در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، در ادامه با بیوگرافی کامل احمد عربانی کاریکاتوریست ، پویانما ، نویسنده و کارگردان به همراه عکس های خانوادگی و شخصی احمد عربانی با شما در نم نمک خواهیم بود.
زندگینامه احمد عربانی و همسرش(Ahmad Arabani)
- نام اصلی : احمد عربانی
- متولد : 1326 تهران
- زمینه فعالیت : کاریکاتور و پویانمایی
- پیشه : کاریکاتوریست ، پویانما ، نویسنده و کارگردان
- مدرک تحصیلی :
- سالهای فعالیت : 1347 تا 1404
- قد احمد عربانی :
بیوگرافی کامل احمد عربانی
احمد عربانی متولد 1326 در تهران ، کاریکاتوریست ، پویانما ، نویسنده و کارگردان اهل ایران است.![]()

احمد عربانی - Ahmad Arabani
شروع فعالیت با مجله توفیق
عربانی در سال 1347 به مجله توفیق دعوت شده و پس از طی یک دوره آموزشی دو ماهه در آن نشریه شروع به کار می نماید. همکاری وی با این نشریه تا زمان توقیف آن یعنی تا سال 1351 ادامه داشته است.
مجله کاریکاتور
عربانی پس از توقیف «توفیق» ، به دعوت کامبیز درم بخش به مجله کاریکاتور می رود و تا سال 1355 در آنجا حضور داشته و حین همکاری وی با مجله کاریکاتور آثار وی در بیشتر نشریات آن زمان چاپ می شد.

فیلم و انیمیشن
عربانی در سال 1352 با ورود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و در واحد سینمایی آن سازمان به فراگیری و کار در فیلم های انیمیشن مشغول می شود و در ساخت چندین فیلم انیمیشن همکاری می کند. وی پس از انقلاب 1357 ایران بیشتر به انیمیشن می پردازد و در سال 1359 اولین انیمیشن مستقل وی بنام تبر ساخته می شود.
عربانی تاکنون چهار فیلم به نام های تبر 1359، گنج1367 ، نقلی و گل های آفتابگردان 1372 و طرح های کوتاه 1374 را برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته است.
مجله فکاهیون
وی از سالهای 1363 تا 1369 با مجله فکاهیون همکاری داشته است. وی در بین این سال ها با همکاری حسین دستوم کتابی بنام طوطی کچل را نیز به رشته تحریر در آورد.

مجله گل آقا
عربانی از سال 1369 و ابتدای تأسیس گل آقا در این نشریه فعالیت داشته است. یکی از سوژه های مهم وی در این مجله حسن حبیبی بوده است و بخاطر کاریکاتورهایی که از وی طراحی کرده و بخاطر آن از طرف حسن حبیبی مورد تقدیر قرار گرفته است.
افتخارات
عربانی در سال 1389 کارگردانی و پویانمایی فیلم کدو قلقله زن را بر عهده داشت که در هفتمین جشنواره بین المللی پویانمایی تهران جایزه بهترین فیلم نامه را از آن خود کرد.
عربانی در سال 1971 از نمایشگاه کاریکاتور اسکوپیه مدال طلا و دیپلم افتخار گرفته است. وی یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن آسیفا می باشد و کاریکاتورهایش در روزنامه هایی مانند روزنامه شرق چاپ می شود.
وضعیت ازدواج و همسر احمد عربانی
از وضعیت ازدواج و همسر احمد عربانی اطلاعات دقیقی در دست نیست و فقط می دانیم ازدواج کرده است.

عکس های اینستاگرام احمد عربانی
خونریزی داخلی
احمد عربانی ، کاریکاتوریست پیشکسوت در تیر ماه 1404 به علت خونریزی داخلی در بیمارستان بستری شد.


![چهره های متولد و درگذشته 17 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/f4e6bf09979f66d56d750ef031f7c53f_XL.jpg)




![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی سید وحید موسوی خواننده و همسرش [زندگینامه]](/media/k2/items/cache/0bc286d8ac9f16072f1cc759efd507bf_XL.jpg)




