ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، سایت مپ و نمونه سایت مپ و ساخت سایت مپ و نقشه سایت و نحوه ساخت سایت مپ و نمونه نقشه سایت و سایت مپ در وردپرس و چگونه سایت مپ بسازیم و آموزش سایت مپ و sitemap جوملا در نم نمک.

سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟

بدون شک ، موتورهای جستجو به طور روزافزونی در خزیدن و ایندکس کردن میلیون ها و تریلیون ها محتوا از وب سایت ها مشغول هستند. با این وجود ، منتظر ماندن برای اینکه وسایت شما نیز توسط گوگل کشف و یا مورد بازبینی قرار گیرد نیاز به صبر زیادی دارد.آموزش نقشه سایت یا سایت مپ(Sitemap) در وبسایتآموزش نقشه سایت یا سایت مپ(Sitemap) در وبسایت

حالا در بین این شلوغی از تولید و انتشار محتوا توسط این همه سایت ، اگر سایت شما نیز مطالب دلخواه خود مانند مقاله یا خبر یا حتی محتوای چند رسانه ای مانند عکس یا فیلم را منتشر کند چه اتفاقی می افتد؟

حتی پس از بهبود یافتن سایت شما در نتایج جستجو در مقاله های پیشین ، برای کشف مطالب جدید سایت شما باز هم گوگلی که همه چیز را پیدا میکند نیاز به زمان دارد تا محتوای جدید را کشف و ضبط نماید. اینجاست که نقشه سایت یا sitemap برای نجات می آید!

هنگامی که ما در مورد نقشه سایت صحبت می کنیم ، اکثر مردم در مورد یک صفحه وب با لینک ها در آن فکر می کنند. بله ، نقشه سایت صفحه است که تمامی صفحات وب سایت شما در آن لینک شده است.

این تعریف درست است و چنین نقشه سایتی وجود دارد! با این وجود نوع دیگری از نقشه سایت نیز وجود دارد که خیلی مفیدتر و کامل تر است و بجز لینک خالی از صفحات اطلاعات دیگری را در اختیار موتور های جستجو گر قرار میدهد.

سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟

XML Sitemap

مزایای استفاده از نقشه سایت XML چیست؟ آیا انواع دیگری از نقشه وب سایت وجود دارد؟ چگونه XML Sitemap ایجاد می شود؟ همراه باشید تا متوجه شوید.

انواع نقشه سایت

نقشه های سایت را می توان به دو دسته تقسیم کرد :

  1. HTML Sitemaps
  2. XML Sitemaps

سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟

HTML Sitemaps

اینها نقشه های سنتی ای هستند که بازدیدکنندگان میتوانند برای پیمایش و بازدید از صفحات مختلف در وب سایت از این صفحه استفاده کنند. آنها معمولا در یک صفحه جداگانه ای طراحی می گردند. ایجاد و ساخت نقشه های HTML بسیار آسان است زیرا آنها اساسا صفحات وب ساده ای هستند که با آن سختار کلی وب سایت را با استفاده از لینک ها به همه صفحات وب سایت به نمایش می گذارند.

اگر چه که آنها با HTML ساخته می شوند ، اما می توانیم مقداری CSS هم بعنوان ادویه به آن اضافه کنیم برای اینکه تجربه کاربری (UX) بهتری به کاربران خود ارائه نمائیم.

اگر شما ایده ای برای این کار ندارید می توانید از وب سایت هایی مانند :

  • Slickplan
  • Dynomapper
  • WriteMaps

و ده ها وب سایت دیگر که این کار را به خوبی برای شما انجام می دهند و نقشه های سایت اچ تی ام ال زیبایی برای شما طراحی می کنند ، استفاده نمائید.

علاوه بر مزایای آشکار این نوع نقشه سایت ، نقشه های html سایت همچنین می توانند بر سئو سایت نیز تاثیر گذار باشند. اگر خزنده ها بتوانند به راحتی لینک آن را پیدا کنند ، آنها می توانند یک تصویر و دید کلی از وب سایت شما داشته باشند. پس فراموش نکنید اگه صفحه های اضافه یا حذف کردید ، نقشه سایت خود را نیز بروز نگه دارید. (احتمالا مجبور خواهید بود که این کار را بصورت دستی انجام دهید)

انواع نقشه سایت

آموزش ساخت نقشه سایت یا سایت مپ XML Sitemap

انواع نقشه سایت

XML Sitemaps

نقشه های سایت xml فقط برای موتور های جستجو قابل استفاده هستند.

همه بزرگترین موتور های جستجوگر (مانند گوگل ، بینگ ، یاهو) برای خزیدن در وبسایت از نقشه سایت ایکس ام ال استفاده می کنند و محتوای سایت را پردازش میکنند.

سایت های بسیاری طراحی شده اند که به شما کمک کنند و این نوع نقشه سایت را بصورت خودکار برای شما تولید می کنند.

در اینجا می توانید لیست کاملی از این ابزار را ببینید و از آن ها استفاده نمائید :

http://code.google.com/p/sitemap-generators/wiki/SitemapGenerators

اگر از سیستم های مدیریت محتوا مانند ورد پرس و یا جوملا استفاده می کنید ، آن ها نیز پلاگین های فراوانی برای این کار دارند که می توانید به راحتی از آنها استفاده نمایید.

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=sitemap

اما باز نوع های دیگری هم وجود دارند که در واقع زیر مجموعه سایت مپ XML به شمار می آیند که به اختصار به آن ها می پردازیم :

  1. Image-sitemap
  2. Video-Sitemap

ساخت نقشه سایت برای تصاویر و عکسها

ساخت نقشه سایت برای تصاویر و عکسها

نقشه سایت ویدئویی و همچنین نقشه سایت یا سایت مپ تصاویر می توانند بسیار مهم و کاربردی باشند ، اینها بصورت مجزا اطلاعاتی از ویدیو ها و تصویر های مورد استفاده در سایت شما را لیست می کنند و به موتور های جستجوگر معرفی میکنند.

اگرچه خود گوگل و سایر موتور های جستجو می توانند به این منابع دسترسی پیدا کنند اما این نقشه ها علاوه بر کمک به آن ها می توانند اطلاعات مفید تری از جمله مدت زمان فیلم یا کلیپ یا صاحب امتیاز و فیلد های جزئی دیگری را ارائه کنند که شانس این را داشته باشید که بعنوان اسنیپت انتخاب شوید و بازدیدکنندگان زیادی را به سایت خود وارد کنید.

 

Feeds یا خوراک

HTML و XML فرمت هایی هستند که اغلب برای سایت مپ استفاده می شوند. با این حال گوگل همچنین خوراک (Feed) ها را مانند استاندارد های RSS 2.0 و Atom 1.0 را بعنوان سایت مپ می پذیرد.

شما می توانید از آدرس URL این خوراک ها (Feeds) بعنوان سایت مپ نیز استفاده نمائید. مشکل این تکنیک این است که ممکن است صفحات قدیمی تر را شامل نشود.

روش ساخت نقشه سایت sitemap

روش ساخت نقشه سایت (sitemap) و ثبت آن در گوگل

نتیجه گیری نهایی

اگر می خواهید خیالتان از بابت اینکه خزنده های موتور های جستجو هیچ کدام از صفحات وب و مطالب مهم شما را از دست نمی دهند ، بهترین راه ایجاد و اضافه کردن نقشه سایت XML است! شما همچنین می توانید متا دیتا های اضافی مانند فرکانس تغییر و بروزرسانی و همچنین اولویت صفحات خود را مشخص کنید. علاوه بر اینها شما می توانید یک نقشه سایت هم برای تصاویر و همچنین ویدئوها بسازید.

بعد از اینکه نقشه سایت شما آماده شد ، فراموش نکنید که آن را validate کنید و بعد از آن به موتور های جستجو اطلاع دهید ، حالا یا از طریق فایل robots.txt و یا با استفاده از ابزار های وب مستر یا همان Webmaster Tools ها ، هیچ فرقی نمیکند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن