ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در ادامه عوارض کاشت ناخن و مضرات کاشت ناخن مصنوعی و عوارض کاشت ناخن ژله ای و عوارض کاشت ناخن در بارداری و عوارض کار با مواد کاشت ناخن و عوارض بوی مواد کاشت ناخن و عوارض لیکوئید کاشت ناخن و کاشت ناخن چگونه است را در نم نمک بخوانید.

عوارض و مضرات کاشت ناخن مصنوعی

کاشت ناخن یکی از روش های رایجی است که امروزه خانم ها برای زیباتر شدن دست هایشان انجام میدهند، خانم های به دلایل مختلفی به کاشت ناخن روی می آورند برخی فقط به خاطر زیبایی و برخی برای پوشاندن مشکلات ناخن هایشان که رنگ و روی جالبی ندارند این کار را انجام میدهند. از آنجایی که کاشت ناخن مصنوعی باعث نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن میشود میتواند عوارض خطرناکی داشته باشد.عوارض و خطرات کاشت ناخن مصنوعیعوارض و خطرات کاشت ناخن مصنوعی

1

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟

زیبایی دست ها و ناخن ها برای خانم ها و دخترخانم های جوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ممکن است به خاطر آن دست به هرکاری مانند کاشت ناخن بزنند اما اگر از عوارض آن مطلع باشید شاید دیگر برای زیباتر شدن دست هایتان سراغ کاشت ناخن نروید.

عوارض کاشت ناخن مصنوعی

  • تغییر رنگ ناخن
  • التهاب دور ناخن
  • عفونت های قارچی
  • اگزمای تماسی
  • شل شدن ناخن ها
  • ترک و شکاف ناخن

اگر ناخن های مشکل دار دارید به جای کاشت ناخن بهتر است برای زیبایی و سلامت ناخن هایتان به متخصص پوست مراجعه کنید. برای داشتن ناخن های زیبا و سالم چند توصیه به شما داریم :

- بعد از کار مواد کثیف باید فورا ناخن هایتان را به خوبی تمیز کنید

- ناخن ها را به دو جهت سوهان نکشید زیرا شکننده میشوند

- مواد غذایی سرشار از سیلیکون و سولفور زیاد مصرف کنید

- مصرف روزانه بیوتین بسیار کمک کننده است

- نوشیدن آب باعث استحکام ناخن ها میشود

اگر تصمیم تان را برای کاشت ناخن گرفته اید باید این کار را به فردی که گواهی انجام کاشت ناخن را دارد بسپارید و برای جلوگیری از عوارض ها و مضرات کاشت ناخن هر 3 ماه یکبار آن ها را بردارید تا ناخن هایتان استراحت کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن