ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در ادامه با بیوگرافی کامل حمید خوشخوان داور پیشکسوت فوتبال به همراه عکس های خانوادگی و شخصی حمید خوشخوان با شما در نم نمک خواهیم بود.

زندگینامه حمید خوشخوان و همسرش(Hamid Khoshkhan)

  • نام اصلی : حمید خوشخوان
  • متولد : 1318 تهران
  • درگذشت : 9 فروردین 1401 (83 سال)
  • زمینه فعالیت : ورزش فوتبال
  • پیشه : داور
  • مدرک تحصیلی :
  • سال های فعالیت :
  • قد :

بیوگرافی کامل حمید خوشخوان

حمید خوشخوان متولد 1318 در تهران یکی از داوران ملی فوتبال ایران بود.بیوگرافی حمید خوشخوان داور فوتبال [زندگی و همسر]بیوگرافی حمید خوشخوان داور فوتبال [زندگی و همسر]

حمید خوشخوان - Hamid Khoshkhan

حمید خوشخوان - Hamid Khoshkhan

خانواده

ایشان برادر محمود خوشخوان رییس سابق کمیته داوران و کمک داور داربی معروف شش تایی است.

زنده یاد مرحوم محمود خوشخوان در سال 97 درگذشت. او یکی از پیشکسوتان عرصه داوری بود که در اواخر عمرش با بیماری های مختلفی از جمله آلزایمر دست و پنجه نرم می کرد و سرانجام امروز به دلیل شدت یافتن عفونت ریوی درگذشت.

فعالیت ها

خوشخوان توانسته بود درد دوران قضاوتش ، دو بار داربی را سوت بزند که نخستین بار آن ، مربوط به سال 62 می شود که پرتماشاگرترین داربی تهران با قضاوت این داور برگزار شد که استقلال با گل پرویز مظلومی ، پیروز این مسابقه شد.

مرحوم خوشخوان در سن 51 سالگی و برای دومین بار ، داربی سال 68 را سوت زد که به رکورد مسن ترین داور داربی رسید. خوشخوان از باسابقه ترین داوران با فوتبال ایران بود و دیدارهای مهمی را قضاوت کرده بود.

حمید خوشخوان

وضعیت ازدواج و همسر حمید خوشخوان

از وضعیت ازدواج و همسر حمید خوشخوان اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.

درگذشت

خوشخوان در 9 فروردین 1401 در سن 83 سالگی درگذشت.


مصاحبه با حمید خوشخوان

ابتدا از قضاوت هایتان در داربی بگویید. وقتی فهمیدید که باید داربی را سوت بزنید چه احساسی داشتید؟

- من همیشه منتظر روزی بودم که قضاوت داربی را به من بدهند و بالاخره یک بار در سال 62 این اتفاق افتاد و من خیلی خوشحال شدم. به هر حال قضاوت این بازی سخت است و مسئولیت سنگینی دارد. داور باید بدون اشتباه کار کند.

از آن بازی برایمان بگویید.

روز خیلی سختی بود چون مسئولیت سنگینی روی دوشم حس می کردم. اولین باری که داربی را قضاوت کردم بیش از 120 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند. من قبلا در داربی کمک داوری کرده بودم اما سال 62 اولین تجربه ام به عنوان داور وسط در داربی بود. آن بازی را استقلال با گل پرویز مظلومی یک بر صفر برد. در آن بازی حتی روی پروژکتورها هم تماشاگر نشسته بود. اواخر بازی که می خواستیم نورافکن ها را روشن کنیم ، بازی یک ربع متوقف شد که تماشاگران از روی آن ها پایین بیایند. خوشبختانه بالاخره چراغ ها روشن شد و بازی به خوبی پایان پذیرفت. در آن بازی که خیلی روان و خوب بود کاپیتان های دو تیم خیلی همراهی کردند. در پرسپولیس علی پروین و در استقلال خدابیامرز ناصر حجازی کاپیتان بودند.

به جز سال 62، داربی دیگری را هم قضاوت کردید؟

بله! در سال 68 دومین داربی ام را سوت زدم. این بازی را پرسپولیس یک بر صفر برد. در داربی اولم که سال 62 بود ، 45 سال داشتم و در داربی سال 68، 51 ساله بودم!

پس با این حساب ، شما مسن ترین داور داربی بوده اید؟

بعد از من یک بار محسن زمانی داربی را قضاوت کرد که آن وقت او هم بالای 50 سال سن داشت ولی من در کل بازی های استقلال و پرسپولیس ، مسن ترین بوده ام. اکنون داوران طوری کار می کنند که در سن 45 سالگی باید خداحافظی کنند اما من در 45 سالگی تازه اولین داربی ام را سوت زدم!

با آن همه تماشاگری که در داربی به ورزشگاه آمده بودند ، هیچ اتفاقی نیفتاد؟

خوشبختانه هیچ مشکلی پیش نیامد. من همیشه سعی می کردم که بازی را مدیریت کنم و از دادن کارت زرد زیاد اجتناب می کردم. در آن بازی فقط یک اخطار به شاهرخ بیانی دادم. بازیکنان هم مسائل را رعایت می کردند. من از قضاوتم در آن بازی راضی بودم چون تماشاگران هم راضی بودند. یادم هست که معمولا بعد بازی ها خیلی به داوران اعتراض می شد ولی بعد داربی سال 62 هیچ کسی به من اعتراض نکرد.

ولی امروز حتی نمی شود تصور کرد که این همه تماشاگر به استادیوم بیاید. حفظ امنیت این جمعیت و مانع شعارهای آن ها شدن خیلی سخت است.

فکر می کنم به این دلیل است که داوران ما سعی می کنند خیلی قانون را دقیق اجرا کنند. داور باید کارت هایش را مدیریت کند و هر بازیکنی که خطا کرد به کتاب مراجعه نکند و و کارت بدهد! اخطار و اخراج در اختیار داور است ولی داوران ما از کارت های زرد و قرمز زیاد استفاده می کنند. داوران باید بازی را مدیریت کنند ولی کاری هم نکنند که حق تیمی ضایع شود. متاسفانه برخی داوران ما با این که سال های زیادی است قضاوت می کنند ، کارت های زیادی می دهند.

چند سالی است که داربی را دوباره داوران ایرانی سوت می زنند. به داور داربی 76 که روز جمعه همین هفته برگزار می شود ، توصیه ای ندارید؟

از این که دوباره به داوران ایرانی اعتماد می شود خوشحالم. امیدوارم داوری که شانس قضاوت در داربی را پیدا می کند ، از کارت هایش به موقع استفاده کند. داوران جوان ما باید مدیریت کنند و در دادن کارت عجله نکنند.

در دو داربی که قضاوت کردید هیچ مشکلی یا حرف و حدیثی بین شما و بازیکنان رخ نداد؟

بازیکنان آن زمان شناخت زیادی از من داشتند و من هم متقابلا به آن ها احترام می گذاشتم. من هیچ وقت کسی را تهدید نکردم و برای کسی خط و نشان نکشیدم! همیشه سعی می کردم که بی نقص قضاوت کنم چون بازیکنان از رفتار داور تاثیر می گیرند. همیشه در طول بازی لبخند می زدم و به همین دلیل همه خاطراتم از داربی خوش بوده است. فکر می کنم کارنامه خوبی از خودم در ذهن بازیکنان و تماشاگران ثبت کرده ام و همین مسئله هم باعث می شد که بازیکنان در حضور من با آرامش بازی می کردند.

چرا شما دیگر فعالیتی در حوزه داوری ندارید؟

چند وقت پیش قلبم را عمل کردم و به همین دلیل دیگر فعالیتی در حوزه داوری ندارم. در دوره قبل که آقای عنایت رییس کمیته داوران بود ، عضو کمیته بودم ولی اکنون فقط بازی ها را پیگیری می کنم و فعالیتی ندارم.

آن زمانی که داوری می کردید ، خیلی ها می گفتند که شما طرفدار پرسپولیس بوده اید! این حرف را تایید می کنید؟

به خدا قسم من هیچ وقت روی هیچ تیمی تعصب نداشتم چون مسئولیت داشتم و طرفداری از تیمی نمی کردم. داوری که در سطح بالا قضاوت می کند نباید طرفدار هیچ تیمی باشد. شاید داوران سطوح پایین تر هوادار تیمی باشند اما در سطوح بالا امکان ندارد. اگر یادتان باشد در گذشته استقلال در شیرودی بازی می کرد و پرسپولیس در آزادی. در آن زمان داورانی که طرفدار هر کدام از این تیم ها بودند برای دیدن بازی هایشان به ورزشگاه می رفتند ولی حالا دیگر چنین اتفاقی نمی افتد.

یعنی آن زمان داورانی بودند که طرفدار استقلال یا پرسپولیس باشند؟

باخنده در آن زمان می گفتند که آقای بهلولی دفاع آخر پرسپولیس است! حتی روزی که بهلولی می خواست از داوری خداحافظی کند چند نفر از او پرسیدند که بعد از شما تکلیف پرسپولس چه می شود؟ و او پاسخ داده بود که دوستان هستند! منظورش از دوستان ، همکاران داورمان بود. به هر حال آن زمان بهلولی را به پرسپولیس منتسب می کردند. یک بار هم در بازی پرسپولیس که فکر می کنم در تعطیلات نوروز بود و تماشاگر چندانی هم نیامده بود ، روی یک صحنه به ضرر پرسپولیس پنالتی نگرفت. وقتی از او پرسیده بودند که چرا پنالتی را نگرفتی گفته بود "با علی آقا صحبت کرده ام!".

منظورش از علی آقا چه کسی بود؟

علی پروین را می گفت!


منابع : نم نمک | حمید خوشخوان اینستاگرام/ حمید خوشخوان فیسبوک/pldn o،ao،hk/ صفحه شخصی حمید خوشخوان/حمید خوشخوان ویکی پدیا/ حمید خوشخوان تلگرام

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن