ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، یکی از عوامل مهم آداب معاشرت، سلام کردن و شیوه دست دادن می باشد که در تمام جوامع به نشانه دوستی و صمیمیت است. اما آداب سلام کردن همه مردم با یکدیگر یکسان نیست و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است .

آداب سلام و نحوه سلام دادن و احوالپرسی در کشورهای مختلف

یکی از عوامل مهم آداب معاشرت ، سلام کردن و شیوه دست دادن می باشد که در تمام جوامع به نشانه دوستی و صمیمیت است. اما آداب سلام کردن همه مردم با یکدیگر یکسان نیست و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است .آداب سلام و نحوه سلام دادن در کشورهای مختلفآداب سلام و نحوه سلام دادن در کشورهای مختلف

این تفاوت آن گونه است که گاهی شیوه معاشرت مردم در کشوری خاص برای اهالی سایر مناطق عجیب و حتی غیرقابل قبول به نظر می رسد. این آداب متفاوت به عنوان قوانینی پذیرفته شده و اجرا می شوند. پس بهتر است درباره آداب و رسوم فرهنگ های دیگر بدانید تا بدانید هنگام سفر به کشورهای دیگر چگونه رفتار کنید. در این بخش از سرگرمی نم نمک آداب سلام دادن مردم کشورهای مختلف را آورده ایم که دانستن آن جالب و گاهی حیرت انگیز است.

آداب و رسوم جالب سلام دادن مردم کشورهای مختلف

1. آرژانتین

در آرژانتین ، زمانی که برای اولین بار با فردی ملاقات می کنید ، به رسم ادب باید گونه راست خود را بر روی گونه راست فرد قرار دهید و فقط صدای بوسیدن را ایجاد کنید. این را روی گونه چپ تکرار نکنید ، مگر این که فرد جلو برود و آن را انجام دهد. این یک خوش آمد رسمی است.

2. بوتسوانا

مردم در بوتسوانا ترجیح می دهند قبل از اینکه در مورد چیزهای دیگر صحبت کنند به هم سلام بگویند. اگر با یک مرد ملاقات می کنید بگویید دوملارا و اگر شما با یک زن ملاقات می کنید بگویید دوملا ماما . رسمی که آن ها دنبال می کنند دست دادن با یک پیچش ، دست دادن با دست راست تان عادی است ، سپس زمانی که دست طرف مقابل را بگیرید ، موقعیت خود را تغییر دهید ، انگشت شست دوستتان را با دست بگیرید ، و به دست دادن برگردید.

3. انسان های بادیه نشین

مردان بادیه نشین صحرایی عرب نیز هستند. آن ها قبیله بزرگی هستند و همگی در بیابان زندگی می کنند و فرهنگ خودشان را حفظ می کنند. به گفته آن ها ، مالیدن بینی با دیدن یکی از آشنایان ، تنها راهی است که به هم خوشامد می گویند. این عمل توسط مردان و زنان به طور یک سان انجام می شود. در مورد زنان ، آن ها این کار را به خوبی انجام می دهند ، فقط آن ها ترجیح می دهند این کار را پشت پرده انجام دهند.

4. چین

این اولین چیزی است که به عنوان یک مبتدی یاد می گیرید وقتی که شروع به یادگیری زبان چینی می کنید "نین هو" به معنای "سلام" به روش بسیار محترمانه است. در مورد رسم ، مردم چین با زانو زدن بر روی زمین خم می شوند و پیشانی خود را بر روی زمین لمس می کنند. این رسم در حال احتضار است ، اما بسیاری از آن ها هنوز این کار را در مقابل بزرگترها انجام می دهند.

5. فرانسه

گفتن "سلام" نوع رایج خوش آمد گویی در فرانسه است ، صرف نظر از این که آیا شما در اتوبوس سفر می کنید ، یا بیرون غذا می روید ، یا حتی در جاده پیاده روی می کنید. رسم معمول خوش آمد گویی بوسه ای بر روی هر گونه است ، اما مراسم دیگری هم وجود دارد که افراد چهار بار (دو بار روی گونه راست) ، دو بار در سمت چپ را می بوسند.

6. گرینلند

اسکیموها(یا اینویتها )نوع خاصی از خوش آمدگویی به نام کونیک را دارند. اینویتها بینی و لب بالایی خود را بر روی گونه ها یا پیشانی فرد قرار می دهد و بوی هم نشین را تنفس می کند.

7. هند

هندی ها با هر دو دست خود دست می دهند یک رسم متداول برای خوش آمد گفتن این است که خم شوید و پاهای فرد دیگر را لمس کنید.

8. ژاپن

ژاپنی ها وقتی می گویند (سلام)خم می شوند البته زاویه تعظیم و طول کشیدن آن به موقعیت بستگی دارد. علاوه بر فرهنگ ، آن نیز نوعی نشان دادن احترام به ریش سفیدان و افراد دیگر است.

آداب و رسوم سلام و احوالپرسی در کشورهای مختلف

اداب و رسوم سلام دادن ژاپن

9. مالزی

مالزی کشوری چند فرهنگی با اکثریت مردم محافظه کار است. با وجود فرهنگ های مختلف ، مردم به طور کلی از همان روش برای خوش آمد گویی به یکدیگر پیروی می کنند. آن ها به آرامی دستان دوست خود را با هر دو دست لمس می کنند و دستان خود را به سمت قلب عقب می کشند.

10.مائوری

اولین کاری که مردم قبیله مائوری وقتی یکدیگر را می بینند انجام می دهند این است که هونگی را انجام دهند. این کار با فشار دادن پیشانی و بینی بر طرف مقابل انجام می شود این اغلب برای احترام به یکدیگر انجام می شود.

11. میکرونزی

میکرونزی از گروهی جزیره ها تشکیل شده است. هر جزیره روش منحصر به فرد و رسم و رسوم خاص خود را در هنگام برخورد با مردم دارد؛ با این حال ، ساکنان جزایر مارشال با بالا بردن ابروها ، حضور یکدیگر را تصدیق می کنند. جالب است ، نه؟

12. خاور میانه

رسم خوش آمد گویی در خاور میانه دست دادن و بوسیدن گونه ها 2 تا 3 بار است. این باید بین هم جنس ها انجام شود.

13. فیلیپین

آداب سلام دادن فیلیپینی ها “مانو” نام دارد . آنها برای سلام دادن و نشان دادن احترام به بزرگ ها ، دست بزرگ ترها را می گیرند و به آرامی به پیشانی خود می فشارند.

جوانان فیلیپینی تعظیم می کنند ، یک دست را می گیرند ، و انگشتان سالخوردگان را لمس می کنند تا احترام خود را نشان دهند و راهی برای گفتن (سلام) وبه عنوان خوش آمد گویی شناخته می شود.

14.روسیه

به عنوان یک سنت پس از نسل ها ، روس ها با نان و نمک به میهمانان خود خوشامد می گویند. روس ها بیشتر از هر نوع غذا به نان احترام می گذارند و نمک به معنای "دوستی بلندمدت" به آنهاست.

15.سری لانکا

هنگام گفتن (سلام)در سریلانکا ، مردم دست خود را جلوی مهمان های خود خواهند گرفت.

16.تبت

یک سلام مودبانه در تبت به اندازه کافی مضحک است و روش سلام دادن مردم تبت به این صورت است که یا زبانشان را از دهان بیرون می اورند یا دو طرف زبان خود را به یکدیگر بزنند این حتی بی ادبی تلقی نمی شود. این رفتار یادآور پادشاه تبت در قرن نهم است که زبانی سیاه داشت.

17. تایلند

اگر با هواپیمایی تایلند سفر کرده اید و یا تبلیغات آن ها را دیدید ، می دانید که چگونه به مردم خوشامد می گویند. رسم آن ها این است که کف دست هایشان را بر روی سینه جمع کنند ، سر خود را در چنان سطحی خم کنند که انگشت به چانه آن ها و نوک انگشتان به پیشانی تماس پیدا کند.

سلام نشانه صلح است

پایبندی به آداب و رسوم سلام

18. اوکراین

مردان اوکراینی پیش از فشردن دست مهمان های مرد ، دستکش ها را در می آورند. در مورد زنان ، یک راه برای نشان دادن شجاعت ، بوسیدن دست یک زن است. مردان با زنان دست نمی دهند چون جز سنت آنها نیست.

19. آمریکا

این روزها ، آمریکایی ها در موقعیت های رسمی دست می دهند و همه به هم لبخند می زنند تا آنجا که عمدتا یکدیگر را در آغوش می کشند ، اما یک گرایش برای مردها وجود دارد که هنگام برخورد با دوستان مذکر خود ضربه می زنند. در واقع ضربه زدن با مشت در ابتدا از دهه 1940 توسط گروه های موتورسیکلت نشئت می گرفت.

20. زامبیا

هیچ راه خاصی برای گفتن "سلام" در زامبیا وجود ندارد زیرا زامبیایی ها به طور مستقیم می پرسند : شما چطورید؟ اما طبق آداب و رسوم در غرب و شمال غرب ، مردم دست به دست یکدیگر می زنند و به آرامی انگشت شست را فشار می دهند

21. آفریقا

کشورهای آفریقایی تنوع خود را در دست دادن سنتی دارند. دست دادن باید محکم باشد و اغلب طول می کشد. در نامیبیا ، انگشت شست در وسط دست دادن قفل می شود در لیبریا ، مردم کف دست را به یکدیگر می زنند و سپس با انگشت خود ضربه ناگهانی می زنند. در شرق و آفریقای جنوبی ، آرنج دست راست را با دست دست چپ خود گرفته که در طول دست دادن نشانه احترام است.

در مناطق مسلمان دست چپ را روی سینه به نشانه احترام قرار دهید. دست را شل رها نکنید و دست خود را عقب نکشید (دست دادن آفریقایی می تواند طولانی باشد).

22. قطر ، یمن ، عمان

آیا می خواهید نشان دهید که یک ارتباط تجاری بالقوه به عنوان یک همتا را مد نظر قرار می دهید؟ دست دادن را فراموش کنید؛ به جای آن ، بینی خود را به طرف مقابل بزنید اما زنان باید احتمالا از انجام این حرکت صرف نظر کنند.

نحوه سلام دادن در کشورهای مختلف

زیبایی های آداب سلام

23. زیمبابوه و موزامبیک

به عنوان بخشی از سلام ، در زیمبابوه ، دست زدن دست ها پس از اینکه مردم با هم برخورد می کنند دست می زنند اولین فرد یک بار دست می زند ، و دومین فرد نیز دو بار در پاسخ دست می زند فقط مراقب باشید که چگونه این کف دست ها را به هم بزنید. مردان با انگشتان و کف دست ، دست می زنند و زنان با دست زاویه دار. در موزامبیک شمالی مردم نیز دست می زنند ، اما سه بار قبل از اینکه بگویند (سلام).

24. مغول

مغول ها به میهمانان خود هدیه می دهند و زمان دادن هدیه خم می شوند . این هدیه شالی به نام hada می باشد که آن را با دو دست تقدیم میهمان خود می کنند.

25. یونان

مردم یونان برای خوش آمد گویی و احوالپرسی به پشت یا شانه های یکدیگر می زنند.

تنوع اداب معاشرت وسلام دادن

رسوم متنوع سلام

26. کنیا

جنگجویان قبیله ماسای در کنیا میهمان خود را به مراسم رقص دعوت می کنند. افراد در این مراسم دایره ای تشکیل داده و مسابقه بلندترین پرش را اجرا می کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن