ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1404 و سال 2025 ، بیوگرافی کامل شاهزاده ماهان و شاهزاده ماهان و همسرش و عکسهای شاهزاده ماهان و شماره تلفن شاهزاده ماهان و عبدالحمید میرزا ناصرالدوله فرمانفرمایان و شاهزاده ماهان ویکیپدیا و شاهزاده ماهان همسر و شاهزاده ماهان متولد و تاریخ تولد شاهزاده ماهان و شاهزاده ماهان کیست و قد و وزن شاهزاده ماهان و برادر شاهزاده ماهان و خواهرش و پدر شاهزاده ماهان و مادرش و سن شاهزاده ماهان و داستان شاهزاده ماهان و باغ شاهزاده ماهان متعلق به کیست و نسبت فامیلی شاهزاده ماهان و شاهزاده ماهان اهل کجاست و اصالت شاهزاده ماهان و ازدواج و طلاق شاهزاده ماهان و اینستاگرام شاهزاده ماهان را در نم نمک ببینید.

شاهزاده ماهان کیست؟

نام اصلی شاهزاده ماهان ، عبدالحمید میرزا ناصرالدوله فرمانفرمایان است.عبدالحمید میرزا ناصرالدوله متولد 1256 شاهزاده قاجار و حاکم کرمان بود.شاهزاده ماهان کیست؟ [داستان زندگی]شاهزاده ماهان کیست؟ [داستان زندگی]

شاهزاده ماهان کیست؟

ناصرالدوله پسر فیروز میرزا و مادرش دختر میرزا حسن مستوفی الممالک آشتیانی بود. او از طرف پدرش برادر عبدالحسین میرزا فرمانفرما و از طرف مادرش خواهرزاده میرزا یوسف آشتیانی بود. عبدالحمید میرزا در سال 1256 قمری متولد شد. وی طبق معمول آن زمان تحصیلات مقدماتی را در خانه زیر نظر معلمین سرخانه آغاز کرد و سپس وارد مدرسه دارالفنون گردید و زیر نظر افسران اتریشی آموزش نظامی دید. در سن نوزده سالگی از جانب ناصرالدین شاه به منصب سرهنگی رسید و مامور انتظام امور عراق عجم شد.

در سال 1284 قمری به منصب سرتیپی ارتقاء پیدا کرد و قراول مخصوص ناصرالدین شاه شد. سال بعد رئیس انتظامات تهران شد و دو فوج نظامی قزوین و دماوند به او سپرده شدند. در سفر ناصرالدین شاه به عتبات در شمار همراهان ناصرالدین شاه بود و لقب نظام الدوله گرفت و به ریاست کل قشون آذربایجان رسید. در سال 1297 قمری حکومت کرمان و ریاست قشون نظامی کرمان به او سپرده شد و لقب ناصرالدوله گرفت. در سال 1303 قمری پس از درگذشت پدرش به فرمانفرما ملقب شد و تا سال 1309 قمری که در گذشت در سمت حکمرانی کرمان و بلوچستان برقرار بود.

شاهزاده ماهان کیست؟

داستان جالب

در مورد ناصرالدوله و این باغ حکایتی شنیدنی می گویند. داستان از این قرار است که زمانی که خبر فوت ناصرالدوله به گوش معمار باغ می رسد ، او از شدت خوشحالی تغار گچی را که در دست داشت ، محکم به دیوار می کوبد و کار را نیمه تمام رها می کند. زمانی که به بازدید این بنا می روید ، با دقت به آن نگاه کنید ، متوجه خواهید شد که بعضی از قسمت های بنا فاقد تزیینات و ظریف کاری می باشد که نشان دهنده نیمه کاره ماندن آنها می باشد. مثل جای خالی کاشی هایی که در سر در ورودی مشاهده می شود.

بیوگرافی

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن