حسین محجوبی نقاش و معمار الان کجاست؟ + بیوگرافی

حسین محجوبی نقاش و معمار الان کجاست؟ + بیوگرافی

آیین نکوداشت و زادروز 95 سالگی حسین محجوبی برگزار می شود.

نکوداشتی برای طراح پارک ساعی

به گزارش نم نمک ، آیین نکوداشت و زادروز 95 سالگی حسین محجوبی همراه با نمایشگاه آثار او تحت عنوان «جلوه گاه شاهکارهای نقاش بهشت» ، جمعه 26 اردیبهشت ساعت 17 برگزار می شود.حسین محجوبی نقاش و معمار الان کجاست؟ + بیوگرافیحسین محجوبی نقاش و معمار الان کجاست؟ + بیوگرافی

مکان این رویداد در ایران مال ، تیمچه ، نگارخانه و موزه «ماهر» است.

همچنین نمایش آثار محجوبی در موزه «ماهر» از 26 اردیبهشت تا 24 خرداد است.

حسین محجوبی و آثار نقاشی او در ایران و جهان شناخته شده هستند. از جمله کارهای ماندگار او در زمینه رشته معماری ، طراحی و ساخت پارک ساعی تهران در سال 1342 و نظارت بر اجرای ساخت پارک های ملت و نیاوران لاله و جمشیدیه و شفق و خزانه و همچنین اولین پارک های کویری ایران در سال های بعد است.

او در سال 1353 خانه محجوبی را تأسیس کرد. وی با بیش از 90 نمایشگاه اختصاصی و شرکت در صدها نمایشگاه گروهی در ایران و سایر کشورها از پرکارترین هنرمندان برجسته و صاحب سبک است.


بیوگرافی حسین محجوبی

حسین محجوبی متولد 1309 در لاهیجان معمار و طراح فضای سبز و پارک (بوستان) و نقاش صاحب نام نوگرای ایران و از چهره های بین المللی هنر نقاشی است.

زندگی شخصی

حسین محجوبی در سال 1341 با دختر عمویش سیما محجوبی ازدواج کرد.

نظرات
نظرات