هوتن شکیبا الان کجاست و چه می کند؟

اخبار هوتن شکیبا

کتاب صوتی از رمان «پدرکشی» نوشته املی نوتومب با صدای هوتن شکیبا منتشر شد.

«پدرکشی» با صدای هوتن شکیبا

به گزارش نم نمک ، کتاب صوتی «پدرکشی» نوشته املی نوتومب با ترجمه بنفشه فریس آبادی و با صدای هوتن شکیبا با مدت زمان 2 ساعت و 45 دقیقه تولید شده است.اخبار هوتن شکیبااخبار هوتن شکیبا

در معرفی این رمان آمده است : «پدرکشی» رمانی روان شناختی است که نخستین بار در سال 2011 منتشر شد و داستان آن در آمریکا می گذرد. داستان درباره پسری 14 ساله با استعداد ویژه در تردستی است که پدر ندارد و مادرش نیز تمایلی به ادامه زندگی با او نشان نمی دهد. او در چهارده سالگی خانه را ترک می کند و در ادامه ، طی اتفاقی ، شاگرد یکی از استادان مهم تردستی می شود.

املی نوتومب ، نویسنده بلژیکی تبار در این رمان با فصل های کوتاه ، جملات موجز و ریتم سریع ، داستانی را پیش می برد که بخش مهمی از آن بر غافلگیری و راز استوار است. رابطه پدر و پسر و راز مرکزی داستان ، از عناصر اصلی شکل دهنده روایت «پدرکشی» هستند.

هوتن شکیبا پیش تر روایت آثاری همچون مجموعه کامل «بینوایان» ، «آدم خواران» ، «مغازه خودکشی» ، «کتاب پسر» ، «تنگنا» ، «تت ها» ، «بالاخره یک روزی قشنگ حرف می زنم» ، «خاطرات یک آدم کش» و «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار» نوشته مصطفی مستور را برعهده داشته است.

کتاب صوتی «پدرکشی» که با همکاری رادیو گوشه و نشر چشمه تولید شده ، در کنار 9 اثر دیگر با صدای این هنرمند از طریق فیدیبو در دسترس مخاطبان قرار دارد.


بیوگرافی هوتن شکیبا(Houtan Shakiba)

هوتن شکیبا متولد 24 خرداد 1363 بازیگر ایرانی است.

نظرات
1 0
نظرات