معاون قضائی دادستان کل کشور در امر مبارزه با قاچاق و جرائم سازمان یافته گفت : در موضوع کشت گیاهان مخدر پایه پیشگیری کیفری و غیر کیفری تواماً هدف گذاری شده و اولویت با آگاه سازی است.
معاون قضائی دادستان : پیشگیری در مقابله با کشت گیاهان مخدرپایه دنبال می شود
به گزارش نم نمک به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر ، علی جمادی با اشاره به ممنوعیت کشت خشخاش ، اظهار کرد : برابر قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1367 با الحاقات و اصلاحات بعدی ، کشت خشخاش مطلقاً و کشت شاهدانه به قصد تولید مواد مخدر و روان گردان ممنوع بوده و دارای مجازات قانونی است.![]()
معاون قضائی دادستان کل کشور در امر مبارزه با قاچاق و جرائم سازمان یافته افزود : در همین راستا دادستانی کل کشور به عنوان عضو قضائی ستاد مبارزه با مواد مخدر و با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ، سلسله اقداماتی را برای پیشگیری از بروز و شیوع جرائم مزبور در دستور کار داشته و رسیدگی به جرایم اشاره شده با قوت در دست اقدام است.
وی تصریح کرد : دادستان های محترم مراکز استان ها نیز در کشف و تعقیب کیفری مرتکبین ، آموزش های لازم را در تشکیل پرونده و امحای کشت انجام شده به ضابطین ارائه کرده و بر آن و همچنین انجام وظایف دستگاه های متولی در ماده 24 قانون مزبور نظارت می کنند و با هرگونه ترک فعل در این زمینه حسب ماده 25 قانون مذکور با جدیت برخورد شده است.
جمادی ادامه داد : برابر سیاست های ابلاغی علاوه بر مجازات های قانونی مرتکبین ، با هدف پیشگیری کیفری و غیر کیفری ، مجازات های تکمیلی و منطبق با نظام عدالت ترمیمی نیز مورد نظارت تأمینی تربیتی و مراقبتی قرار گرفته و آگاه سازی در این زمینه برای اجتناب از بروز جرم در اولویت قرار دارد.
معاون قضائی دادستان کل کشور در امر مبارزه با قاچاق و جرائم سازمان یافته یادآور شد : عملکرد جمهوری اسلامی ایران در مبارزه همه جانبه با جرائم مواد مخدر به عنوان پرچم دار امر مبارزه با بلیه شوم اعتیاد به موادمخدر و روان گردان و در راستای نجات انسان ها شامل چه اتباع ایرانی و چه سایر کشورها در جهان مطلوب بوده که ریشه آن در تعالیم انسان ساز اسلام به عنوان ارزش های اجتماعی متجلی است و این موضوع در جان فشانی حدود چهار هزار نفر از خادمین ملت در فرماندهی کل انتظامی کشور ، نیروهای مسلح ، نهادهای اطلاعاتی و دستگاه قضائی اثبات شده است لذا سیستم قضائی کشور نیز در کنار سربازان جان بر کف این عرصه ، مبارزه با سوداگران مرگ را با جدیت پیگیری کرده و بر این برگ زرین افتخار می کند.
بیوگرافی علی جمادی
علی جمادی متولد 30 تیر 1347 در نورآباد ممسنی استان فارس و فارغ التحصیل لیسانس حقوق از دانشکده حقوق دانشگاه شیراز در گرایش تخصصی حقوق کیفری و جرم شناسی و فوق لیسانس و دکترا از دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران است.


![چهره های متولد و درگذشته 22 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/6959f4221698df340047753a4e630368_XL.jpg)



![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی سعید درآینده بازیگر ، کارگردان و نویسنده [زندگینامه]](/media/k2/items/cache/faf612a83f1acc29ec3248abe3a2d90f_XL.jpg)





![علت وفات ام البنین مادر حضت عباس [محل قبر]](/media/k2/items/cache/a7cab38cac3947c215a86752bcd5cfd8_XL.jpg)




![چهره های متولد و درگذشته 3 دی [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/0ae357206b20bdc0cf0f3cb6bf92c6b5_XL.jpg)








