الزامات اساسی در بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی
رسول جمشیدی ، با بیان اینکه قانون برنامه هفتم مصوب و ابلاغ شده است گفت : در قانون برنامه هفتم پیشرفت ، در ماده91 موضوع اصلاح و بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی مصوب شده که بعد از ابلاغ ظرف شش ماه وزارت آموزش و پرورش مکلف است اساسنامه نهضت را بازنگری و برای تصویب به مجلس بفرستد.
وی با بیان اینکه آنچه که نهضت انتظار دارد اجرای همین حکم است افزود : رویکرد آن توسعه و تعمیر سواد و خدمت و ریشه کنی کامل بی سوادی با تعاریف مبتنی بر تعاریف جدید است که انتظار نمایندگان مجلس نیز است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه اگر قرار است اساسنامه نهضت سوادآموزی اصلاح و بازنگری شود باید همه استلزامات مربوط به آن در اساسنامه دیده شود ادامه داد : یکی از الزامات اساسنامه ، تامین منابع مورد نیاز از جمله نحوه تامین نیروی انسانی و منابع مالی است که اگر دولت چهاردهم به آن اهتمام لازم را داشته باشد کمک بزرگی به موضوع سوادآموزی و آموزش بزرگسالان کشور خواهد کرد.
جمشیدی با بیان اینکه سازمان نهضت سوادآموزی در حال انجام چند اقدام همزمان است گفت : در قالب برنامه های تحولی نهضت سوادآموزی راهبردی دنبال می شود که پنج برنامه تحولی جزو هدفگذاری کوتاه مدت آن به حساب می آید و برای سال 1403 اجرایی می شود که از جمله آن می توان به بحث سواد آسان ، سواد قرآن پایه و نهضت دانش آموز اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در موضوع اصلاح و بازنگری اساسنامه ، تیم های اندیشه ورز پای کار هستند تا به موقع برای مراجع تصمیم گیری ارسال کنند اظهار کرد : تکلیف این است که بر اساس اساسنامه فعلی کلیه افراد بی سواد بالای 10 سال ، بازمانده از تحصیل ، روستایی و عشایری آموزش ببینند و موضوع صرفا خواندن و نوشتن نیست بلکه آموزش کم سوادان نیز دنبال می شود.