ابوالحسن داوودی الان کجاست؟ + بیوگرافی

ابوالحسن داوودی الان کجاست؟ + بیوگرافی

ابوالحسن داوودی در متنی از دلایل به دل نشستن فیلم «رها» و اینکه چرا کشف بزرگ سال نشد ، نوشت.

ابوالحسن داوودی و نوشتاری برای فیلمی که می توانست کشف بزرگ سال باشد

به گزارش نم نمک ، فیلم «رها» به کارگردانی حسام فرهمند و با بازی شهاب حسینی و غزل شاکری در جشنواره فیلم فجر سال قبل به نمایش درآمد و جایزه بهترین فیلم اول را گرفت.  ابوالحسن داوودی الان کجاست؟ + بیوگرافیابوالحسن داوودی الان کجاست؟ + بیوگرافی

این فیلم در اکران نوروزی به سینماها آمد و به عنوان تنها فیلم اکران با مضمون اجتماعی ، تاکنون حدود 24 میلیارد تومان فروش داشته است.  

ابوالحسن داوودی - کارگردان فیلم های «سفر جادویی» ، «مرد بارانی» ، «نان ، عشق ، موتور 1000» ، «تقاطع» ، «زادبوم» ، «رخ دیوانه» و «هزارپا» درباره فیلم «رها» متنی را نوشته که در اختیار ایسنا قرار گرفته است.

او نوشته : « «رها» به راحتی می توانست کشف بزرگ سال باشد اگر ، چند پایانه بودن  فیلم اندکی از لذت تماشای آن نمی کاست. ویژگی شاخص فیلم که آن را از انبوه فیلم های تصویرگر طبقات اجتماعی جدا می کند ، پیچیدگی ابعاد شخصیت پدر خانواده است که با مهارت کارگردانی ، بازی و تصویر شده و به تدریج تمامی اخلاقیات مبتنی بر پروپاگاندای نخ نمای حاکمیت را به سخره می گیرد آن هم بدون استفاده از کلیشه های تکراری و تک بعدی فیلم های پرهیاهو و معترض نمای سیاسی/ اجتماعی که صرفا برای خوشایند جشنواره ها ساخته می شوند.  

فکر می کنم این دلیل اصلی به دل نشستن فیلم باشد.»


بیوگرافی ابوالحسن داوودی

ابوالحسن داودی متولد 21 تیر 1334 در نیشابور کارگردان ، فیلم نامه نویس و تهیه کننده اهل ایران است. زادبوم ، رخ دیوانه ، تقاطع ، مرد بارانی و هزارپا فیلم های قابل توجه او هستند.

زندگی شخصی
  • همسر : بیتا منصوری
  • فرزندان : فراز داوودی
نظرات
نظرات