ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، برای یک کدبانوی خانه دار غذاساز مانند یک دستیار همه فن حریف در آشپزخانه عمل می کند.در این قسمت از نم نمک به ارائه نکاتی در زمینه استفاده از دستگاه غذاساز خواهیم پرداخت.

کاربرد و کارایی انواع غذاساز و نحوه تمیز کردن آن

از غذاساز می توان برای مخلوط کردن سوپ ها ، سالاد و سس ها استفاده کرد . علاوه بر این با استفاده از این دستگاه می توانید انواع سبزیجات ، میوه ها و سایر مواد غذایی سفت را خیلی سریع خرد کرده و در وقت خود صرفه جویی کنید. برای یک کدبانوی خانه دار غذاساز مانند یک دستیار همه فن حریف در آشپزخانه عمل می کند.در این قسمت از نم نمک به ارائه نکاتی در زمینه استفاده از دستگاه غذاساز خواهیم پرداخت.کاربرد و کارایی انواع غذاساز و نحوه تمیز کردن آنکاربرد و کارایی انواع غذاساز و نحوه تمیز کردن آن

وظایف اصلی غذاساز شامل خرد کردن ، آسیاب کردن ، ورقه کردن ، پوره کردن و مهم تر از همه مخلوط کردن مواد غذایی می باشد .اگر برای خرد کردن و ترکیب مواد کوکو سبزی بیش از نیم ساعت زمان لازم باشد با استفاده از غذاساز این زمان به 5 دقیقه کاهش می یابد. همینطور اگر برای تهیه یک ظرف سالاد نیم ساعت زمان لازم باشد غذاساز کمتر از 10 دقیقه وقت نیاز دارد.

به منظور استفاده از این دستگاه ، ابتدا غذاساز را آماده و تیغه آن را وصل کنید . انواع مختلفی از تیغه ها وجود دارد که می توانید از آن ها برای خرد کردن ، برش زدن یا رنده کردن مواد غذایی استفاده کنید . در مرحله بعد ، مواد اولیه خود را درون محفظه غذاساز ریخته و درب آن را ببندید و با استفاده از کلید روشن و خاموش دستگاه ، آن را روشن کنید تا مواد غذایی به طور دلخواهتان خرد و یا رنده شوند .

به یاد داشته باشید که همیشه قبل از وصل و جدا کردن تیغه ها از محفظه مورد نظر ، دستگاه را از برق بکشید.

در صورتی که تمایل به اضافه کردن مایعات به مواد درون محفظه غذاساز دارید ، دقت کنید که از ریختن مایعات بیش از اندازه درون آن خوداری کنید.

مایعات داغ را قبل از ریختن درون محفظه ، در دمای اتاق خنک کنید .

قبل از ریختن مواد غذایی منجمد شده ، آن ها را در دمای اتاق ذوب کنید.

مواد غذایی بزرگ را در اندازه های کوچک تر خرد کنید تا تیغه ها راحت تر آن ها را خرد کنند .

هنگام بستن درب بر روی محفظه ، دقت کنید که درب کاملا بسته شده باشد . اکثر دستگاه های غذاساز تا زمانی که درب آن ها به خوبی بسته نشده باشد ، قادر به کار کردن نیستند .

این دستگاه دارای دکمه هایی مخصوص خرد کردن ، له کردن و رنده کردن هستند.

در صورتی که دستگاه غذاسازتان دارای بیش از دو دکمه باشد ، بهتر است به دفترچه راهنمای کارخانه تولیدی آن مراجعه کنید .

در بیشتر دفترچه های راهنمای دستگاه های غذاساز ، از شما خواسته می شود که مواد غذایی را به آرامی به داخل محفظه اضافه کنید و در صورتی که دستگاه غذاسازتان ، فاقد لوله بر روی درب آن به منظور اضافه کردن مواد غذایی است ، ابتدا دستگاه را خاموش کرده ، درب محفظه را باز کنید و مواد را اضافه کنید .

نحوه تمیز کردن محفظه غذاساز

پس از اتمام کار با دستگاه غذاساز ، مواد آن را درون ظرفی بریزید و سپس ، قطعات پلاستیکی و تیغه های آن را درون سینک ظرفشوییتان با مایع شوینده بشویید . برای پاک کردن قسمت های برقی از پارچه ای مرطوب استفاده کنید و هرگونه ماده غذایی موجود بر روی آن را تمیز کنید و اجازه دهید محفظه و قطعات جانبی غذاساز قبل از استفاده مجدد کاملا خشک شوند و از خیس کردن قطعات برقی دستگاه با آب به خصوص در زمانی که دستگاه به برق وصل است خودداری کنید .غذاساز دارای تیغه ها و بخش های متعددی است ، به همین دلیل شستشوی آن کار ساده ای نیست. بسیاری اوقات لازم است برای شستشوی آن از ماشین ظرفشویی استفاده کنید. اگر برای تمیز کردن و شستشوی آن از ابزار نامناسب استفاده کنید ، عمر تیغه های غذاساز را کاهش می دهید .

استفاده از غذا ساز

انواع مختلف دستگاه های غذاساز

دو نوع دستگاه غذاساز وجود دارد :

غذاساز های کوچک و بزرگ .

غذاساز های کوچک معمولا در اندازه های 1 تا 3 فنجان گنجایش دارند و کار اصلی آن ها خرد کردن مواد غذایی در حجم کم است . در صورت خریداری این نوع دستگاه های غذاساز ، لازم است که مواد غذایی پر حجم خود را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید که در غیر اینصورت ، دستگاه قادر به کار کردن نخواهد بود .

دستگاه های غذاساز بزرگ در اندازه 5 تا 20 فنجان گنجایش دارند و قادر به خرد کردن و یا له کردن مواد غذایی در حجم بالایی هستند . در صورتی که غالبا حجم بالایی از مواد را خرد و یا رنده می کنید ، بهتر است این نوع از دستگاه های غذاساز را تهیه کنید و به طور کلی ، دستگاه مورد نظرتان را با توجه به نیازتان خریداری کرده و از هزینه کردن بی دلیل خودداری کنید .

قدرت دستگاه های غذاساز معمولا بین 400 تا 1200 وات است . هرچه میزان قدرت غذاساز بالا تر باشد ، بهتر است و به درد مشاغل سنگین تر مانند سرآشپز ها می خورد . این قابلیت همچنین از داغ شدن موتور دستگاه بعد از اندکی استفاده نیز جلوگیری می کند .

همانطور که گفته شده ، بیشتر دستگاه های غذاساز دارای لوله ای در قسمت درب خود هستند ، این ویژگی این امکان را به شما می دهد که مواد را به آهستگی به مخلوط درون محفظه اضافه کرده و بافتی نرم و ابریشمی به آن ببخشید .

نکته مهم در استفاده از این دستگاه این است که در هنگام وصل کردن و یا شستشو تیغه ها ، مراقب انگشتان خود باشید تا آسیبی به آن ها وارد نشود .

انواع دستگاه های غذاساز

کاربردهای مختلف غذاساز

خمیر کیک با غذاساز

اگر برای تهیه کیک ، همزن برقی ندارید زیاد نگران نباشید .ترکیب آرد و کره در غذاساز فوق العاده است چرا که خمیر نرم و ملایمی در اختیار شما می گذارد. برای تهیه خیر کیک بهتر است از تیغه پلاستیکی غذاساز استفاده کنید . تیغه پلاستیکی از قطعه قطعه شدن خمیر جلوگیری کرده و به قوام بیشتر آن کمک می کند.

چرخ گوشت با غذاساز

اگر به گوشت چرخ شده برای تهیه انواع غذاها نیاز دارید ، توسط غذاساز به سادگی می توان انواع گوشت را در کمترین زمان ممکن کاملا خرد کرد.

خردکن غذاساز

برخی از غذاها و انواع سالاد به آجیل خرد شده نیاز دارند. کافی است آجیل را درون غذاساز بریزید. چند ثانیه دکمه آن را فشار دهید تا همه چیز به بهترین شکل انجام شود. همچنین برای خرد کردن سبزیجات نیز می توانید از غذاساز استفده نمایید. برای تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه ، سبزی را که خود شسته اید را داخل غذاساز ریخته و چند ثانیه منتظر بمانید.

کوکو و کوفته با غذاساز

خیلی از خانمها رنده کردن پیاز و سیب زمینی را دوست ندارند . برای تهیه کوکو یا کوفته باید همه مواد لازم را پوست کنده ، شسته و داخل غذاساز بریزید. در کمتر از یک دقیقه همه مواد باهم ترکیب و خرد می شوند . برای تهیه کوکو و کوفته ، باید از خمیر مخلوط شده و با کیفیت استفاده کنید . خمیر تهیه شده در غذاساز بسیار چسبناک بوده و قوام عالی دارد.

گرفتن کره

بادام زمینی ، تخمه ، گردو ، بادام یا هر چیز دیگری که قابلیت گرفتن کره داشته باشدرا می توان با استفاده از غذاساز ، در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. برای تهیه 1.5 پیمانه کره بادام زمینی ، کافیست 2 پیمانه بادام زمینی ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل یا شکر و اندکی نمک را داخل غذاساز بریزید. باز زدن دکمه مخلوط ، بعد از گذشت 5 دقیقه ، کره بادام زمینی شما آماده است .

کره گرفتن با غذا ساز

تهیه سوپ و سالاد با غذاساز

خرد کردن سبزیجاتی مانند هویج و سالاد همیشه دشوار است. هویج طوری مقاومت می کند که انگار هفت جان دارد. کافی است به غذاساز اعتماد کنید . غذاساز مواد لازم را به صورت نگینی خرد می کند . هویج را پس از خرد شدن نگینی در غذاساز ، به درون قابلمه یا آرام پز بریزد .به همین سادگی !

تهیه بستنی با غذاساز

از غذاساز می توان برای ترکیب مواد اولیه بستنی استفاده کنید . موادی همچون شکلات تخته ای ، کره بادام زمینی و انواع میوه ها را به راحتی می توان داخل غذاساز ترکیب کرده و برای تهیه بستنی استفاده کرد.

تهیه لواشک با غذاساز

برای تهیه لواشک نیاز به ترکیب بسیار خوب مواد اولیه و خمیر حاصل از میوه ها دارید. با کمک غذاساز نیازی به جوشاندن میوه ها ندارید. برای تهیه لواشک سالم و بسیار خوشمزه می توانید انواع میوه ها را در غذاساز ترکیب کنید .

غذاساز یک وسیله بسیار پر کاردبرد در منزل است که در تهیه و آماده کردن کمترین مواد غذایی تا تهیه غذای کامل می تواند به شما کمک کند .امردوزه با مشغله های بسیار نیاز به صرفه جویی در زمان بسیار احساس می شود . با صرف کمترین زمان می توان آشپزی را به راحتی تبدیل به کار لذت بخش کرد.از طرفی همیشه ترکیب و جا افتادن مواد اولیه نقش بسزایی در تهیه یک غذای خوشمزه ایفا می کند. نگهداری اصولی از یک غذاساز با کیفیت می تواند سالها به شما در آشپزی کمک کند .

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن