ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، طرز استفاده ژل برای از بین بردن بوی بد واژن و ژل برای از بین بردن بوی بد واژن نی نی سایت و ژل بهداشتی بانوان خوشبو و صابون برای از بین بردن بوی بد واژن و پماد کلوتریمازول برای بوی بد واژن و از بین بردن بوی بد واژن سریع و داروی گیاهی قوی برای بوی بد واژن و بهترین ژل شستشوی بانوان برای عفونت و قرص برای بوی بد واژن در نم نمک.

طرز استفاده ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

باید بدانید ، رعایت بهداشت ناحیه تناسلی هم برای مردان و هم برای زنان مهم است. وقتی می توانید با رعایت نکاتی ساده از بوی بد ، خارش ، خشکی و عفونت ناحیه تناسلی (با منشأ قارچ ، ویروس و باکتری) جلوگیری کنید ، دلیلی برای تعلل وجود ندارد. پس ، با خواندن متن ساده و کوتاه زیر در مسیر سلامت و آسایش خود گام بردارید.طرز استفاده ژل برای از بین بردن بوی بد واژنطرز استفاده ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

بهداشت ناحیه تناسلی بانوان

وقتی دختران به دوران بلوغ می رسند ، تغییرات زیادی در بدن آنها رخ می دهد : شروع عادت ماهیانه ، رشد موهای زائد ، ترشحات واژن و تغییر فلور طبیعی بدن در نواحی مختلف و … . این تغییرات کاملاً طبیعی و نرمال هستند. اما در صورت رعایت نکردن مسائل بهداشتی ، ممکن است اختلال ایجاد کنند.

ترشحات واژن نشانه بیماری و عفونت نیست!

همانطور که گفتیم ، ترشحات واژن برای هر دختری که به بلوغ رسیده باشد ، وجود دارد. در واقع ، واژن به کمک این ترشحات محیط درون خود را شستشو می دهد و از آلودگی ها و باکتری های مضر پاک می کند.

در واقع ، غددی در دهانه رحم وجود دارند که لوبریکانت طبیعی تولید می کنند و محیط واژن را مرطوب نگه می دارند. این لوبریکانت طبیعی به طرف پایین رحم حرکت می کند و باکتری ها و عوامل آلوده کننده را خارج می کند.

بنابراین داشتن ترشحات واژن طبیعی است ، اما برای تشخیص طبیعی بودن ترشحات باید به نشانه های آن توجه کنید. رنگ ، بو ، غلظت و حجم ترشحات عوامل مهمی هستند که برای سلامت خود باید مدنظر داشته باشید. همچنین ، اگر ترشحات واژن با با خارش ، قرمزی و سوزش در ناحیه تناسلی همراه باشد ، احتمالاً محیط طبیعی واژن دچار تغییراتی شده است.

داروی کلوتریمازول

احتمالاً نام داروی کلوتریمازول به گوشتان خورده و با مشاهده اولین ترشحات واژن دست به کار شده اید و از داروخانه محل خود آن را تهیه کرده اید. شاید هم برای درمان خارش واژن از دوش واژینال یا جوش شیرین استفاده می کنید.

اما این راه ها برای کنترل ترشحات واژن ، منطقی نیستند. در واقع ، با این کار خود را از درمان صحیح دور و pH واژن را قلیایی کرده اید. همچنین ، فلور طبیعی را از بین برده اید. برای پیشگیری یا درمان سوزش واژن و خارش این ناحیه یا مشکلات دیگری مانند بوی بد واژن ، بهتر است نکات مربوط به بهداشت ناحیه تناسلی را رعایت کنید. افزون بر این ، توصیه می شود در صورت امکان از محصولاتی مانند ژل شستشوی بهداشتی بانوان استفاده کنید.

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

سلامت واژن شما در گرو pH آن است!

pH چیست؟

معیار pH نشان می دهد که یک ماده اسیدی است یا بازی (قلیایی). این معیار اعداد 0 تا 14 را در بر می گیرد. ماده ای که pH آن کمتر از 7 باشد ، خاصیت اسیدی دارد. pH بالاتر از 7 هم بازی (قلیایی) محسوب می شود.

محیط واژن به طور طبیعی ، اسیدی است. اسیدی تر از پوست و سایر اندام های بدن. به طوری که pH آن در محدوده 3.8 تا 4.5 قرار دارد. این pH کمک می کند باکتری های مفید از جمله لاکتوباسیل ها حفظ شوند و باکتری های غیرمفید و بیماری زا از بین بروند. البته در شرایط مختلف بدن ، pH طبیعی واژن ممکن است کمی تغییر کند. مثلاً در سنین باروری (15 تا 49 سال) pH واژن باید 4.5 یا کمتر از آن باشد. در حالی که قبل از بلوغ و در دوران یائسگی pH واژن قلیایی و بالاتر از 4.5 است.

چرا pH واژن مهم است؟

در واقع ، محیط اسیدی واژن یک اثر محافظتی دارد. باکتری ها و قارچ های بیماری زا نمی توانند در این محیط اسیدی تکثیر شوند و رشد کنند. در نتیجه ، اگر pH متعادل باشد ، واژن به عفونت دچار نمی شود.

pH بالای 4.5 محیط مناسبی را برای رشد باکتری های بیماری زا فراهم می کند. واژینوزیس باکتریال (Bacterial vaginosis) و تریکومونیازیس (Trichomoniasis) از جمله عفونت هایی هستند که بر اثر بالا بودن pH واژن ایجاد می شوند.

یکی از علائم عفونت باکتریایی واژن این است که ناحیه تناسلی بویی شبیه بوی ماهی می دهد و به رنگ خاکستری ، سفید و زرد در می آید. همچنین ، ممکن است ترشحات با خارش واژن و سوزش ادرار همراه باشد.

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

بهداشت واژن چگونه از عفونت های ویروسی جلوگیری می کند؟

گاهی خودِ عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی به تنهایی بیماری زا نیست. بلکه این میکروارگانیسم ها بستری را فراهم می کنند تا واژن ، میزبان عوامل بیماری زای دیگری شود که خطرناک ترند؛ از جمله :

  • ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) : عامل بیماری هرپس
  • ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) : عامل بیماری ایدز
  • ویرس پاپیلومای انسانی (HPV) : عامل سرطان دهانه رحم و تبخال تناسلی

ژل بهداشتی بانوان

همان طور که گفتیم ، pH واژن نقش مهمی در سلامت ناحیه تناسلی دارد. با حفظ تعادل اسیدیته واژن می توانید به حفظ سلامت واژن کمک کنید و از ایجاد عفونت ، بوی بد ، خارش و سایر مشکلات مربوط به این ناحیه پیشگیری کنید.

ژل بهداشتی بانوان برای شستشوی ناحیه تناسلی طراحی شده است. این محصول ، خاصیت پاک کنندگی دارد. بنابراین ، به حفظ تعادل pH واژن کمک می کند.

چه کسانی می توانند از ژل بهداشتی شستشوی بانوان استفاده کنند؟

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

  • زنان مجرد : خانم هایی که به سن بلوغ رسیده اند و رابطه جنسی ندارند.
  • زنان متأهل : این دسته از بانوان علاوه بر مشکلات ناحیه تناسلی ، در معرض عفونت های مقاربتی هم هستند.
  • افرادی که در دوره یائسگی قرار دارند : در دوره ای از زندگی زنان ، تخمک گذاری متوقف می شود و دیگر امکان باروری وجود ندارد. به این دوره یائسگی می گویند.
  • زنان باردار : استفاده از ژل بهداشتی بانوان در بارداری نه تنها مانعی ندارد بلکه از جهاتی هم مفید است ، اما فراموش نکنید که در این دوران غشاء مخاطی در ناحیه تناسلی ، حساس تر از معمول می شود؛ بنابراین هنگام انتخاب محصولات بهداشتی باید دقت کافی داشته باشید. محصولات نامناسب باعث ناراحتی شما می شوند و شما را بیشتر در معرض عفونت های تناسلی قرار می دهند.

تفاوت ژل بهداشتی بانوان و دوشیزگان با ژل شستشوی بانوان یائسه در چیست؟

تفاوت این دو در pH و میزان رطوبت رسانی آنهاست. همانطور که خواندید ، بعد از دوران یائسگی ، وضعیت هورمون ها به طور چشمگیری تغییر می کند ، به دنبال تغییرات هورمونی ، ترشحات واژن ، کیفیت بافت و pH تعادلی واژن نیز تغییر می یابد و به بالاتر از 4.5 می رسد. همچنین بافت واژن و فرج ، نازک و خشک می شود. به همین دلیل ، فرمولاسیون محصولات بهداشتی بانوان یائسه متناسب با این شرایط طراحی می شود.

اما ، شرایط محیطی واژن خانم های مجرد و متأهل تقریباً یکسان است. بنابراین ، ژل شستشوی بهداشتی این افراد هیچ تفاوتی ندارد. تنها نکته این است که بانوان متأهل باید مراقب بیماری های مقاربتی نیز باشند.

چگونه ناحیه تناسلی را بشوییم؟

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

فقط قسمت خارجی اندام تناسلی را بشویید

براساس کالج متخصصین زنان و مامایی آمریکا (ACOG) واژن به طور طبیعی با لوبریکانت داخلی ای که دارد ، خودش را تمیز و pH خود را تنظیم می کند. پس یادمان باشد که با وجود این لوبریکانت طبیعی ، نیازی به شستشوی واژن نیست.

ناحیه تناسلی خود را با صابون نشویید

صابون ها قلیایی هستند. برای همین ، روی pH واژن و ناحیه تناسلی اثر می گذارند ، رطوبت لازم را از بین می برند و محیط را برای رشد میکروارگانیسم های بیماری زا مانند ویروس ، باکتری ، قارچ ، انگل و کاندیدیا فراهم می کنند.

هرگز از دوش واژینال استفاده نکنید!

این کار pH تعادلی واژن را بر هم می زند. در سال 2008، بررسی های انجام شده درمورد سلامت واژن ، روی 2561 بیمار نشان داد احتمال به دنیا آوردن نوزاد نارس در افرادی که قبل از بارداری به طور مرتب از دوش واژینال استفاده کردند ، بیشتر است. همچنین ، براساس پژوهش دیگری در سال 2016، این افراد بیشتر در معرض ابتلا به عفونت HPV (ویروس پاپیلوم انسانی) قرار دارند.

از محصولاتی مانند ژل بهداشتی بانوان استفاده کنید که اختصاصاً برای این کار طراحی شده اند

این محصولات به حفظ pH طبیعی ناحیه مورد نظر کمک می کنند. افزون بر این ، به دلیل اثرگذاری ملایم ، تمیزکننده مناسبی هستند.

ژل برای از بین بردن بوی بد واژن

نکات دیگری برای شستشوی ناحیه تناسلی

  • قبل از شستن ناحیه تناسلی ، دست های خود را بشویید.
  • برای شستن ناحیه تناسلی از آب گرم استفاده کنید.
  • بعد از شستشو حتماً با استفاده از یک حوله نرم ، ناحیه تناسلی را خشک کنید.
  • حوله ای را که برای خشک کردن ناحیه تناسلی استفاده می کنید ، زود به زود عوض کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن