ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، چه غذایی برای ابله مرغان خوب است و بستنی برای ابله مرغان خوب است و بستنی برای آبله مرغان و هندوانه برای ابله مرغان و آبله مرغان در بزرگسالان درمان و درمان گیاهی ابله مرغان و تغذیه کودکی که آبله مرغان گرفته و درمان سریع آبله مرغان و ماست و آبله مرغان را در نم نمک بخوانید.

چه غذایی برای آبله مرغان خوب است؟

آیا می دانستید استراتژی های تغذیه ای ساده ای وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند تا فرآیند درمان را بهتر و سریع تر انجام شود؟ البته هیچ مواد خوراکی قادر به درمان آبله مرغان نیست. اما یک رژیم غذایی مناسب می تواند نقش شایانی در روند درمان ایفا کند. پس توصیه می کنیم به رژیم غذایی پیشنهادی زیر توجه ویژه داشته باشید.چه غذایی برای آبله مرغان خوب است؟چه غذایی برای آبله مرغان خوب است؟

1. جوش شیرین

جوش شیرین خارش و سوزش ناشی از آبله مرغان را تسکین می دهد. نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین را در یک لیوان آب حل کنید. لیف نرمی را به محلول آغشته کنید و روی قسمت هایی که دچار خارش و سوزش است بگذارید و اجازه بدهید خشک شود. راه حل دیگر این است که نصف یا یک فنجان جوش شیرین را در آب وان حمام حل و داخل این محلول حمام کنید.

2. یاس بنفش هندی

یاس بنفش هندی - آبله مرغان

یاس بنفش هندی نیز در درمان آبله مرغان بسیار موثر است چون خاصیت ضدویروسی دارد. همچنین این گیاه تا حد زیادی به خشک شدن تاول ها و رفع خارش کمک می کند. تعداد کمی برگ یاس بنفش هندی را له کنید و روی جوش ها و تاول ها قرار بدهید یا می توانید چند برگ از این گیاه را به آب وان حمام اضافه کنید.

3. هویج و گشنیز

سوپی که گشنیز و هویج دارد ، در درمان آبله مرغان بسیار مفید است. این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است که در فرایند درمان تأثیر بسیار مثبتی دارد. حدود 100 گرم (یک فنجان) هویج را خرد کنید ، 60 گرم (نصف فنجان) هم برگ تازه گشنیز را با هویج در دو و یک چهارم فنجان آب بجوشانید تا نصف آب تبخیر شود.

این سوپ را به مدت یک ماه روزی یک بار نوش جان کنید. همچنین برای تقویت بنیه تان می توانید هویج و برگ گشنیز آب پز بخورید.

4. جو دوسر

جودوسر به درمان آبله مرغان کمک میکند

جو دوسر یکی از درمان های پرطرفدار خانگی برای خارش ناشی از آبله مرغان است. دو فنجان جو دوسر را بکوبید تا به شکل پودر دربیاید ، سپس آن را در 2 لیتر آب ولرم بریزید و بدن تان را به مدت 15 الی 20 دقیقه با این محلول خیس کنید.

5. سرکه قهوه ای

یکی از راه حل های موثر برای درمان آبله مرغان استفاده از سرکه قهوه ای است. این روش درمانی خارش پوست را از بین می برد و به بهبود زخم ها و جلوگیری از ایجاد جایِ زخم کمک می کند.

نصف فنجان سرکه قهوه ای را به آب ولرم درون وان حمام اضافه کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه درون این محلول حمام کنید.

6. عسل

عسل در بهبود خارش و التیام جوش های ناشی از آبله مرغان موثر است. عسلی طبیعی و باکیفیت تهیه کنید و روی قسمت هایی از بدن تان که جوش و تاول دارد ، بمالید. این کار را تا زمانی که زخم ها از بین بروند روزی 2 تا 3 بار تکرار کنید.

7. دمنوش های گیاهی

دمنوشهای گیاهی درمان آبله مرغان

برای درمان آبله مرغان می توانید از انواع دمنوش های گیاهی ملایم و آرام بخش مانند دمنوش بابونه ، ریحان مقدس ، گل همیشه بهار و بادرنجبویه استفاده کنید.

یک قاشق غذاخوری از هریک از این گیاهان را داخل یک فنجان آب جوش بریزید ، بگذارید چند دقیقه دم بکشد و سپس از صافی رد کنید. مقدار بسیار کمی دارچین ، عسل و آب لیمو ترش به آن اضافه و نوش جان کنید. این چای گیاهی را تا زمانی که بهبودی کامل حاصل نشده است ، روزی چند بار استفاده کنید.

8. روغن اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس از دیگر درمان های موثر برای کاهش سوزش و خارش ناشی از بیماری آبله مرغان است. روغن عصاره اسطوخودوس را با مقدار کمی از روغن های حامل مانند روغن نارگیل یا بادام رقیق کنید ، روی ناحیه آسیب دیده پوست بمالید و بگذارید تا خشک شود. این کار را روزی 2 بار تکرار کنید.

همچنین می توانید چند قطره روغن عصاره اسطوخودوس و بابونه را داخل آب ولرم بریزید و به مدت 10 دقیقه بدن خود را با آن خیس کنید.

9. روغن چوب صندل

روغن چوب صندل درمان آبله مرغان

روغن چوب صندل به دلیل داشتن خواص ضدعفونی کننده و ضدالتهابی ، در درمان زخم های آبله مرغان تأثیر زیادی دارد. این روغن جای زخم ها را نیز از بین می برد.

چند قطره روغن چوب صندل خالص را به یک قاشق چای خوری روغن حامل مثل روغن بادام اضافه کنید و روی جوش ها بمالید. این کار را تا بهبودی کامل تمامی زخم ها به طور منظم انجام بدهید.

10. گل کالاندولا (گل همیشه بهار)

گل کالاندولا درمان آبله مرغان

کالاندولا یا گل همیشه بهار برای از بین بردن خارش ناشی از بیماری آبله مرغان مورد استفاده قرار می گیرد.

دو قاشق غذاخوری کالاندولا و یک قاشق چای خوری برگ عنبر سائل را در یک فنجان آب بریزید و بگذارید یک شب بماند. صبح این مخلوط را کاملا آسیاب کنید و ماده به دست آمده را مستقیم روی جوش ها بگذارید. زمانی که کاملا خشک شد ، زخم ها را بشویید.

ایمنی آبله مرغان

در اغلب موارد آبله مرغان خود به خود بهبود می یابد. بیماران معمولا ظرف یک یا دو هفته بعد از تشخیص بیماری به فعالیت های عادی و روزمره خود بازمی گردند. ویروس واریسلا زوستر به صورت نهفته در بدن باقی می ماند و اغلب بیماران مبتلا به آبله مرغان پس از بهبودی نسبت به این ویروس ایمن می شوند.

در موارد بسیار نادر ممکن است ویروس دوباره فعال شود که در این صورت فرد دچار زونا می شود. زونا اختلال جداگانه ای است که ویروس واریسلا زوستر عامل آن است و اغلب در سنین بزرگ سالی فرد را درگیر می کند. اگر سیستم دفاعی بدن موقتا ضعیف شود (به دلیل بیماری یا کهولت سن) ، ویروس واریسلا زوستر ممکن است به شکل بیماری زونا فعال شود.

چگونه می توان از ابتلا به بیماری آبله مرغان پیشگیری کرد؟

واکسن آبله مرغان در 90 درصد از کودکانی که آن را دریافت کرده اند ، از ابتلا به این بیماری جلوگیری می کند. تزریق این واکسن باید در 12 الی 15 ماهگی انجام شود. در سنین 4 و 6 سالگی نیز به کودکان تقویت کننده داده می شود. کودکان بزرگ تر و بزرگ سالانی که این واکسن را نزده اند یا در معرض خطر ابتلا به بیماری آبله مرغان قرار دارند ، باید دُز بالاتری از این واکسن را دریافت کنند.

واکسیناسیون آبله مرغان

بیماری آبله مرغان در بزرگ سالان با علائم شدیدتری خود را نشان می دهد ، پس اگر پدر یا مادری هستید که در کودکی واکسینه نشده اید ، بهتر است واکسن را دریافت کنید تا در صورت ابتلای فرزندتان ، این ویروس به شما سرایت نکند.

کسانی که واکسن آبله مرغان نزده اند ، برای پیش گیری از ابتلا به این ویروس نباید با افراد مبتلا در تماس باشند. البته به این دلیل که آبله مرغان تا زمانی که جوش ها در بدن ظاهر نشوند قابل تشخیص نیست ، این کار خطر را کاملا رفع نمی کند.

چند نکته دیگر :

  • در مراحل اولیه این بیماری انجیر را در رژیم غذایی خود قرار بدهید.
  • آب میوه و سبزی تازه بخورید.
  • غذاهایی مصرف کنید که ویتامین C زیادی دارند.
  • برای کاهش بروز زخم ها و جوش ها ، روغن ویتامین E را روی پوست بمالید. (این کار را زمانی انجام بدهید که جوش ها در حال بهبود هستند تا جوش و زخم جدیدی پدیدار نشود)
  • جوش ها را نخارانید چون این کار روند بهبود را کُند می کند و خطر ابتلا به عفونت باکتریایی را افزایش می دهد. اگر فرزندتان دچار این بیماری شده است ، ناخن هایش را تمیز و کوتاه کنید تا خطر ابتلا به عفونت کاهش بیابد.

پیشگیری همیشه بهترین درمان است ، پس واکسن آبله مرغان فرزندتان را به موقع بزنید. آبله مرغان معمولا بیماری خفیفی است که با گذر زمان بهبود می یابد ، اما اگر با علائم بسیار شدید روبه رو شدید حتما با پزشک تان مشورت کنید.

البته گفته میشود خوراکیهای خنک مثل بستنی و هندوانه نیز برای بهبود آبله مرغان خوب است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(56 رای)
79.6%

نظر دادن