ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عوارض حنا هندی برای موی سر و طرز استفاده از حنا هندی برای موی سر و عوارض حنا هندی قهوه ای و عوارض حنا هندی برای موی سر نی نی سایت و ایا حنا هندی مو را سفید میکند و طرز استفاده از حنا هندی قهوه ای برای مو و عوارض حنا هندی امیر و طرز استفاده حنا هندی مشکی برای مو و بهترین مارک حنا هندی در نم نمک.

عوارض و مضرات حنا هندی برای موی سر

نکته مهمی که طرفداران حنا باید به آن توجه داشته باشند ، این است که رنگ حنای طبیعی ، هیچ گاه به سمت رنگ مشکی کشیده نمی شود و همیشه ته رنگی از قرمزی در آن وجود دارد. حناهایی که خیلی مشکی هستند ، حنای طبیعی نیستند و با نام حنای هندی در بازار به فروش می رسند. رنگ مشکی موجود در این محصولات ، ناشی از وجود ماده ای شیمیایی به نام پارافنیلین دی آمین است. پارافنیلین دی آمین ، ماده ای است که در رنگ های صنعتی به کار می رفته است و اخیرا ، به عنوان حنای مشکی هندی وارد بازار ایران شده است. دلیل استفاده از حنای مشکی ، رنگ پذیری بالا و راحت تر آن برای تاتوکار است. استفاده از این ماده به عنوان تاتو یا به عنوان رنگ مو عوارض زیادی دارد. شایع ترین این عوارض شامل واکنش های حساسیتی شدید پوستی ، قرمزی و خارش شدید ، تاول ، زخم باز و اسکار می شوند.عوارض حنا هندی برای موی سر [مضرات]عوارض حنا هندی برای موی سر [مضرات]

عوارض و مضرات حنا هندی برای موی سر

آیا می دانید که برگ های حنا دارای ماده ای به نام «موسیلاژ» هستند و به همین دلیل هم در اثر تماس با آب ، به شکل خمیرمانندی در می آیند؟

حنا برگ پودر شده یک گیاه خاص است گاهی برای تهیه دارو استفاده می شود.

حنا در لوازم آرایشی ، رنگ مو و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. همچنین به عنوان رنگ برای ناخن ، تتوی موقت پوست و رنگ نخ و پارچه استفاده می شود.

حنا چگونه کار می کند؟

حنا حاوی موادی است که ممکن است به مبارزه با برخی عفونت ها کمک کند. از اسپاسم جلوگیری و یا موجب کاهش آن شود. التهاب را کاهش دهد و درد را تسکین دهد.

مصرف خوراکی حنا بسیار خطرناک است. بلع تصادفی حنا نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد چون می تواند باعث ناراحتی معده ، تحلیل عضلات ، نارسایی کلیه ، تخریب گلبول های قرمز خون (کم خونی همولیتیک) و مرگ شود.

هنگامی که روی پوست استفاده می شود : حنا برای بیشتر بزرگسالان به احتمال زیاد در صورت استفاده روی پوست یا مو بی خطر است. اما گاهی ممکن است عوارض جانبی مانند قرمزی ، خارش ، سوزش ، تورم ، تاول و زخم روی پوست ایجاد کند. اغلب این واکنش های آلرژیک به دلیل ماده ای است که به حنا اضافه شده است. این ماده اضافه شده بیشتر در حنای "سیاه" یافت می شود.گاهی ممکن است واکنش های آلرژیک مانند کهیر ، آبریزش بینی ، خس خس سینه و آسم رخ دهد.

عوارض و مضرات حنا هندی برای موی سر

اقدامات احتیاطی و هشدارهای ویژه

بارداری و شیردهی : اطلاعات قابل اعتماد کافی برای دانستن اینکه آیا حنا برای استفاده از پوست در دوران بارداری یا شیردهی بی خطر است یا خیر وجود ندارد. پس بهتر است ایمنی را رعایت کرده و از استفاده از حنا در این دوران بپرهیزید.

کودکان : بهتر است از حنا روی پوست اطفال استفاده نشود.

کمبود گلوکز-6-فسفات دهیدروژناز (G6PD) : استفاده از حنا بر روی پوست نوزادان و کودکان مبتلا به کمبود G6PD می تواند باعث ترکیدن گلبول های قرمز خون آنها شود.

در مجموع درصورت علاقه به استفاده از حنا هشدارها را درنظر داشته باشید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن