در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، خانه ای که در آن غنا و موسیقی باشد از مرگ و مصیبت دردناک در امان نیست ودعا در آن به اجابت نمی رسد و فرشتگان وارد آن نمی شوند.
1-مرگ ناگهانی و قبول نشدن دعا امام صادق (ع) می فرمایند: خانه ای که در آن غنا و موسیقی باشد از مرگ و مصیبت دردناک در امان نیست ودعا در آن به اجابت نمی رسد و فرشتگان وارد آن نمی شوند.(1)![]()
2-سبب نفاق امام صادق (ع) می فرمایند : نواختن موسیقی نفاق را در دل می رویاند همانطور که آب سبزه را می رویاند.(2)
3-موسیقی سبب رفتن برکت از زندگی. پیامبر می فرمایند : فرشتگان به خانه ای که قمار ، شراب و وسایل موسیقی در آن باشد وارد نمی شود دعای اهل خانه مستجاب نمی گردد. خیر و برکت هم از آنجا می رود.(3)
4-عامل زنا رسول خدا (ص) می فرمایند : غنا و موسیقی کاری است که انسان را به زنا می کشاند.(4) در حدیثی دیگرآمده است که : از غنا و موسیقی دوری کنید زیرا موسیقی حیا را از بین می برد و سبب زیاد شدن غریزه جنسی می شود . مردانگی مرد را نابود می سازد و هر کاری که شراب می کند موسیقی هم انجام میدهد. و اگر مبتلا به موسیقی شدید از زنان بپرهیزید برای آنکه موسیقی و زنان انسان را به زنا می کشاند.(5)
5-عذاب اخروی رسول خدا (ص) می فرمایند : کسی که به لهو گوش دهد در روز قیامت در گوشش سرب داغ ریخته می شود.(6)
6-سوء عاقبت مردی به امام صادق(ع) عرض کرد : همسایگان من کنیزانی دارند که آواز می خوانند و با عود (یکی از آلات موسیقی) می نوازند . چه بسا به هنگام قضای حاجت نشستنم را طول می دهم ، تا صدای آنها را بیشتر بشنوم.امام فرمودند : « این کار را نکن. در روز قیامت در برابر خداوند هیچ عذری نداری ؛ مگر سخن حق را نخواندی که می فرماید : گوش ، چشم ، دل ، مسئولند و در برابر کارهایی که کرده اند ، مورد سوال واقع می شوند. » مرد عرض کرد : به خدا سوگند گویا این آیه را تاکنون نخوانده و نشنیده بودم. دیگر به خدا این کارها را انجام نمی دهم و از اوآمرزش می طلبم . امام سپس فرمودند : «برخیز و غسل کن و آن چه می توانی نماز بخوان ، چون تا کنون به گناه بزرگی مشغول بودی و چه بد حال وتیره بخت بودی اگر بدون توبه و بر این حال از دنیا می رفتی.»(7)
7-قساوت قلب رسول خدا (ص) به حضرت علی (ع ) می باشد که به ایشان فرموده اند : « یا علی؛ سه کار دل راسخت کند : گوش دادن به آواز و موسیقی ، شکارکردن و به دربار سلاطین رفتن.(8)
8-بی حیایی و بی تفاوت شدن امام صادق علیه السلام : کسی که در خانه اش چهل روز بربط ( نوعی تار ) نواخته شود خداوند متعال شیطانی را به نام قفندر بر او مسلط می کند که عضوی از اعضای وی باقی نمی ماند مگر اینکه او را در برمی گیرد و هنگامی که این گونه شد حیا از او گرفته می شود به گونه ای که نسبت به آنچه به او گفته می شود بی تفاوت می گردد».(9)


![چهره های متولد و درگذشته 7 تیر [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/7b814d9afc6d39ffd65837826151e563_XL.jpg)
![بیوگرافی بازیگران سریال شکیب عیار [داستان و نقش]](/images/up/233/76.jpg#joomlaImage://local-images/up/233/76.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)











![انیمیشن برگشت ناپذیر و داستان آن [بیوگرافی عوامل]](/media/k2/items/cache/7cca4b28c951033d2f5505a9e4077052_XL.jpg)










