بیوگرافی بهزاد خدابخشی از قنادی تا بازیگری

زندگینامه بهزاد خدابخشی بازیگر

بهزاد خدابخشی ، بازیگر ایرانی ساکن البرز و اصالتاً بروجردی است که در زمینه قنادی فعالیت دارد و سابقه فعالیت در رشته های ورزشی مختلف از جمله اسکیت ، ژیمناستیک ، بدنسازی و کشتی را دارد و به گویش و زبان بروجردی نیز مسلط است.

زندگینامه بهزاد خدابخشی بازیگر ایرانی (Behzad Khodabakhshi)

بهزاد خدابخشی متولد 16 اردیبهشت 1369 می باشد.ساکن البرز بوده ولی اصالتا بروجردی است.رشته دانشگاهی او مدیریت بازرگانی بوده است و دارای فوق دیپلم در این زمینه می باشد.چندین سال است به شغل قنادی مشغول است و قبل تر نیز در کار فست فود بوده است.در رشته های ورزشی بسیار فعالیت داشته است.در دوره نوجوانی بیشتر اسکیت و ژیمناستیک و بدن سازی بوده است.جدیدا به ورزش کشتی نیز عاقه مند شده است و می خواهد در این عرصه تلاش خود را به کار بگیرد.در رشته های هنری بیشتر به بازیگری علاقه مند بوده است و حتی در دوره دانشجویی تست بازیگری برگزار شده بود و او هم شرکت کرد اما موفق به قبولی نشد.چدباری هم بعد از آن زمان سعی در شرکت کردن در فراخوان هارا داشت اما موفق نشد به دلیل یکسری مشکلات اما این بار فرق می کرد و او در نهایت توانست وارد مسیری شود که بسیار به آن علاقه مند است.به دلیل اصالتش به گویش و زبان بروجردی نیز کاملا تسلط دارد.زندگینامه بهزاد خدابخشی بازیگرزندگینامه بهزاد خدابخشی بازیگر

بهزاد خدابخشی بازیگر

چطور شد که بین هزاران نفر شما توانستید در تست بازیگری(جناب آقای نیما هاشمی)قبول شوید و شما را بپذیرند؟

من مثل روز های عادی دیگر درحال مشاهده پست ها داخل فضای مجازی بودم که با فراخوان بازیگری که آقای نیما هاشمی منتشر کره بودند مواجه شدم و این کاملا شانسی و اتفاقی بود.عکس و اطلاعاتم را برای ایشان فرستادم و از نظر گروه ایشان به لحاظ چهره نزدیک به کاراکتر سریال بودم و به همین دلیل از من برای تست حضوری دعوت شد.متنی برای تست ارسال شد که باید حفظ می کردم تا در روز تست از روی آن متن تست برگزار شود.متن را حفظ کردم و با تسلط کامل در مقابل آقای هاشمی و آقای سلیمی تست برگزار شد و در طول این آزمون از من می خواستند تا با حالت ها و احساسات متفاوت این متن را اجرا کنم مانند احساسات شادی عصبانیت و حتی غمگین.آقای نیما هاشمی هم می خواستند با میمیک خود بتوانم چندین حس را نشان بدهم.بعد از تست از من خواسته شد تا چند دقیقه ای منتظر باشم تا برایم تصمیم گیری کنند تا ببینند که من استعدادش را داشته ام یا خیر.در نهایت انتظار ها به پایان رسید و خانم محمدی عزیز اطلاع دادند که من قبول شده ام و به طور جدی و رسمی وارد این عرصه شدم.با حضور در همچین فضا و جوی علاقه ام روز به روز در حال افزایش و استرسم در حال کاهش است.

مشوق اصلی شما چه شخصی بوده است؟

اولین نفری که از تصمیمم خبر دار شد مادرم بود و ایشان بسیار من را تشویق کردند دقیقا برعکس پدرم که خیلی اطمینان نداشت که من بتوانم در این تست قبول شوم اما نظر مثبت مادرم تاثیر بیشتری گذاشت تا مصمم تر قدم بردارم.حتی اگر کسی را به عنوان مشوق کنار خود نداشتم باز هم من این مسیر را ادامه می دادم تا ثابت کنم می توانم از پس این کار بربیایم.

بهزاد خدابخشی بازیگر

شما دوست دارید با کدام بازیگر چهره و در چه سبکی ، در آینده هم بازی شوید؟

بنده بسیار به فیلم و سریال های طنز علاقه مند هستم چون هم خودم بسیار خوش خنده هستم و هم اینکه هر شخصی من را می بیند می گوید چگونه می توان حتی در اوج ناراحتی لبخند زد.به همین دلایل دوست دارم بیشتر فیلم های کمدی بازی کنم چون بیشتر کار هایم حتی حرکت های ناخودآگاهم برای بیننده معمولا خنده دار لحاظ شده است.شخصیتی که بسیار در طنز برایم ستودنی است جناب آقای جواد رضویان می باشد.بااینکه بسیار دوست دارم با ایشان همبازی شوم می دانم که روزی اگر در مقابل ایشان قرار بگیرم بازی و نخندیدن برایم سخت خواهد بود چرا که بسیار در کار خود خبره هستد.در کار های طنز به بازی آقای بهرام افشاری عزیز هم بسیار علاقه مندم و امیدوارم با ایشان نیز همکاری داشته باشم.در کار هایی با سبک درام و اجتماعی بسیار دوست دارم با جناب آقای جواد عزتی کار کنم.

چطور شد که شما به بازیگری علاقه مند شدید؟

من یک زمانی موقع تابستان که نه مدرسه ای بود و نه کاری ، می نشستم به تماشای فیلم ها که در آن زمان هم بیشتر سیدی فیلم ها موجود بود تا پلتفرم و تلوزیون.اما تمامی محدودیت ها جلوی من را نمیگرفت و با دیدن فیم ها بسیار علاقه ام به بازیگری بیشتر شد.جرقه اولیه در ذهنم زمانی ایجاد شد که سریال طنز قهوه تلخ پخش شده بود و حتی آخر فیلم که پشت صحنه ها را منتشر می کردند برایم بسیار جذاب تر بود و همیشه دوست داشتم درهمچین جمع هایی حضور پیدا کنم.اینکه در پشت صحنه همه مشغول گفتن و خندیدن بودند برایم زیبا بود در طول فیلم که کلا مشغول خندیدن بودم اما پشت صحنه برایم جالب تر بود و همین یک جرقه اصلی بود که دوست داشتم من نیز این تجربه را کسب کنم.اما هیچوقت نمی دانستم برای قدم های اول باید چه کاری انجام داد و از کجا این کار را شروع کرد اما بعد با گروه خوب آقای نیما هاشمی عزیز آشنا شدم.

بهزاد خدابخشی بازیگر

هدف شما از بازیگری چیست؟

وقتی که وارد کرج شدم هدفم این بود که زندگی خود را دچار تغییر کنم و به درجاتی برسم که بتوانم به دیگران ثابت کنم که من می توانم به جایگاهی که می خواهم برسم و این اتفاق خوب هم برایم افتاد و وارد عرصه بازیگری شده ام بیشترین هدفم این است بتوانم خودم را ثابت کنم.بتوانم سختی هایی را که در زندگی متحمل شده ام را جبران کنم و همچنین بتوانم به خانواده ام کمک کنم.دوست دارم به درجاتی برسم که بتوانم به کسانی که به لحاظ مادی از من ضعیف تر هستند کمک کنم و به طوری دستشان را بگیرم.همیشه کمک کردن برایم انرژی خوبی داشته است و می خواهم این کمک کردن که حس خوبی را نیز برایم به همراه دارد گسترش دهم.

من می خواهم در ابتدا از مادرم تشکر کنم که همیشه و در هر مرحله از زندگی کنار من بوده است و من را حمایت می کند.از همکار عزیزم هم بسیار ممنونم که زمان مرخصی خود را به خاطر من جا به جا کرد تا من بتوانم بدون دردسر و مشکل به کار های بازیگری خود برسم.

از کسانی که فکر می کنند در زندگی نمی توانند به جایگاهی برسند می خواهم تلاش کنند.زیرا تلاش کردن اولین قدم به سمت موفقیت است.حتی خیلی از عزیزان می گویند من اینهمه دویدم و به جایگاهی نرسیدم اما در اصل خداوند تمامی تلاش های ما را می بیند و در نهایت با تمای تلاش ها و کوشش ها می توانیم به جایگاهی که می خواهیم برسیم.

نظرات
0 0
نظرات