- توضیحات
پاول دوروف ، موسس و مدیرعامل روسی تبار تلگرام که به دلیل تحقیقات رسمی ، ماه ها اجازه خروج از فرانسه را نداشت ، روز دوشنبه اعلام کرد به دوبی ، برگشته است.
مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت
به گزارش نم نمک ، دوروف در اوت سال گذشته ، در فرودگاهی در حومه پاریس دستگیر شد و سپس تحت تحقیقات رسمی قرار گرفت و خروجش از خاک فرانسه ، ممنوع شد.![]()
مدیرعامل پیام رسان تلگرام گفت : چند ماهی را به دلیل تحقیقات مربوط به فعالیت های مجرمانه در تلگرام ، در فرانسه سپری کرده است. این تحقیقات ادامه دارد اما بودن در خانه ، حس فوق العاده ای دارد.
بر اساس گزارش رویترز ، وی اظهار کرد : می خواهم از قاضی های تحقیقاتی برای اینکه اجازه دادند فرانسه را ترک کنم و همچنین ، از وکلایم و تیم تلگرام برای تلاش های بی وقفه برای اثبات اینکه تلگرام در نظارت ، همکاری با مقامات قانونی و مبارزه با جرایم ، سال هاست نه تنها به وظایف قانونی خود عمل کرده ، بلکه از آنها فراتر رفته است ، تشکر کنم.
بیوگرافی پاول دوروف
پاوِل والِریویچ دورُف متولد 10 اکتبر 1984 کارآفرین فرانسوی-اماراتی زاده روسیه است که مدیر عامل و از بنیانگذاران پیام رسان تلگرام و نیز از بنیانگذاران شبکه اجتماعی وی کی است.