ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خرافات درباره جارو و خرافات درباره جارو در ایران و خرافات درباره جارو کردن و خرافات درباره جارو در جهان و خرافات سر سفره عقد و خرافات درباره سرکه و حکم جارو زدن در شب و خرافات سنجاق قفلی و جارو زدن در شب نی نی سایت و خرافات دو فرق سر و دو مورد از خرافه های منطقه خودتان را بنویسید دینی نهم در نم نمک.

عجیب ترین خرافات درباره جارو در ایران و جهان

تعدادی از گمانها و باورها که اکثر جنبه خرافی داشته و مبنای درستی نداشتند ، تا چند سال پیش مورد قبول بیشتر عامه مردم بود؛ ولی روز به روز اعتقاد به اینگونه خرافه ها کمتر می شود.عجیب ترین خرافات درباره جارو در ایران و جهانعجیب ترین خرافات درباره جارو در ایران و جهان

در ادامه عجیب ترین خرافات درباره جارو در ایران و جهان را در نم نمک ببینید.

عجیب ترین خرافات درباره جارو
  • اگر چهل جمعه صبح زود جلوخانه را آب و جارو کنند هم خضر پیغمبر را خواهند دید و هم خوشبخت می شوند.
  • در هنگام جارو کردن اگر جارو به کسی بخورد زشت و ناپسند داشته و یک تراشه از جارو را کنده و به زمین می اندازند.
  • اگر در هنگام شب خانه یا دکان را جارو کنند “نیامد کار“ است و صاحبش خواهد مرد.

خرافات درباره جارو

جارو نکردن بعد از غروب آفتاب

مردم هند به شکل عجیبی به این خرافات پایبندند که جارو کردن بعد از غروب آفتاب ، بدشانسی می آورد! آن ها هیچ دلیل عقلانی هم برای این باورشان ندارند ، اما به هر حال به این خرافات اعتقاد دارند! شاید دلیل داشتن چنین خرافاتی این باشد که آن ها در قدیم الایام می ترسیده اند که در تاریکی ، وسیله با ارزشی را جارو کنند و بدون اینکه آن را ببینند ، آن را دور بیندازند و به همین خاطر هم این ترس با آن ها مانده است و با اینکه دیگر خانه هایشان در زمان شب تاریک نیست ، باز هم از جارو کردن بعد از غروب آفتاب واهمه دارند!

دیدگاه اسلام درباره جارو

1. با جست وجویی که در منابع حدیثی داشتیم ، روایاتی که برای نظافت و جارو کردن منزل وارد شده ، مطلق است و اختصاصی به روز نداشته و از نظافت در شب نهی نشده است.

الف. امام علی(ع) در ضمن حدیثی فرمود : آیا شما را از آنچه موجب روزی می ‏شود خبر دهم؟ گفتند : آری یا امیر المومنین! ، حضرت فرمود : جمع کردن میان دو نماز(ظهر و عصر ، و مغرب و عشاء) ، خواندن دعاهای وارده و انجام دادن تعقیبات لازمه پس از نماز صبح و عصر ، دیدار خویشان و جارو کردن آستانه بیرونی خانه موجب زیادی روزی می ‏شود.

ب. از امام صادق(ع) نقل شده است : «شستن ظرف ‏ها و جارو کردن جلوی خانه ، روزی را جلب می ‏کند».

در این روایات ، جارو کردنی که موجب ازدیاد روزی دانسته شده مقید به روز نشده است ، بلکه شامل روز و شب هر دو می شود.

خرافات درباره جارو

2. در برخی از موارد نه تنها از جارو کردن در شب نهی نشده ، بلکه مورد تأیید و تشویق نیز قرار گرفته است.

از امام موسی بن جعفر(ع) نقل شده است : رسول خدا(ص) فرمود : «هر کس در روز پنجشنبه شب جمعه ، مسجدی را جارو کند و خاک آن را بروبد و بیرون ببرد ، حتّی اگر به مقدار سرمه چشم باشد ، خداوند گناهان او را می ‏بخشد».

در این روایت جارو کردن مسجد در شب از جانب پیامبر اسلام(ص) مورد سفارش قرار گرفته است.

3. البته در ارتباط با نظافت منزل در روز ، از پیامبر اسلام(ص) روایتی نقل است که می فرماید : «زباله ها را شب در خانه های خود نگه ندارید و آن را روز به بیرون از خانه منتقل کنید؛ زیرا زباله جایگاه شیطان است».

این روایت ، با آنکه بر نظافت در روز تأکید می کند اما معنایش آن نیست که اگر به هر دلیلی این نظافت در روز انجام نشد ، شب هنگام بدان اقدام نشده و نظافت به فردای آن روز موکول شود زیرا این روایت ناظر بر عجله در دفع زباله ها دارد و اینکه زباله هایی که کانون انواع میکروب ها و محل پرورش حشرات و عوامل بیماری زاست؛ نباید هیچ گاه در منزل نگهداری شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن