واگذاری سرخابی ها در ایستگاه پایانی/ انتقال نهایی به بخش خصوصی تا پایان هفته
به گزارش نم نمک ، ابراهیم بازیان - رئیس سازمان خصوصی سازی - گفت : یکی از گام های مهم در دولت سیزدهم ، موضوع مردمی سازی شرکت های دولتی ، به ویژه دو باشگاه ارزشمند استقلال و پرسپولیس بود که در سال جاری که سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده ، طی فرایندی واگذاری آن صورت گرفت.
وی اظهار کرد : دولت های مختلف در سال های گذشته تلاش کردند که این اتفاق به ثمر برسد ، ولی به جهات مختلف این توفیق حاصل نشد. در دولت سیزدهم اولین اقدام مهم عرضه این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران بود که پذیرش و عرضه آن صورت گرفت. البته این عرضه در مراحل قبل از عرضه نهایی موفق نبود. ولی با عزم جدی رئیس جمهور شهید و دولت به ویژه وزارت امور اقتصادی و دارایی ، در سال جدید با اعلام آمادگی دو مجموعه بزرگ در قالب کنسرسیوم پتروشیمی از طرف هلدینگ خلیج فارس و یک کنسرسیوم بانکی اعلام آمادگی شد و مراحل واگذاری آن به ثمر رسید.
رئیس سازمان خصوصی سازی در یک گفت وگوی تلویزیونی ادامه داد : در رابطه با واگذاری سرخابی ها ، طبق قانون دو باشگاه مذکور باید مراحلی را در قالب تعهد طی می کردند که بعضا در ارائه ضمانت نامه ها و ارائه بحث های مالی یک قرار زمانی وجود داشت که بعضا دچار اختلال می شد. اما امروز اعلام می کنیم که به لطف خدا ، همه تعهدات قراردادی تا این مرحله انجام شده و تا آخر هفته جاری می توانیم نام دولت را از این دو باشگاه به صورت کامل به بخش خصوصی منتقل کنیم.
بازیان در پایان خاطر نشان کرد : امیدوار هستیم که با این واگذاری ، عزم جدی خریداران برای توسعه ورزش کشور را بیش از پیش شاهد بوده تا با سرمایه گذاری های جدید بتوانند هدف و عزیمت واگذاری از بخش دولتی به مردمی را در توسعه فعالیت ها داشته باشیم تا شاهد توسعه امر ورزش در ساحت خصوصی و مردمی باشیم.