ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تریکینگ ترکیبی کامل از هنرهای رزمی،فری رانینگ و ژیمناستیک می باشد.  پیدایش تریکینگ را می توان از سال ۲۰۰۰ در آمریکای شمالی نامید.

تاریخچه و آموزش تمرینات ورزش رزمی تریکینگ

تریکینگ ورزشی همراه با نظم می باشد که ترکیبی از حرکات ضربه ای و فیلیپ است که از ژیمناستیک گرفته شده است. همچنین می توانید حرکات شبیه حرکات موزون و استایل های بریک دنس را در آن مشاهده کنید. هدف از این ورزش به دست آوردن مهارت هایی برای تریک های زیباتر می باشد و افرادی که ورزش تریکینگ را تمرین می کنند ، اغلب تریکر نامیده می شوند و به عنوان مثال در یک تکنیک تریکینگ ممکن است که 540 ضربه وارد کنید.تریکینگ | تاریخچه و تمرینات ورزش رزمی تریکینگتریکینگ | تاریخچه و تمرینات ورزش رزمی تریکینگ

تاریخچه تریکینگ

تمایل به نمایش گذاشتن تکنیک ها یکی از اصلی ترین بخش ها در این ورزش می باشد. افراد همیشه در طول تاریخ سعی داشتند که هنر های رزمی و تکنیک های بدنی خود را به نمایش بگذارند که تا به امروز هم این موضوع ادامه داشته است ، مثلا در تکواندو حرکات پرشی بسیار قابل توجه است. در دیگر ورزش ها نیز افراد همیشه به دنبال شرکت در رقابت های بین المللی بودند.

ورزش تریکینگ به طور رسمی از سال 2000 پدیدار شد و این ورزش حاوی هنرهای رزمی شدید می باشد. در اواخر سال 2003 اتحادیه تریکینگ به صورت آنلاین به وجود آمد که سعی می کرد تریکر ها را از سرتاسر جهان دور خود جمع کند و کم کم با پیشرفت اینترنت و به وجود آمدن سایت هایی مثل یوتیوب ، افراد قادر بودند تا ویدیو های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و به تعداد آنها روز به روز اضافه می شد و از شروع سال 2008 ورزش تریکینگ کم کم شهرت وسیع تری پیدا کرد و طرفداران آن افزایش یافت.

برعکس بسیاری از ورزش های دیگر ، تریکینگ هیچ قانون رسمی و یا خاصی ندارد و در واقع هیچ شخصی برای آن قانون گذاری مشخصی انجام نداده است. شرکت کنندگان در این ورزش کاملا آزادند تا هرگونه حرکت دراماتیک را اجرا کنند که به آن تریک می گویند و البته حرکت های مشخصی برای این ورزش در نظر گرفته شده است که عموما به آن حرکات تریکینگ می گویند.

بعضی از شرکت کنندگان مخصوصا آن هایی که با تریکینگ از طریق اینترنت آشنا شده اند ، تمایل دارند که در وهله اول حرکات آسان تر مثل ضربه 540، حرکت کیک آپ و بک فلیپ را یاد بگیرند و کم کم سعی کنند خودشان را با حرکات پیشرفته تر آشنا کنند.

اگرچه که حرکات تریک برای اشخاص مختلف متفاوت عمل می کند و تریک های خاص ممکن است برای فردی آسان تر و برای فردی دیگر سخت تر باشد.

تریکر ها به دسته بندی های مختلفی از لحاظ استایل تبدیل می شوند و بعضی از آن ها ترجیح می دهند که روی هنرهای اصلی رزمی کار کنند که اغلب همیشه شامل ضربه های تریک می باشد و بعضی دیگر تمایل دارند که از ژیمناستیک ها با حالت فری استایل و فیلیپ ها استفاده کنند که اساسا روی ترکیب انواع مختلف چرخش ها تمرکز دارند اما بیشتر تریک ها حرکات را با نظم خاصی با یکدیگر ترکیب می کنند و آن ها به شدت تمرین می کنند تا قادر باشند حرکات تریک را در هر زمانی با پایداری و استقامت بالا به انجام برسانند.

ورزش تریکینگ چیست؟

تاریخچه ورزش تریکینگ

آخرین سطح حرکات در ترکینگ

تریکینگ یک رشته ورزشی متشکل از انواع حرکات رزمی است و سبک خاصی ندارد. در رشته های رزمی مانند کاراته یا تکواندو فرم مخصوص و کمربند وجود دارد و می توانید به سطح آخر برسید ، اما در تریکینگ شما هیچ گاه به آخرین سطح حرکات نمی رسید زیرا این ورزش همیشه در حال به روز شدن است.

تمرین

تمرین تریکینگ باید حتما تحت نظر یک مربی مجرب باشد. گاهی اوقات مربی تمرین هایی را به شما می دهد که اصلا ربطی به این ورزش ندارد و بعضی از تمرین کنندگان همیشه سعی دارند که در هر جایی از تمرین هنرهای رزمی مختلفی را وارد کار کنند که پیش زمینه ای از ژیمناستیک دارند. اگرچه که اصلیت تمرین های تریکینگ بر پایه نوآوری افراد است و علاوه بر آن افراد معمولا در هنرهای رزمی و ژیمناستیک نیز از حرکات تریکینگ می آموزند و خودشان آن را به تنهایی تجربه می کنند . بسیاری از تریکر ها به محیطی برای یادگیری دسترسی ندارند و به همین دلیل سعی می کنند که حرکات را در ویدئوها تماشا کنند.

این افراد فقط نباید به طور فردی ورزش را یاد بگیرند. آن ها می توانند در گروه ها و حتی اتحادیه ها شرکت کنند و معمولا این افراد سعی دارند که با تریکر هایی کار کنند که سطح مهارت آن ها بالاتر است. در سال های اخیر ورزش تریکینگ به اندازه کافی در معرض دید بوده است و بسیاری از استادیوم های ژیمناستیک و هنرهای رزمی در شهرهای بزرگ توانسته اند شرایط را برای این ورزش نیز فراهم کنند.

تمرین کنندگان معمولا اصلیت تمرین های تریک را در این ورزشگاه ها یاد می گیرند و بسیاری از تمرین کننده ها در تمرین حرکات تریکینگ باید فیتنس بدنی خود را ارتقا ببخشند تا بتوانند راحت تر از پس از تمرینات بر بیایند . یک تمرین معمولی در ورزش ترکینگ نیازمند وضعیت بدنی مناسب و قدرت بدنی کافی می باشد تا بتواند آن را به خوبی به مرحله اجرا در بیاورد و انعطاف ایستایی و محرک در این تمرین ها یکی از عناصر اصلی می باشد.

آموزش ورزش تریکینگ

تمرینات ورزش رزمی تریکینگ

اجتماعات

یکی از بخش های اصلی اتحادیه های تریکینگ این است که افراد این ورزش را دور یکدیگر جمع کند. آن ها معمولا توسط گروه های آنلاین هدایت می شوند و این دور هم جمع شدن فرصتی می باشد که هر کدام بتوانند استایل ورزشی خود را به دیگران نشان دهند. این تجمعات معمولا در یک یا دو جلسه در یک باشگاه اتفاق می افتد که افراد ژیمناستیک کار نیز در آن حضور دارند.

همچنین تجمع های کوچک تر نیز به عنوان سمینار برای آن ها اتفاق می افتد که باعث می شود خودشان را در زمینه های مختلف رشد دهند که در این تجمعات افراد از سراسر جهان دعوت می شوند اما در تجمع های کوچک عموما افراد به صورت محلی یکدیگر را ملاقات می کنند و در نتیجه سعی می کنند که ورزش تزیکینگ را در کشور خود وسعت ببخشند.

تیم های تریکینگ

تریکرها گاهی اوقات تیم هایی را تشکیل می دهند و با یکدیگر تمرین می کنند و آن ها اغلب سعی می کنند که تمرین ها را با یکدیگر طراحی کنند و بسیاری از تیم ها در این ورزش در مراسم های خاصی با یکدیگر برخورد می کنند بسیاری از کسانی که تریکینگ را انجام می دهند ، روی آن تعصب خاصی دارند و تمایل دارند که آن را به سراسر جهان معرفی کنند. بعضی از شرکت ها به دلیل نداشتن مسابقات سعی می کنند که خودشان رقابت های درونی را طراحی کنند.

برای مربی شدن در این ورزش حتما باید اطلاعات شما از مهارت های آکروباتیک در حد پیشرفته باشد و از طرفی باید کنترل کافی را روی تمام نقاط بدن خود داشته باشید و بنابراین فردی که در این ورزش مهارت داشته باشد ، یاد می گیرد که چگونه کل بدن خود را با حرکات مختلف به بهترین نحو و برای تریکینگ گرم کند.

یکی از مهم ترین چیزهایی که در این مسیر یاد می گیرید ، این است که بدانید چگونه باید بدن خود را در زمان کوتاه ارتقاء ببخشید و در این ورزش یاد می گیرید که چگونه توپ های مختلف را با یکدیگر ترکیب کنید و از طرفی می توانید لحظه های هیجان انگیز زیادی را در این ورزش تجربه کنید و از همان تریک های پایه ای و ساده یک بدن سرشار از انعطاف داشته باشید.

تیم های ورزش تریکینگ

تیم های ورزشی تریکینگ

مسابقات تریکینگ

چنانچه در بخش ورزش نم نمک توضیح داده ایم در مسابقات این رشته رزمی دو نفر مقابل یکدیگر در زمین قرار می گیرند و شروع به فرم زدن می کنند.در مسابقات تریکینگ حرکاتی را در غالب یک فرم 100-150 ثانیه ای انتخاب میکنند و به اجرا در می آورند. مسابقات تریکینگ در دو حالت فرم های استاندارد(با سلاح و بدون سلاح) و بتل برگزار و اجرا می شود.

در این رقابت ها سن و سال و حتی جنسیت مهم نیست و در دنیا زن و مرد و جوان و نوجوان مقابل هم به رقابت می پردازند. لباس بانوان در این رشته ، فرم رزمیِ تیشرت و شلوار ورزشی و به رنگ مشکی است.

در ایران هر 6 ماه یک بار مسابقات این رشته ورزشی برگزار می شود. مسابقات جهانی این رشته ورزشی هر 3 ماه یک بار در یک کشور برگزار می شود اما ایران در این رشته ورزشی در سطح جهانی حضور نیافته است.

تریکینگ شش استایل جهانی دارد که عبارتند از :

  • آدرنالین بتلینگ = adrenaline battling = مبارزه تریکینگ
  • گیمز فرمینگ = games forming = فرم های دست
  • استرونگ کیکینگ = strong kicking = بهترین و سنگین ترین ضربات پا
  • فری استایل کیکیت = freestyle kickit = تبدیل هر حرکت به ضربه پا
  • اکستریم ویپنز = extreme weapons = فرم سلاح
  • هایپر ویپنز = hyper weapons = بتل سلاح

تاریخچه تریکینگ و حرکات و تمرینات ورزش تریکینگ

شش استایل جهانی تریکینگ

سلاح سرد در تریکینگ

در این رشته ورزشی برای فرم زدن هم می توانید از سلاح های متفاوتی استفاده کنید. انواع سلاح های ورزش تریکینگ عبارتند از :

  • سوارد = شمشیر sword
  • بو استاف = چوب بلند bo staff
  • چاکس = نانچیکو chux
  • کاما = داس kama
  • مسابقات سلاح های سرد هنرهای رزمی نمایشی تریکینگ به دو صورت زیر برگزار می شود :
  • هایپر ویپنس = بتل سلاح hyper weapons
  • اکستریم ویپنس = فرم سلاح extreme weapons

بتل سلاح

در ورزش تریکینگ مبارزه و رقابت بدون برخورد و بدون آسیب می باشد به همین دلیل از تمام هنرهای رزمی متفاوت میباشد.درمسابقات بتل دونفر مقابل هم می ایستند و به اجرای حرکات میپردازند بدون اینکه حرکتی یا ضربه ای به هم وارد کنند این سبک مبارزه را مبارزه بدون برخورد می نامند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن