دو بازیکن نوجوان تنیس روی میز ایران از رسیدن به مدال مسابقات بین المللی زیر 17 سال قطر باز ماندند.
2 لژیونر نوجوان پینگ پنگ ایران به مدال مسابقات قطر نرسیدند
به گزارش نم نمک ، دو نماینده ایران در مسابقات بین المللی تنیس روی میز زیر 17 سال قطر تا یک قدمی مدال پیش رفتند اما به آن نرسیدند. بنیامین فرجی و فراز شکیبا - که هر دو لژیونر شده اند - تا مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها پیش رفتند اما در این مرحله از رقبایشان شکست خورده و از صعود به دور نیمه نهایی و قطعی کردن مدال بازماندند.![]()
نتایج دو نماینده ایران به شرح زیر است :
مرحله یک شانزدهم نهایی
فراز شکیبا از ایران 3 - یئونگ مین از کره جنوبی 2
بنیامین فرجی از ایران 3 - انور گولیزاده از آذربایجان 1
مرحله یک هشتم نهایی
فراز شکیبا از ایران 3 - الناصر از قطر 2
بنیامین فرجی از ایران 3 - پیتر هودینا از اتریش 1
مرحله یک چهارم نهایی
فراز شکیبا از ایران صفر - واسیم از تونس 3
بنیامین فرجی از ایران 2 - بای وون از استرالیا 3
بیوگرافی فراز شکیبا
فراز شکیبا متولد 7 خرداد 1390 در آذرشهر ورزشکار تنیس روی میز است.
فراز شکیبا از پنج سالگی تنیس روی میز را زیر نظر پدرش ، فرهاد شکیبا ، در آذرشهر ، آذربایجان شرقی آغاز کرد. نخستین موفقیت چشمگیر او در 8 سالگی بود که قهرمان مسابقات نونهالان (زیر 9 سال) ایران شد.


![چهره های متولد و درگذشته 21 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/1fdefd84171107bedbc380b1377fd1da_XL.jpg)



![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)



















![بیوگرافی امیرحسین تقوی کیا با ناگفته ها [زندگینامه]](/media/k2/items/cache/73f3f980f811abb0c02489c83d06b1e9_XL.jpg)