ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نکات مهم مذاکره در کسب و کار و مقاله اصول و فنون مذاکره pdf و مذاکرات تجاری pdf و اصول و فنون مذاکره شعبانعلی pdf و مذاکره چیست و انواع آن و اصول مذاکره چیست و نمونه یک مذاکره تجاری و انواع مذاکره و مراحل مذاکره در نم نمک.

مذاکره در کسب و کار

اگر می خواهید در کسب و کارتان موفق شوید ، باید بدانید که چگونه در گفتگو موفق باشید و از آن سود ببرید .نکات مهم مذاکره در کسب و کار از مراحل تا اصول و فنوننکات مهم مذاکره در کسب و کار از مراحل تا اصول و فنون

مذاکره در کسب و کار

7 اصل اساسی مذاکره در کسب و کار

اصول اساسی در مذاکره :

1. احساساتی نشوید . این یک معامله و مذاکره تجاریست نه مسئله مرگ و زندگی . احساس و عاطفه خود را برای خانواده ، ایمان و فوتبال نگه دارید .

2. وقتی که پای میز مذاکره می نشینید ، حتما نکات مهم و پیشنهادات قابل توجه را یادداشت کنید . این کار به ویژه در مذاکرات کِشدار و طولانی مهمتر است چرا که گاهی اوقات افراد فراموش کنند که چه پیشنهادهایی داده اند و چه چیزهایی شنیده اند .

3. با پیشنهاداتی که جوابگوی نیازهایتان هستند سریعتر موافقت کنید و سپس درباره آنها مفصل تر بحث و گفتگو کنید . اگر 10 پیشنهاد پیش رویتان است و شما درباره هشت تا از آنها نظر خوبی دارید ، بحث کردن درباره همه آنها بیهوده است . بر همان هشت تا تمرکز کنید ، از بین آنها دو مورد را انتخاب کنید و در نهایت درباره آن دو وسیع و مفصل صحبت کنید .

4. نباید اجازه دهیه پول و مسائل مالی مذاکرات شما را متوقف کند . البته همه مواقع مسائل مورد گفتگو به پول ختم می شود . اما از همان ابتدا به سراغ پول نروید . این مسئله را کنار بگذارید . دیگر جنبه های گفتگو را سر و سامان دهید . در حین این کار خودتان می فهمید که درباره این مسئله اساسی چگونه مذاکره کنید . در آخر باید درباره موارد پولی و مالی به توافق برسید .

5. وقتی که گفتگویتان به پایان رسید و با طرف صحبتتان به توافق رسیدید ، دوستانه از آنها خداحافظی کنید . این به معنی شاد کردن همه آنها نیست بلکه به این معناست که به آنها قول بدهید که به قولتان وفا می کنید و کارتان را به بهترین شکل انجام خواهید داد . بدقولی و عدم تعهد به مواد قرارداد ، برای هر دو طرف ناخوشایندست و نتایج خوبی به دنبال ندارد .

6. دقت کنید ! لازم نیست که شما به هر قیمتی با طرف مذاکره تان ، قرارداد ببندید یا به توافق برسید . اگر این طور فکر کنید ، او می فهمد و از این مسئله استفاده می کند . به یادداشته باشید که هیچ کس با عقد قرارداد با شما ، لطفی در حقتان نمی کند .

7. باید مسائلی را که می توانند معامله شما را بر هم بزنند ، بشناسید . بدانید که اگر سریعا این نکات را رفع و رجوع نکنید ، مذاکره بی نتیجه ای خواهید داشت .

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن