مزه تلخی و آهن در دهان در دوران بارداری به چه دلیل است؟
دوران بارداری علاوه بر حس زیبای مادر شدن با تغییرات جسمی و هورمونی زیادی برای مادر همراه است.یکی از علائم شایع در چند ماه اول بارداری تلخی دهان و احساس بد در طعم ها است.اما علت این تغییر (تلخی دهان در بارداری) چیست؟ یکی از نشانه های غیر معمول بارداری می تواند مزه عجیب و غریبی در دهان باشد ؛ طعم نامطبوع و ناخوشایندی است که توصیف آن دشوار است ، اما بسیار واقعی و رایج است.
تلخی دهان در بارداری از چیست و چگونه رفع می شود؟
چه زمانی مزه فلز را در دهانمان حس می کنیم؟
معمولا در سه ماهه اول بارداری اتفاق می افتد و با پیشرفت بارداری تمام میشود. مزه یا احساس آن را می توان به عنوان یک مزه ترش که در طعم غذا و دهان ، حتی زمانی که خالی است نیز حس کرد.
این ، یک مورد تاسف بار از زمان بندی است که نارسایی چشایی در زمانی رخ می دهد ، که حالت تهوع در دوران بارداری بیشتر محتمل است. انگار سر و کله زدن با معده کافی نیست ، داشتن طعم فلزی زننده در دهانً می تواند بد باشد.
اما چنانچه در بخش های قبلی نکات دوران بارداری در نم نمک گفته شد برای برخی از زنان ، برخورد موفق با حالت تهوع به بهبود احساس در دهانشان کمک می کند. برای بعضی دیگر به نظر می رسد که هیچ ارتباطی وجود ندارد و هر یک به همان اندازه چالش برانگیز است.
طعم تلخی و فلزی در دهان در بارداری
چه چیزی موجب نارسایی چشایی می شود؟
نارسایی چشایی معمولا به خاطر هورمون بارداری به ویژه هورمون استروژن به کار می رود. این ، یکی از هورمون های زنانه است که در دوران بارداری بسیار زیاد است. این هورمون معمولا نقش مهمی در درک ما از طعم ، میل به غذا و لذت از غذا ایفا می کند.
از آنجا که میزان هورمون استروژن در دوران بارداری تغییر می کند ، حس چشایی نیز می تواند همراه با آن تغییر کند. به همین دلیل است که مزه غذا در هر زمان از بارداری می تواند بسیار متفاوت باشد. یک هفته چیزی خوش مزه و بعد ، بد می شود.
دلیل دیگر برای نارسایی چشایی می تواند ارتباط بین بو و مزه باشد. در دوران بارداری ، برای زنان متداول است که حس بویایی بیشتری داشته باشند. رابطه بین بو و مزه خوب شناخته شده است ، اما در دوران بارداری ، این رابطه می تواند افزایش یابد.
نارسایی چشایی نیز می تواند ناشی از نگهداری و احتباس آب باشد. این اتفاق در تمام سیستم های بدن رخ می دهد و سلول ها در دهان ، به ویژه جوانه های چشایی ، از این قضیه ایمن نیستند.
برخی افراد معتقدند که نارسایی چشایی یک نوع محافظت در برابر زنان باردار از خوردن غذاهایی است که ممکن است به طور بالقوه به او و یا کودک آسیب برساند.
این مکانیسم دفع مواد غذایی خاص ممکن است نارسایی چشایی را توجیه کند ، اما این اتفاق حتی می تواند زمانی رخ دهد که هیچ غذایی خورده نشده است.
فرضیه دیگر این است که نارسایی چشایی به عنوان یک مکانیزم محافظ عمل می کند تا اطمینان حاصل شود که یک مادر باردار مقدار کافی کلسیم ، سدیم و آهن دریافت می کند.
برای بعضی ها هم این اتفاق به خاطر مکانیسم حفاظتی آن ها در حصول اطمینان از آسیب احتمالی جنین می باشد.
تلخی دهان در بارداری ناشی از چیست؟
درباره این این اتفاق چه کار می توانم انجام دهم؟
نارسایی چشایی می تواند سخت باشد و متوقف کردن آن سخت تر است. همانطور که بارداری پیش می رود ، بهتر می شود ، بنابراین با گذشت زمان باید کمی احساس راحتی بکنید.
به طور کلی ، بعد از سه ماهه اول زمانی که هورمون ها حل شدند و بدن به سادگی با وضعیت بارداری تطبیق داده شد ، بهبود خوبی خواهید داشت.
غذاها و سس هایی که باعث افزایش بزاق دهان می شوند به طور کلی به این مشکل کمک می کنند.
برای رفع تلخی دهان در بارداری چه کنم؟
راه حل های موثر برای تلخی دهان در بارداری
برخی از نکاتی که باید مفید واقع شود :
زیاد مسواک زدن دندان ها به ویژه خمیر دندانی با طعم شیرین.
مسواک زدن زبان با خمیر دندان.
هر روز دندان ها را نخ دندان بزنید. توجه ویژه ای به حاشیه لثه که در آن غذا و باکتری جمع می شود داشته باشید.
استفاده از دهان شویه و غرغره کردن در بین مسواک زدن دندان ها.
رهایی از تلخی دهان در بارداری
تلخی دهان در بارداری و نحوه برطرف کردن آن
با داروساز خود چک کنید تا مطمئن شوید که دهان شویه تان به طور بالقوه برای نوزاد مضر نباشد چون بسیاری از آن ها الکل دارند.
در طول روز چند لیوان آب با لیمو تازه و یا آب لیمو بنوشید.
خوردن آب یخ و تکه های یخ ممکن است کمک کنند. سعی کنید مقداری آب لیمو و یا آب میوه با آن بنوشید.
مرکبات از قبیل پرتقال ، گریپ فروت ، لیمو ، آناناس و کیوی می تواند مفید باشد.
مفیدهای تلخی دهان در بارداری
موادغذایی برای رفع تلخی دهان در بارداری
غذاهای آغشته به سرکه مثل خیار شور ، زیتون شور و سس های سالاد نیز می توانند کمک کنند.
چیپس سیب زمینی نمکی و سرکه ای. اما مراقب باشید که بیش از حد افراط نکنید ، آن ها بسیار خطرناک هستند!
سیب سبز.
آبنبات ترش.
آدامس های بدون شکر.
شستشوی دهان با آب گرم و نمک می تواند مفید باشد.
در زمان بارداری تلخی دهان آسان میشود. شاید تعجب کنید که چرا دهان شما این تلخی را دارد و این زمانی است که به دنبال بهترین راه ها برای خلاص شدن از این حالت دارید. اول باید چیزهایی درباره مزه بد دهانتان بدانید.
راه خلاصی از تلخی دهان در بارداری
دلایلی برای تلخی دهان در بارداری :
دلایل مختلفی برای طعم تلخ دهان شما وجود دارد. مزه بد و یا مزه تلخ می تواند ناشی از آلرژی و داروها باشد. حتی ممکن است به دلیل کمبود ویتامین باشد.
زمانی که از دیابت و هیپرپاراتیروئیدیسم رنج می برید ، مزه تلخی در دهان خود دارید. در دوران بارداری دهان آلوده به باکتری و بقیه چیزهایی است که مزه دهانتان را بد می کند.
شما احساس شرمندگی می کنید و دوست ندارید که در میان مردم صحبت کنید.
دلایل تلخی دهان در بارداری
تلخی دهان در بارداری از چیست؟
ماهیت بوی بد دهان :
مزه تلخ درون دهان می تواند ناشی از طبیعت اسیدی باشد. باکتری های ویژه ای وجود دارند که باعث تنفس بدبو می شوند و این به خاطر مولکول های سولفیدی است که در پشت زبان تشکیل می شوند.
شما بوی ترشی را در دهان خود حس میکنید. این احساس را دارید که اگر صحبت کنید ، بوی بد دهان شما بیرون می زند. این دلیلی است که تمایل دارید دهان خود را همیشه بسته نگه دارید.
تلخی دهان در بارداری و علت آن
درمان هایی برای کمک به رفع مزه آهن در بارداری :
درمان های طبیعی برای دهان اسیدی وجود دارد و به همین خاطر مهم است که یک درمان خاصی را انجام دهید. این کار به متعادل کردن سطح pH داخل دهان کمک خواهد کرد. شما می توانید جوش شیرین و سرکه سیب را بخورید ، که به قلیایی و خنثی کردن محیط درون دهان کمک می کند و از این طریق می توانید بهترین حس را داشته باشید.
دلایل مختلف برای مزه تلخی و مزه آهن در دهان در بارداری :
به خاطر برگشت اسید معده ، ممکن است در زمان بارداری بوی بدی را در دهان خود داشته باشید.
زمانی که برگشت اسید از معده وارد گلو و دهان می شود.
اسید همه جا پخش می شود و بوی بد را پخش می کند.
این ، باعث می شود که شما احساس راحتی کنید ، چون می توانید بوی بد را حس کنید. زمانی که اسید اضافی درون دهان وجود دارد ، ممکن است از چندین نشانه رنج ببرید.
در دهانتان مزه ترشی وجود دارد یا مشکل در بلعیدن دارید و ممکن است تنفس بدبو و چیزهای دیگری را داشته باشید یا حتی مشکل تنفسی را احساس کنید. و یا سوزشی در گلویتان را احساس کنید.
در دوران بارداری ، کمبود مواد مغذی در بدن وجود دارد و این بهترین دلیل برای شما است که طعم ترش و تلخی را در دهان خوددارید.
ممکن است برایتان این حس تلخی خیلی آزار دهنده باشد.
بررسی علل تلخی دهان در بارداری
روش های مختلف برای به حداقل رساندن بوی ناخوشایند تنفس و مزه آهن و تلخی در بارداری :
داخل دهان همه چیز پیچیده است شما از مشکلات مختلفی به خصوص زمانی که باردار هستید ، رنج میبرید. برای این کار باید تکنیک مراقبت های بهداشتی اشتها را داشته باشید.
باید روزانه دندان ها را مسواک بزنید و به درستی نخ دندان بزنید.
همچنین باید تکنیک هایی مانند شستن دهان و شیوه های دیگر مربوط به بهداشت دهانی را انتخاب کنید. این کار به حذف اسید موجود در دهان کمک می کند و برای این کار به روش هایی که شامل سرکه سیب ، آلفالیپوئیک نارسایی و جوش شیرین می شود ، نیاز دارید.
راهکارهای موثر برای درمان تلخی دهان در بارداری
اثرات سرکه سیب بر تلخی دهان در بارداری :
سرکه سیب خیلی طبیعی است و به عنوان یک ترکیب غنی از مواد مغذی در نظر گرفته می شود. شما می توانید این سرکه را به عنوان یک تونیک مصرف کنید و به قلیایی کردن اثر اسید درون بدن کمک می کند.
این ، یک درمان خانگی موثر است و به حذف مقدار اسید اضافی در دهان کمک خواهد کرد. زمانی که اسید به حداقل برسد ، مطمئن می شوید که احساس خوبی را خواهید داشت ، چون دیگر طعم تلخ را احساس نخواهید کرد.
تلخی دهان در بارداری را با چه چیزی رفع کنیم؟
اثرات جوش شیرین بر تلخی دهان در بارداری :
سال ها است که جوش شیرین به عنوان شکلی از تمیز کننده های طبیعی استفاده می شود. برای درمان های پزشکی طبیعی به کار می رود. جوش شیرین به تنظیم تعادل PH کمک می کند و عدم تعادل اسیدی درون بدن را خوب می کند ولی همانطور که همیشه در نم نمک خاطر نشان کرده ایم هیچ یک از این روش ها را بدون مشورتبا پزشک انجام ندهید چراکه ممکن است به دلیل شرایط شما عوارضی برای جنین بوجود آید.
کارکرد اسید آلفالیپوئیک :
چیزی به نام اسید آلفالیپوئیک وجود دارد. یک ترکیب طبیعی است و مانند ویتامین ها و مواد معدنی عمل می کند. یک آنتی اکسیدان موثر است و به متعادل کردن سطح مواد معدنی و ویتامین درون بدن کمک می کند و همچنین باعث دفع سموم در داخل بدن می شود. زمانی که حال جسمانیان خوب نیست ، در داخل دهانتان اسید وجود دارد.