ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، ضرر دمنوش دارچین و مضرات دمنوش دارچین و مزایای خوردن دمنوش دارچین و عوارض دمنوش دارچین در طب سنتی و عوارض دمنوش دارچین برای سلامتی و فواید دمنوش دارچین برای پوست و عوارض دمنوش دارچین برای تقویت مو و دمنوش دارچین برای زیبایی و مصرف دمنوش دارچین در بارداری و حاملگی و عوارض درمانی دمنوش دارچین و طبع دمنوش دارچین و ارزش غذایی دمنوش دارچین و عوارض دمنوش دارچین و مضرات دمنوش دارچین و دمنوش دارچین برای لاغری و کاهش وزن در نم نمک.

عوارض و مضرات دمنوش دارچین چیست؟

در ادامه به عوارض و مضرات دمونش دارچین در نم نمک خواهیم پرداخت.عوارض و مضرات دمنوش دارچین چیست؟عوارض و مضرات دمنوش دارچین چیست؟

دو نوع دارچین وجود دارد :

کاسیا : که به آن دارچین معمولی می گویند و نوعی است که بیشتر مردم از آن استفاده می کنند.

سیلان : که به آن دارچین واقعی می گویند و طعمی سبُک تر داشته و تلخی اش نیز کمتر است.

دارچین کاسیا ، بیشتر در فروشگاه ها یافت می شود و نسبت به دارچین سیلان ، بسیار ارزان تر است. مصرف دارچین کاسیا در مقادیر کم خطری ندارد اما مصرف زیاد آن می تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند ، زیرا حاوی مقادیر زیادی از ترکیبی به نام کومارین است. پژوهش ها نشان داده که خوردن زیاد کومارین می تواند به کبد آسیب زده و ریسک سرطان را بالا ببرد.

عوارض دمنوش دارچین

عوارض مصرف زیاد دمنوش دارچین

مشکلات قلبی

مصرف زیاد دارچین باعث افزایش ضربان قلب می شود و به همین دلیل برای کسانی که مشکلات قلبی دارند خطرناک است.

ما روغن دارچین را هم در غذاهای زیادی مصرف می کنیم. روغن دارچین اگر رقیق نشده باشد می تواند به بالا رفتن ضربان قلب به ویژه در کودکان منجر شود. مصرف محلول 2 درصد روغن دارچین برای همگان بی خطر می باشد.

حرارت بدن

مصرف زیاد دارچین همچون الکل ، فلفل ، گل کلم ، لابستر ، قهوه ، زنجبیل ، سیر ، برنج ، پیاز و کدو می تواند حرارت بدن را بشدت بالا ببرد.

در صورت امکان از خوردن چیزهایی که حرارت بدن را بالا می برند باید پرهیز کرد. مصرف دارچین می تواند باعث افزایش حرارت بدن شود و واکنش هایی همچون ترک خوردن لب ، تاول دهان و دور چشم و جوش زدن شود.

خوردن دارچین در زمستان به دلیل سرمای هوا با خطرات کمتری همراه است ، اما در تابستان می تواند عوارض شدید داشته باشد. افرادی که یائسه هستند توصیه می شود که از مصرف دارچین خودداری کنند.

آسیب کبد

کاسیا یا همان دارچین معمولی ، منبع قابل توجهی از کومارین است. این نوع دارچین تقریبا حاوی 5 میلی گرم کومارین در هر قاشق چایخوری است ، در حالیکه دارچین سیلان تنها ردی از کومارین دارد. میزان مجاز توصیه شده روزانه برای مصرف کومارین ، تنها 0.1 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. یعنی شما می توانید در طول روز ، فقط نصف یک قاشق چایخوری دارچین کاسیا مصرف کنید. متاسفانه مطالعات زیادی نشان داده اند که خوردن زیاد کومارین می تواند کبد را سمی کرده و به آن آسیب بزند.

مثلا گزارش شده که یک زن 73 ساله ، تنها با یک هفته مصرف مکمل دارچین ، دچار آسیب کبدی شده بود. البته این شامل مکمل دارچین می شود که دوز زیادی از کومارین را داراست.

عوارض دمنوش دارچین

آلرژی

بعضی به دارچین حساسیت دارند و این ممکن است به یکباره پیش بیاید. عوارض آلرژی همچون آبریزش بینی ، چشمان مرطوب ، درد معده و جوش صورت و دست می باشد.

تنگی نفس هم یکی دیگر از عوارض آلرژیک دارچین است ، اما این عوارض چندان شدید نمی باشد.

رقیق سازی خون

دارچین کاسیا خاصیت رقیق کننده خون را دارد و از آن برای جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می کنند. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نباید دارچین بخورند.

برای حاملگی مضر است

دارچین برای زنان حامله خوب نیست. دارچین می تواند باعث درد زایمان زودهنگام و باز شدن دریچه رحم شود. دارچین دوای خوبی برای دل درد و باد معده است ، اما اگر این عوارض با حاملگی همراه باشد باید از مصرف دارچین خودداری کرد.

مصرف کم چای دارچین بی ضرر است ، اما بهتر است خطر نکنید. خوردن قرص دارچین یا استنشاق عطر دارچین هنگام حاملگی اصلا توصیه نمی شود.

قند خون

مصرف زیاد دارچین سیلان باعث پایین آمدن قند خون و احساس سرگیجه می شود. مطمئن شوید که بیش از 2 تا 3 قطره روغن دارچین را در چای خود نریخته باشید ، زیرا بر شما اثر خواهد گذاشت.

مشکلات پوستی

پوست شما بعد از دست زدن به فلفل یا چیلی چه حالتی خواهد داشت؟ آیا پوست شما نخواهد سوخت؟ روغن دارچین خالص هم همین حالت را ایجاد می کند.

تضاد با آنتی بیوتیک

دارچین مانند آنتی بیوتیک عمل می کند. به همین دلیل اگر آنتی بیوتیک مصرف می کنید ، خوردن دارچین می تواند تعارض ایجاد کند ، زیرا دوز آن 2 برابر می شود و به همین دلیل مصرف دارچین توصیه نمی شود.

عوارض دمنوش دارچین

زخم دهان

بعضی از افراد با مصرف زیاد دارچین دچار زخم های دهانی می شوند. دارچین حاوی سینامالدهید است که ترکیبی است که می تواند در صورت مصرف زیاد ، واکنش آلرژیک ایجاد کند. ظاهرا مقادیر کم این ادویه چنین واکنشی را در بر ندارد چون بزاق دهان مانع تماس طولانی مدت این مواد شیمیایی با دهان می شود. سایر واکنش های آلرژیک نسبت به سینامالدهید شامل التهاب زبان یا لثه ، احساس سوزش یا خارش و لکه های سفید رنگ در دهان می شود.

هر چند انی علائم خطرناک نیستند اما موجب ناراحتی می شوند. فراموش نکنید تنها کسانی دچار زخم دهان ناشی از سینامالدهید می شوند که به آن آلرژی داشته باشند. البته به نظر می رسد زخم دهانی بیشتر کسانی را دچار می کند که به مقدار زیاد از روغن دارچین استفاده می کنند یا مدام آدامس های دارچینی می جوند ، چون این محصولات دارای سینامالدهید بیشتری هستند.

توصیه مهم :

دارچین ادویه و گیاه دارویی بسیار مفیدی است و برای سلامت انسان بسیار موثر است اما در صورت مصرف بیش از حد می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد پس بهتر است مانند همیشه در مصرف دارچین نیز تعادل را رعایت کنیم.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن