علت تمایل نداشتن و تنفر از شیرینی
متخصصان دریافتند که تمایل نداشتن به خوردن شیرینی می تواند ریشه ژنتیکی داشته باشد و ارتباطی با عدم سلامتی افراد ندارد. این موضوع چندان هم مهم نیست و درواقع می توان گفت که خوب هم است.
متخصصان تغذیه در یک مقاله جدید تاکید کردند : قند به طور طبیعی در غذاها به ویژه در میوه های تازه موجود است و بنابراین نیازی به قند اضافی در رژیم غذایی نخواهید داشت.
تنفر از شیرینی در بارداری موضوع دیگری است که طبیعی است و به ویار خانم ها در این دوران بستگی دارد.
آیا به خوردن قند و شیرینی نیاز داریم؟
قندها در اشکال مختلف در تمام خوردنی ها و آشامیدنی هایی که اطراف ما هستند ، وجود دارند. این خوردنی ها ، منابع کالری هستند اما کالری زیاد در بدن ، چاقی را به دنبال دارد که مادر امراض و فاکتور اصلی دیابت و بیماری های قلبی است.البته این مورد برای افرادی که از نظر جسمی فعالیت زیادی دارند و کالری زیادی می سوزانند ، جای نگرانی وجود ندارد.
طبق استاندارد سازمان جهانی بهداشت ، حداکثر مصرف روزانه قند برای هر فرد عادی 12 قاشق چایخوری در 2200 کالری رژیم غذایی است که 9 درصد کل کالری روزانه را شامل می شود.
انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که برای زنان مصرف قند اضافی نباید بیش از شش قاشق چایخوری در روز باشد و برای مردان مقدار مجاز 9 قاشق چایخوری در روز است. بنابراین وقتی غذاها و خوردنی های بسته بندی را برای خرید از قفسه فروشگاه برمی دارید اول برچسب مواد تشکیل دهنده آن را به دقت مطالعه کنید و به دنبال کربوهیدراتها و اسامی باشید که به حروف "ose" و "ol" ختم می شوند چون نشان دهنده قندهای گلوکز ، فروکتوز ، دکستروز ، مالتوز ، ساکاروز ، لاکتوز ، مانیتول و سوربیتول هستند و اینها انواع مختلف قندها هستند.
تمایل نداشتن به شیرینی
شربت ذرت و فروکتوز هم جزو شیرین کننده های افزودنی به نوشیدنی ها هستند. علاوه بر آن ، عسل و قند قهوه ای هم به بدن شما کالری اضافه می کند.
به گفته کارشناسان بهداشتی ، 2 تا 10 میلی گرم قند اضافی در هر 100 گرم غذا مقدار متعادلی برای مصرف قند است و هر هفت گرم قند معادل یک قاشق غذاخوری شکر است.