پزشکان ، دندان مصنوعی را از گلو مرد قزوینی بیرون کشیدند

پزشکان ، دندان مصنوعی را از گلو مرد قزوینی بیرون کشیدند

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، مرد میانسال قزوینی به سبب بلعیدن دندان مصنوعی و گیر افتادن آن در مری دچار مشکلات تنفسی و ریوی شده بود.

دندان مصنوعی در معده مرد میانسال

پزشکان در مرکز آموزشی - درمانی ولایت قزوین ، دندان مصنوعی را بدون عمل جراحی از معده مرد میانسال خارج کردند.پزشکان ، دندان مصنوعی را از گلو مرد قزوینی بیرون کشیدندپزشکان ، دندان مصنوعی را از گلو مرد قزوینی بیرون کشیدند

به گفته داود کریم زاده ، رزیدنت جراحی مرکز آموزشی - درمانی ولایت قزوین ، مرد میانسالی که به سبب بلعیدن دندان مصنوعی و گیر افتادن آن در مری ، دچار مشکلات تنفسی و ریوی شده بود ، در این مرکز بدون جراحی ، درمان و دندان مصنوعی از شکمش خارج شد.

دکتر کریم زاده گفت : بیمار ابتدا به دو بیمارستان دیگر مراجعه کرده بود ، ولی پزشکان قادر به خروج دندان مصنوعی نشده بودند و اقدامات ، مثمر ثمر نبود.

وی افزود : با توجه به اینکه حال عمومی بیمار خوب بود و تحمل رژیم غذایی را داشت ، بعد از مراقبت های ویژه ، مرخص شد.


yjc

نظرات
نظرات