ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، رنگ گلها و چرا گلها رنگهای متفاوتی دارند و رنگدانه گل و تشکیل رنگ گلها و علت متفاوت بودن رنگ گلها را در نم نمک مشاهده کنید.

چرا گلها رنگهای متفاوتی دارند؟

پاسخ سوال آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها به علاوه برخی موارد دیگر است که در این قسمت از نم نمک به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد و پاسخ این سوال که رنگهای متفاوت گلها از کجاست را خواهیم داد.چرا گلها رنگهای متفاوتی دارند؟چرا گلها رنگهای متفاوتی دارند؟

علت متفاوت بودن رنگ گلها

گل ها در شکل و اندازه های متفاوتی وجود دارند اما آنچه که آن ها را از یکدیگر جدا و متمایز می کند ، رنگ هایشان است. این رنگ ها از رنگدانه و دی ان ای گیاه تشکیل شده اند و به طور کلی هرچه رنگدانه ها کم تر باشند رنگ گل روشن تر خواهد بود .

ژن ها در سلول های دی ان ای سبب می شوند تا رنگدانه های متفاوتی در گل تشکیل شوند. به عنوان مثال هنگامی که گل قرمز است بدان معناست که سلول های گلبرگ ، رنگدانه ای را تولید کرده اند که رنگ قرمز را ایجاد کرده است. گل ها ، بخش های تولید مثل گیاه هستند و آن ها را برای گرده افشانی جمع آوری کرده و انتقال آن به گیاهان و گل های دیگر گرده را جذب می کنند .

عوامل موثر در رنگ گلها

بسیاری از گل ها حتی رنگدانه هایی دارند که فقط در طیف نور ماورابنفش خورشید مشاهده می شود تا زنبورها بتوانند رنگ گل را ببینند. بعضی از گل ها با گذشت زمان تغییر رنگ می دهند ، مانند گلی به رنگ صورتی که به رنگ آبی تبدیل شده و نیازی به گرده افشانی ندارد .

رایج ترین رنگدانه موجود در گل ها به علت وجود آنتوسیانین ها است . این رنگدانه ها از رنگ سفید تا قرمز ، آبی تا زرد ، بنفش و حتی مشکی و قهوه ای متفاوت هستند .

نوع متفاوت رنگدانه از کاروتنوئید ناشی می شود و دلیل برخی از رنگ های زرد ، پرتغالی و قرمز است. با وجود این که بسیاری از گل ها ، رنگ های خود را از آنتوسیانین و کاروتنوئید می گیرند اما برخی از گل ها هستند که رنگ خود را از هر دو رنگدانه دریافت می کنند.

تشخیص رنگ گلها

عوامل موثر در تعیین رنگ گل

آنتوسیانین ها و کاروتنوئید ها منابع اصلی رنگ آمیزی گل ها هستند ، اما عوامل دیگری نیز وجود دارند که می توانند در رنگ گل ها تاثیر بگذارند .

میزان روشنی رنگ گل ها به رشد ، محیط اطراف و حتی سطح ph خاک بستگی دارد . عامل دیگری که در رنگ آمیزی گل ها دخیل است ، فشار و استرس ناشی از محیط نیز می باشد . این استرس می تواند شامل خشکسالی ، سیل و یا حتی کمبود مواد غذایی در خاک باشد که همه این عوامل می توانند رنگ آمیزی گل ها را کاهش دهند .

از آن جایی که چشم و مغز انسان با یکدیگر در تعامل هستند ، پس می توانند در بیشتر قسمت های گل ، رنگ ها را شناسایی کند. اما هر فردی ممکن است که رنگ ها را متفاوت درک کند؛ بنابراین ممکن است قرمزی یک گل رز برای فردی درخشان بنظر برسد در حالیکه ممکن است برای فرد دیگر ، مات بنظر برسد .

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن