خبر فوری بسته حمایتی کارمندان 1404 + جزئیات

خبر فوری بسته حمایتی کارمندان 1404 + جزئیات

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، بسته حمایتی دولت برای کارمندان و اخبار بسته حمایتی دولت برای کارمندان و بسته حمایتی کارکنان دولت و بسته حمایتی کارمندان قوه قضائیه و بسته حمایتی کارمندان نظامی و بسته حمایتی کارمندان دولتی و بسته حمایتی کارمندان بانک در نم نمک.

اجرای طرح های حمایتی برای کارکنان قوه قضاییه

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه از بهبود وضعیت پرداخت ها و اجرای طرح های حمایتی برای کارکنان این قوه خبر داد.خبر فوری بسته حمایتی کارمندان 1404 + جزئیاتخبر فوری بسته حمایتی کارمندان 1404 + جزئیات

ابراهیم شاهرخیان ، امروز 18 بهمن ماه 1403، در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان لرستان ،  گفت : یکی از مهم ترین مسائل مورد بحث ، توجه به اعتبارات قوه قضاییه است که با وجود ظرفیت های محدود ، شاهد رشد و بهبود وضعیت پرداخت ها در سال های اخیر بوده ایم.

وی اضافه کرد : طی هفت سال گذشته ، پرداخت ها روند رو به بهبودی داشته اند و امسال نیز تدابیری برای پرداخت های مناسب در ایام پایانی سال اندیشیده شده است. همچنین پیش بینی شده که سال آینده نیز این روند ادامه یابد و وضعیت پرداخت ها بهبود پیدا کند.

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه ادامه داد : با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تورم موجود ، برنامه ریزی هایی انجام شده تا افزایش مزایا و پرداخت های غیرمستمر همکاران در چارچوب پرداخت های ارتباطی صورت گیرد و تسهیلات قابل توجهی برای آنان فراهم شود.

شاهرخیان تأکید کرد : از ماه آینده ، تسهیلات قرارداد قرض الحسنه 300 میلیون تومانی برای همکاران در نظر گرفته شده است و با تأمین خط اعتباری مناسب ، تمامی کارکنان می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند. علاوه بر این ، برنامه ریزی هایی برای اجرای نهضت مسکن کارکنان انجام شده که شامل شناسایی زمین و فراهم سازی شرایط تأمین مسکن برای همکاران خواهد بود.

وی افزود : تأمین مسکن یکی از مهم ترین دغدغه های کارکنان است و در برخی استان ها اقداماتی در زمینه آزادسازی زمین و تسهیلات مسکن در حال انجام است. همچنین تلاش شده است تا مشکلات مطرح شده از سوی همکاران در این زمینه مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه اظهار کرد : در سال های اخیر شاهد رشد پرداخت های رفاهی کارکنان بوده ایم و این روند ادامه خواهد داشت. در پایان سال ، پرداخت ها نسبت به سنوات گذشته به شکل قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت.

شاهرخیان عنوان کرد : برای افزایش رفاه همکاران ، تسهیلات جدیدی در نظر گرفته شده و در دوره سه ساله گذشته اقدامات مهمی در زمینه ایجاد فرصت های مالی برای کارکنان انجام شده است. همچنین برنامه هایی برای بهبود شرایط معیشتی و افزایش دستمزدهای مستمر در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد : در حوزه بیمه نیز اقداماتی انجام شده و در سال گذشته میزان خسارت پرداختی به همکاران به 120 درصد افزایش یافته است. تلاش می شود سهم پرداختی کارکنان در بیمه کاهش پیدا کند و این موضوع به وضعیت اعتباری سال آینده بستگی دارد که در مجلس مورد پیگیری قرار گرفته است.

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه خاطرنشان کرد : در سال جاری 600 میلیارد تومان اعتبار برای بیمه تکمیلی در نظر گرفته شده است. همچنین پرداخت پاداش خدمت که در گذشته با تأخیر چندساله انجام می شد ، اکنون با سرعت بیشتری پرداخت خواهد شد.

شاهرخیان گفت : در سال 1402 پرداخت پاداش بازنشستگان انجام شد و برای سال 1403 نیز این روند ادامه دارد. تلاش شده است پرداخت ها به موقع انجام شود تا بازنشستگان در زمان مناسب از مزایای خود بهره مند شوند.

وی افزود : موضوع فوق العاده جذب و نگهداشت کارکنان مطرح شده و برخی نگرانی هایی در این زمینه وجود دارد. مصوبه شورای حقوق و دستمزد ، چارچوب پرداخت این فوق العاده را مشخص کرده و این موضوع ارتباطی به دیوان عدالت اداری ندارد.

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه بیان کرد : بر اساس مصوبات موجود ، اعتبارات مشخصی برای این فوق العاده در نظر گرفته شده و نحوه پرداخت آن در اختیار قوه قضاییه است. این پرداخت ها در چارچوب مصوبات داخلی انجام خواهد شد.

شاهرخیان تصریح کرد : در زمینه افزایش حقوق و مزایا ، برنامه ریزی هایی صورت گرفته است و اقدامات لازم در حال انجام است. افزایش حقوق کارکنان با در نظر گرفتن منابع مالی موجود ، در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد : در حوزه مسکن و ایجاد فرصت های درآمدی برای کارکنان ، تلاش شده است با رعایت ملاحظات قانونی ، امکانات مناسبی برای بهبود وضعیت معیشتی همکاران فراهم شود.

معاون مالی ، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه تأکید کرد : تمام این اقدامات با هدف ارتقای رفاه کارکنان و افزایش رضایت شغلی آنان انجام می شود و امید است در سال آینده نیز این روند ادامه یابد.

نظرات
نظرات