داوود یاسری نوازنده تنبک کیست؟ + بیوگرافی

داوود یاسری نوازنده تنبک کیست؟ + بیوگرافی

آیین بزرگداشت فریدون حلمی و داوود یاسری ، دو هنرمند سازگر و خنیاگر تمبک ، سه شنبه 9 دی ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

بزرگداشت فریدون حلمی و داوود یاسری

به گزارش نم نمک ، آیین بزرگداشت استادان فریدون حلمی و داوود یاسری ، دو هنرمند شاخص و برجسته سازگر و خنیاگر تمبک ، روز سه شنبه 9 دی ماه ساعت 18 با حضور بزرگان و هنرمندان موسیقی و با مشارکت موسسه هزارصدا در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.داوود یاسری نوازنده تنبک کیست؟ + بیوگرافیداوود یاسری نوازنده تنبک کیست؟ + بیوگرافی

در این آیین که اجرای آن بر عهده آرش نصیری است ، میرعلیرضا میرعلی نقی سخنرانی و فرید یداللهی سخنرانی و تک نوازی خواهد کرد.

اجرای محمد میرزاخانی (تمبک) و وحید طالبی گلپایگانی (تار) ، دونوازی تمبک و ویولن کورش و داریوش حجازی ، تک نوازی نفس خرمیان برگزیده دو سال اخیر جشنواره جوان ، اجرای گروه تمبک نوازان درخشان اصفهان به سرپرستی نگین حجازی (هجده نفر نوازنده تمبک و هنگ درام) ، اجرای گروهی گفت وگوی چپ و راست بهمن رجبی توسط یک گروه شش نفره از شاگردان کورش حجازی ، و تک نوازی دو هنرمند نوجوان 10 و 11 ساله از برنامه های این مراسم است.

پخش بخش هایی از گفت وگو با فریدون حلمی و همچنین گفت وگو با داوود یاسری از دیگر قسمت های این آیین است.

فریدون حلمی مدرک درجه یک هنری دارد و از سال 1397 به عضویت موسسه هنرمندان پیشکسوت درآمده است. تولید و ساخت 500هزار تمبک در طی سال ها فعالیت از بارزترین سوابقی است که در کارنامه هنری این هنرمند به چشم می خورد. همچنین داوود یاسری نوازنده چیره دست و مدرس برجسته تمبک در زمان قبل و بعد از انقلاب با ارکسترها ، گروه ها و خواننده های مختلفی همکاری داشته و از هنرمندان مطرح کشور در نوازندگی سازهای ضربی است.

عموم علاقه مندان برای شرکت در این برنامه که حضور در آن آزاد است ، می توانند در تاریخ یادشده به فرهنگسرای ارسباران در خیابان شریعتی ، بالاتر از پل سیدخندان ، خیابان جلفا ، خیابان ارسباران مراجعه کنند.


بیوگرافی داوود یاسری

داوود یاسری در 1332 در شهر کاشان دیده به جهان گشود ، تازه به دبیرستان رفته بود که توانست از استقلال بیشتری برخوردار شود و برای خود تنبکی خریداری و در مواقع بیکاری به نواختن آن مشغول شود. وی پس از چند سال تجربه‏ ی نواختن پیش خود ، به سال 1349 در هنرستان موسیقی ملی نزد محمد اسماعیلی آغاز به آموختن علمی نوازندگی تنبک کرد و به قدری نزد این هنرمند دلسوز و مربی با تجربه پیشرفت حاصل کرد که در سال 1352 رسماً همکاری خود را با ارکسترهای وزارت فرهنگ و هنر آغاز کرد و از سال 1356 نیز با گروه سماعی به سرپرستی فریدون ناصری در رادیو تا سال 1357 همکاری اش ادامه پیدا کرد. 

نظرات
نظرات