرم خاله هایم و همینطور دختر خاله هایم ممنونم که من را در این مسیر حمایت کردند و در تمریناتم کمک حالم بودند از مادرم نیز بسیارممنونم بابت تشویق من که موجب شد من به این مسیر ورود کنم و از پدرم نیز ممنونم بابت تمامی حمایت های مالی که انجام می دهند و هیچ وقت لطفشان را از من دریغ نکرده اند و همینطور از استادم آقای نیما هاشمی عزیز نیز ممنونم که من را انتخاب کردند و لایق دانستند و من هم برای نشان دادن ارادت خودم به ایشان تمامی تلاشم را خواهم کرد تا از این فرصتی که در اختیارم قرار داده اند بهترین استفاده را بکنم.