بیوگرافی سهیل و سپهر کرابی [ماجرای تصادف و فوت]

بیوگرافی سهیل و سپهر کرابی [ماجرای تصادف و فوت]

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، سپهر کرابی و فوت سهیل کرابی و بیماری سپهر کرابی و بیوگرافی سهیل کرابی و اخبار سپهر کرابی و حواشی سهیل کرابی و سپهر کرابی کیست و سهیل کرابی کجاست و چه خبر از سپهر کرابی و سهیل کرابی در بیمارستان و علت مرگ سپهر کرابی و درگذشت سهیل کرابی در نم نمک.

درگذشت سهیل و سپهر کرابی در تصادف

چندی پیش یک دستگاه سمند با 2 دانش آموز در بلوار امامیه مشهد برخورد کرد که یکی از دانش آموزان سر صحنه تصادف جان باخت و سرنشینان خودروی سمند متواری شدند.بیوگرافی سهیل و سپهر کرابی [ماجرای تصادف و فوت]بیوگرافی سهیل و سپهر کرابی [ماجرای تصادف و فوت]

ساعت 12:30 ظهر شنبه 17 دی 1401 بود که دو کودک 8 و 12 ساله به نام های سهیل و سپهر کُرابی ، دچار سانحه تصادفی شدند که بر اثر بی ملاحظگی یک راننده متخلف و بدون گواهی نامه اتفاق افتاد. هنگامی که این 2 برادر روی جدول های وسط بولوار امامیه مشهد ، دقیقا روبه روی کوچه حیاط محل سکونتشان بودند ، حیاتشان به پایان می رسد و گرمای خانه کوچه شماره 55 امامیه از بین می رود. سهیل همان لحظه فوت می کند ، اما سپهر با کمک اورژانس احیا و به بیمارستان ناظران منتقل می شود. اما وضعیت وخیم او ، امید ها را برای بازگشتش به خانه کم می کند؛ شاید چیزی شبیه به معجزه لازم باشد تا او دوباره پدر و مادر داغدارش را در آغوش کوچک خود بگیرد.

تصادف زمانی اتفاق می افتد که سپهر ، برادر بزرگ تر که دانش آموز نوبت صبح مدرسه است ، برای آوردن برادر کوچک ترش به منزل می رود و هر دو هنگامی که منتظر عبور خودرو ها هستند و آماده عبور از خیابان ، ناگهان ارابه مرگ از پشت سر با آن ها برخورد می کند و آنچه نباید رخ می داد ، به وقوع می پیوندد.

دانش آموز پایه ششم ابتدایی مدرسه 13 آبان مشهد که ظهر روز 17 دیماه در بولوار امامیه مشهد تصادف کرده بود ، لحظاتی قبل در بیمارستان ناظران مشهد درگذشت.

این دانش آموز که همراه برادر کوچک خود تصادف کرده و مصدوم شده بود ، پس از رسیدن به بیمارستان و اقدامات درمانی اولیه دچار مرگ مغزی شده بود و اینک پس از گذشت 9 روز در گذشت.

نظرات
نظرات