در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، در ادامه با بیوگرافی کامل آرش میراحمدی بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون به همراه عکس های خانوادگی و شخصی آرش میراحمدی با شما در نم نمک خواهیم بود.
زندگینامه آرش میراحمدی و همسرش(Arash Mir-Ahmadi)
- نام اصلی : آرش میراحمدی
- متولد : 4 تیر 1350 فراشبند ، فارس
- درگذشت : 28 شهریور 1402
- علت مرگ : سرطان لوزالمعده(سرطان پانکراس)
- زمینه فعالیت : سینما ، تئاتر و تلویزیون
- پیشه : بازیگر
- مدرک تحصیلی : لیسانس هنرهای نمایشی
- سالهای فعالیت : 1369 تا 1402
- قد آرش میراحمدی : 182 سانتیمتر
- همسر : مرجان صفابخش
- فرزندان : کارمانیا میراحمدی و آرشام میراحمدی
بیوگرافی کامل آرش میراحمدی
آرش میراحمدی متولد 4 تیر 1350 در فراشبند ، فارس بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران بود.![]()

آرش میراحمدی - Arash Mir Ahmadi
فارغ التحصیل لیسانس رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبایی دانشگاه تهران بود که علاوه بر بازیگری ، کار نویسندگی و کارگردانی هم می کرد.
شروع فعالیت
به صورت حرفه ای در سال 1369 با نمایش «مسیح هرگز نخواهد گریست» در تالار تجربه به روی صحنه رفت و سال 1370 در نمایش «داستان آران» حضور داشت.

اولین سریال
میراحمدی کارش را در دنیای تصویر در برنامه نوروز 72 با علی عمرانی و مهران مدیری آغاز کرده بود.

آرش میراحمدی و نادر سلیمانی و نصرالله رادش
وضعیت ازدواج و همسر آرش میراحمدی
آرش میراحمدی اردیبهشت سال 74 با خانم مرجان صفابخش (طراح صحنه و لباس) ازدواج کرد که در آن زمان او 23 ساله و همسرش 17 ساله بود.
ثمره این زندگی موفق دو فرزند (یک دختر) به نام کارمانیا و (یک پسر) به نام آرشام می باشد.

آرش میراحمدی و همسرش مرجان صفابخش
نحوه آشنایی با همسرش
مرجان صفابخش : آشنایی ما خیلی جالب بود به نوعی می شود گفت من آرش را پیدا کردم زمانی که او آن روزها برنامه نوروز 72 را داشت.
راستش پدر من ارتشی است و ما هم در کرمان زندگی می کردیم؛ یعنی اصالتا کرمانی هستیم ، یکبار آن جمع نوروز 72 در تالاری برای نیروی زمینی 05 کرمان اجرا داشتند و من که آرش را قبلا در تلویزیون دیده بودم حس کردم چقدر خوش تیپ تر است.
بعد از پایان برنامه به پشت صحنه کار رفتم و به او گفتم که واقعا خوش تیپ است او هم کلی جا خورد و دفعه دومی که او را دیدم پیشنهاد داد برای خواستگاری بیاید و من هم درجا پذیرفتم.

آرش میراحمدی و همسرش مرجان صفابخش و فرزندانش
ارتباط با فرزندان
رابطه بچه ها با یکدیگر خیلی خوب است ، آنها اختلاف 7 - 6 ساله دارند و کارمانیا هوای آرشام را دارد اما به هر حال درگیری هایی هم با یکدیگر دارند.
من که کیف می کنم می بینم به هم می پرند چون معتقدم این جزء خاطرات خوب کودکی شان خواهد شد.

آرش میراحمدی و همسرش مرجان صفابخش و فرزندانش
از خوانندگی تا کارگردانی
آرش میراحمدی ته صدایی هم در خوانندگی دارد ، او مدتی پیش آهنگ شادی به نام فراشبند برای تیم شهرش منتشر کرد که مورد استقبال قرار گرفت.
در مورد شروع کارگردانی اش هم می گوید : همه کارها بالاخره یک شروعی داره ، چند سال پیش آقایی تهیه کننده با من تماس گرفت و اولین کار من به نام باران در آینه شکل گرفت.
موفقیت بدون پارتی هم میشه
همانطور که خودم بدون پارتی وارد این شغل شدم به این جریانات پارتی بازی اعتقاد ندارم ، بازیگری که استعداد و توانایی و شعور بازیگری داشته باشد خودش راهشو پیدا میکند و این رمزه ماندگاری در این رشته است.

اهمیت کتاب در زندگی
بنای زندگی فرهنگی ما آدم ها ، کتاب است؛ چون اندیشه و تجربه ثبت شده بشر است و لاجرم باید روی پله های کتاب باید بایستیم تا بتوانیم با هم حرف بزنیم.
نمایش هم برگرفته از تمدن و تبادل فرهنگ و داشته های بشری است ، این داشته ها باید از کتاب و اندیشه دیگران گرفته شود.

اعتقاد به دعا
من به دعا خیلی اعتقاد دارم و حتی جلوی دوربین که می روم مدام دعا می کنم تا انرژی خوب بگیرم ، برای همین برای همسرم همیشه دعا می کنم که حالش خوب باشد.
خجالتی و طلبگی
من از بچگی خجالتی بودم و اگر کسی با من حرف می زد در گوشه ای از خجالت آب می شدم به همین علت دوست داشتم دیده شوم برای همین ناخودآگاه به سمت چنین حرفه ای کشش داشتم که مرا ببینند چون سال ها به علت خجالتی بودنم دیده نمی شدم.
مدتی سمت خوشنویسی رفتم و از مدرسه ، تئاتر را شروع کردم حتی در مقطعی سمت طلبگی رفتم و مقدماتی را هم گذراندم اما ادامه ندادم.

همکاری در کارهای خانه
خدا را شکر این از خصوصیات ذاتی من است که اساسا اهل مشارکت در فعالیت های خانه هستم ، گاهی که همسرم سر کار است ، بچه داری می کنم و حتی غذا می پزم.
شاید حتی به قیافه ام نخورد و بگویند مثل راننده تریلی هاست ، اتفاقا بچه که بودم دوست داشتم راننده تریلی بشوم اما نشد.
درگذشت
آرش میراحمدی در 28 شهریور 1402 درگذشت.
او مدتی بود با بیماری سرطان لوزالمعده یا سرطان پانکراس مبارزه می کرد.

آخرین بازی
آخرین بازی آرش میراحمدی بازی در مجموعه طنز تلویزیونی "دست انداز" به کارگردانی شهاب عباسی در سال 1400 بود.

فیلم شناسی
| سال | فیلم | کارگردان |
|---|---|---|
| 1363 | بی بی چلچله | کیومرث پوراحمد |
| 1372 | نوروز 72 | داریوش کاردان |
| 1375 | معجزه خنده | یدالله صمدی |
| 1376 | سلام ، سلام | سیدعلی سمنانی |
| 1376 | گل های 76 | مسعود آب پرور |
| 1380 | تارزن و تارزان | علی عبدالعلی زاده |
| 1380 | نیمه پنهان | تهمینه میلانی |
| 1390 | صداست که می ماند | سعید چاری |
| 1390 | خنده بازار | شهاب عباسی |
| 1392 | ستاره حیات | جواد ارشاد |
| 1393 | شکرآباد | شهاب عباسی |
| 1394-1398 | محله گل و بلبل | احمد درویشعلی پور |
| 1395 | بیمار استاندارد | سعید آقاخانی |
| 1398 | ناخونک | یزدان فتوحی |
| 1399 | بچه محل | احمد درویشعلی پور |
| 1400-1399 | کلبه عمو پورنگ | احمد درویشعلی پور |
| 1400 | سریال دست انداز | شهاب عباسی |

آرش میراحمدی ، داریوش فرضیایی و نادر سلیمانی در محله گل و بلبل
نمایش خانگی
- سریال قصه هزار افسون - کارگردان سعید عباسی(1400)



![چهره های متولد و درگذشته 16 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/480e7cd632f89f7038aea52bc6e94278_XL.jpg)


![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)






