ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، چگونه یک دوست خوب داشته باشیم؟ ارتباط و دوستی با دیگران برای شما قدرت، اطمینان خاطر و سرخوشی می آورد و فرصتهای بیشتری را در زندگی روزمره نصبیتان میکند.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

می خواهید روابط اجتماعی قویتری ایجاد کنید ، آدمهای بیشتری را بشناسید و در نتیجه دوستان بیشتری داشته باشید ، دوستان فعلی بیشتر به شما اعتماد کنند و روابط صمیمانه تری با آنها برقرار کنید ، تلاشهای زیادی کرده اید و وارد گروههای اجتماعی مختلفی شده اما به نتیجه دلخواه نرسیده اید ، این چهار نکته ساده اما مهم را هم در روابط خود رعایت کنید ، مطمئن باشید اوضاع بهتر خواهد شد.دوست خوب این 13 ویژگی را دارددوست خوب این 13 ویژگی را دارد

1 - دل زنده باشید

دوستان شما دغدغه ها و مشکلات شخصی زیادی دارند ، قرار نیست هر وقت با آنها روبرو می شوید یا تماس برقرار می کنید تبدیل به «گوش»ی شوند که باید داستان همه گرفتاری ها ، شکست ها ، تنشها یا حقوقی که از شما ضایع شده را بشنوند!

نکات مهم درباره یک دوست خوب

سعی کنید شخصیتی پر انرژی داشته باشید ، با شوخی های دست اول منحصر به خودتان شخصیتی گشاده رو و طناز را به جمع معرفی کنید ، این کار هم به بهبود روحیه شما کمک می کند و هم شما را با دوستانی جدید آشنا می کند که می توانند هنگام عبور از مسیر مشکلات روزمره ای که در زندگی همه وجود دارد با روشهایی بهتر همراهتان باشند.

2 - گوش کنید ، قرار نیست همیشه شما حرف بزنید

بگذارید آنها هم گاهی در مورد دیدگاه ها ، عقاید ، نظرات ، دغدغه ها ، ترسها و موفقیتها و شکست هایشان با شما صحبت کنند ، کمی تحمل ، سکوت و تنها شنیدن و همراهی چیزی است که شما را دوست خوب دیگران می کند.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

البته اگر متوجه شدید که در زمینه عنوان سختی ها و ناملایمات زندگی زیاده روی می کنند خواندن نکته اول همین مطلب را به آنها توصیه کنید!

3 - خسیس نباشید ، دوست جدیدی پیدا کرده اید؟

چرا او را از بقیه دوستان خود مخفی می کنید؟ نباید بترسید که او از گروه دوستان شما خوشش نیاید با برعکس دوستان قدیمی شما را از معاشرت با او منع کنند؟ اگر شما گروه دوستی منسجم تر و بزرگتری داشته باشید مطئمن باشید که اوقات خوش بیشتری خواهید داشت ، نگران اتفاقات بدی که هنوز نیافتاده اند نباشید.

4 - زبان به دهان بگیرید

در مورد اسرار یکی از دوستان خود بین بقیه صحبت نکنید ، معمولا چنین مسائلی دوباره به گوش دوستی که درباره او رازداری نکرده اید می رسد و شما صمیمیت و اعتماد او را از دست خواهید ، از طرف دیگر بقیه افرادی هم که شنونده داستانهای ممنوعه شما بوده اند دیگر اطمینان کمتری به شما خواهند داشت و درنتیجه شما بازنده مطلق خواهید شد.

نکات مهم درباره یک دوست خوب


9 ویژگی یک دوست خوب

دوستی چیست؟ داشتن دوست خوب یکی از لذت بخش ترین تجربه های زندگی است. ارسطو ، فیلسوف نامدار یونان باستان ، دوست خوب را به منزله یک روح در دو بدن می داند. اما هیچ وقت با خودتان فکر کرده اید چه تعداد از افرادی که در حال حاضر دوست خطاب شان می کنید ، نمونه یک دوست خوب و تمام عیارند؟ به نظرتان کدام یک از دوستی هایی که تا به الآن برقرار کرده اید تا آخر عمر دوام خواهند شد؟ فکر می کنید یک دوست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا همیشه دوست تان باقی بماند؟ در ادامه با نم نمک همراه باشید تا 9 مورد از ویژگی های دوست خوب را بشناسید.

1. دوست خوب کمک مان می کند با خودمان مهربان تر باشیم

شاید چون نتوانسته اید در مصاحبه کاریِ اخیرتان آن طور که می خواستید عمل کنید ، حسابی از دست خودتان دلگیر هستید یا شاید به هر دلیلی حتی از دیدن تصویر خودتان در آینه بدتان می آید.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

بسیاری از ما هر وقت زندگی به کام مان نباشد ، عادت داریم خودمان را سرزنش کنیم. در چنین شرایطی ، یک دوست خوب می تواند نظر ما را درباره خودمان تغییر بدهد. دوست خوب اگر احساس کند از خودمان بدمان می آید ، سعی می کند به طریقی حال مان را خوب کند.

دقیقا به همین دلیل ، کسانی که از نعمتِ داشتن دوستان صمیمی برخوردار هستند ، احساس خیلی بهتری نسبت به خودشان دارند ، چرا که دوستان شان باعث دلگرمی شان می شوند و پشت شان را خالی نمی کنند. دوست خوب می تواند اعتماد به نفس مان را بالا ببرد. چنین افرادی وقتی کمک مان می کنند که نسبت به خودمان احساس بهتری داشته باشیم ، خودشان هم حسِ خیلی خوشایندی پیدا می کنند.

2. دوست خوب اشتباهات مان را گوشزد می کند

همه ما گاهی بدون اینکه متوجه باشیم ، مرتکب خطاهایی می شویم که شاید در آینده برای مان گران تمام بشوند. دوست خوب می تواند چنین خطاهایی را تشخیص دهد و اشتباهات مان را سر بزنگاه گوشزد کند ، اما نه به منظور مچ گیری یا کینه توزی ، بلکه از روی خیرخواهی. چنین صداقتی موجب شکل گیری دوستی های واقعی می شود. در دوستی های بی اساسی که مدت زیادی از شکل گرفتن شان نمی گذرد و همچنین دوستی های تصنعی ، مطمئن باشید طرف مقابل تان چیزی جز خوشایندتان نخواهد گفت. اما در دوستی های واقعی ، طرف مقابل به خودش اجازه می دهد هرچه را در ذهنش می گذرد ، روراست بیان کند. افراد صادق و قابل اعتماد می توانند تجربه یک دوستی واقعی را نصیب مان کنند.

3. دوست خوب وقتی با شماست ، جز به همان لحظه به هیچ چیز دیگری فکر نمی کند

دوست خوب کسی است که همه هوش و حواسش به لحظه با هم بودن مان است ، طوری که احساس کنیم حضورش در زندگی مان یک اصل حیاتی است.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

دوست خوب علاوه بر نیازهای خودش به نیازهای طرف مقابلش هم توجه می کند و وقتی در کنار دوستش وقت می گذراند ، فکرش فقط و فقط همانجاست. پس برای اینکه بتوانید همه هوش و حواس تان را به دوست تان اختصاص دهید ، پیشنهاد می کنیم وقتی با هم هستید تلفن همراه تان را در جیب تان بگذارید. بر اساس نتایج پژوهشی که در سال 2012 انجام شد ، تلفن همراه روی روابط بین فردی تأثیر منفی می گذارد. اما مطمئن باشید یک دوست خوب هرگز اجازه نمی دهد تلفن همراهش کوچک ترین خدشه ای به روابط تان وارد کند.

4. دوست خوب شنونده خوبی است

آیا تا به حال برای تان پیش آمده که موقع درد دل کردن ، دوست تان یک دفعه وسط حرف تان بپرد و درباره مسائل مربوط به خودش شروع به صحبت کند؟ در چنین مواقعی چه حسی دارید؟ حتما احساس کرده اید که روند گفت وگو رضایت بخش نیست ، چرا که دوست تان فقط سعی دارد درباره موضوعاتی که به خودش مربوط می شوند ، صحبت کند. اما در دوستی های واقعی ، روند گفتگو همیشه دوطرفه است. اینکه هر دو طرف به همدیگر اجازه صحبت کردن بدهند ، موجب تقویت روابط بین فردی می شود. پس برای اینکه به یک گفتگوی متعادل برسید ، سعی کنید وقتی طرف مقابل تان صحبت می کند ، با تمام وجود به صحبت هایش گوش کنید. کسانی که شنونده خوبی هستند ، این حس را منتقل می کنند که صحبت های طرف مقابل شان قابل درک است.

5. دوست خوب در سختی ها حمایت مان می کند

اینکه فقط در خوشی ها کنار یکدیگر باشیم ، برای یک دوستی واقعی کافی نیست. دوست خوب کسی است که در تمامی فراز و نشیب های زندگی پشت مان را خالی نکند. دوستی چیست؟به عبارت دیگر ، دوست خوب کسی است که سعی کند در خوشی ها ، ناراحتی ها ، موفقیت ها ، شکست ها و خلاصه در تمامی تجربه های زندگی ، شریک احساسات مان شود. در دوستی های واقعی ، وقتی طرف مقابل مان را به اندازه کافی شناختیم ، سطح اعتمادمان آن قدر بالا می رود که خودمان هم اجازه می دهیم دوست مان در اوقات سخت زندگی همراهی مان کند. اگر چنین فردی در زندگی تان باشد ، حتما می دانید که دوست خوب درست مثل اعضای خانواده می ماند.

6. دوست خوب اضطراب مان را کم می کند

دوست خوب باید بتواند عواملی را که طرف مقابلش را به اضطراب و تنش دچار می کند بشناسد.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

دوست خوب وقتی تحت فشار روانی هستیم ، درک مان می کند و می تواند کمک مان کند که در چنین شرایطی درست تصمیم بگیریم. حتی زمانی که نیازی به هم فکری نداشته باشیم ، حضور یک دوست خوب می تواند حسابی آرامش بخش باشد. بر اساس پژوهشی که در سال 2011 انجام شد ، پژوهشگران دریافتند وقت گذراندن با دوستانِ خوب در کاهش استرس موثر است.

7. دوست خوب نمی گذارد مغرور شویم

دوستی چیست؟ دوست خوب کسی است که از دستاوردها و موفقیت های مان خرسند شود و البته کمک مان کند که هرگز به خاطر داشته های مان دچار غرور نشویم. حتما شما هم دوستانی دارید که از ایام قدیم یکدیگر را می شناسید و خیلی قبل تر از زمانی که در کسب و کارتان اسم و رسمی به هم بزنید ، با هم دوست بوده اید. چنین دوستانی خودِ واقعی مان را می شناسند. در نتیجه نه تنها در موفقیت ها همراهی مان خواهند کرد ، بلکه هر زمان که احساس کنند مغرور شده ایم ، یادمان می اندازند که فروتنی پیشه کنیم.

8. دوست خوب برای با هم بودن مان وقت می گذارد

گاهی دوستی ها به دلیل مشغله های کاری یا خانوادگی کم رنگ می شوند ، اما دوستان واقعی هیچ وقت اجازه نمی دهند که مشغله های زندگی روی روابط شان تأثیر بگذارد.

نکات مهم درباره یک دوست خوب

دوست خوب سعی می کند با همه مشغله هایی که دارد ، باز هم برای با هم بودن مان وقت بگذارد یا حتی شده تلفن بزند. اگر برای دوستان مان وقت نگذاریم ، روابط مان به تدریج کم رنگ و کم رنگ تر خواهد شد. دقیقا به همین دلیل است که بسیاری از دوستی های دوران کودکی بعد از ازدواج و بچه دار شدن کم کم از بین می روند.

9. دوست خوب باگذشت است

دوستی چیست؟همه ما گاهی در روابط مان قضاوت های نادرست می کنیم. دوستان واقعی به جای اینکه دلخوری شان را از یکدیگر پنهان کنند ، مشکل شان را مستقیما مطرح می کنند تا سوءِتفاهم ها از بین برود. دوستان خوب یکدیگر را درک می کنند و به همین دلیل می توانند نسبت به هم بخشنده و باگذشت باشند. اگر در روابط مان مدام درگیر دلخوری های گذشته باشیم ، روابط مان هیچ پیشرفتی نخواهد کرد. دوست خوب کسی است که بتواند گذشت کند و اگر خطایی کردیم که باعث دلخوری شد ، اینقدر باگذشت باشد که بتواند از اشتباهات مان بگذرد. پس بیایید این واقعیت را بپذیریم که همه ما گاهی اشتباه می کنیم ، اما می توانیم به کمک یکدیگر یاد بگیریم انسان های بهتری باشیم.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(4 رای)
100%

نظر دادن