دنیا ارشدنیا تیراندازی کیست؟ + بیوگرافی

دنیا ارشدنیا تیراندازی کیست؟ + بیوگرافی

هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان در فینال چهارم شد.

دنیا ارشدنیا تیراندازی الان کجاست؟

به گزارش نم نمک ، در دومین روز مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا که در قزاقستان در حال پیگیری است ، سه نماینده ایران در تپانچه بادی زنان در خط آتش ایستادند.دنیا ارشدنیا تیراندازی کیست؟ + بیوگرافیدنیا ارشدنیا تیراندازی کیست؟ + بیوگرافی

در این ماده هانیه رستمیان با رکورد 581.22 و قرارگرفتن در رتبه چهارم به فینال رسید. او در فینال با امتیاز 199.9 در رده چهارم ایستاد و مدال را از دست داد. تیراندازان هند ، کره و چین برای کسب مدال رقابت خواهند کرد.

همچنین در مقدماتی این ماده سامیه یاسی با رکورد 569.13 در رده بیست وهفتم ایستاد و گلنوش سبقت الهی نیز با 568.13 امتیاز در جایگاه بیست ونهم قرار گرفت و از رسیدن به فینال بازماند.

تیم تپانچه زنان نیز با ترکیب هانیه رستمیان ، گلنوش سبقت الهی و سامیه یاسی با 1718.50 امتیاز بعد از کشورهای چین ، کره و هند در رده چهارم ایستاد.

همچنین در ادامه مسابقات در پایان دور مقدماتی تپانچه 10 متر دختران نوجوانان نیز پریماه امیری با 571 امتیاز و دنیا ارشدنیا با 558 امتیاز به عنوان نفر دوم و هشتم راهی فینال شدند. در فینال پریماه امیری پس از دو نماینده از هند ، در جایگاه سوم ایستاد و به مدال برنز این رقابت ها دست یافت.  دنیا ارشدنیا نیز در جایگاه ششم قرار گرفت.

تارا عباس زاده ، دیگر نماینده ایران در تپانچه بادی نوجوانان در مقدماتی امتیاز 547 را ثبت کرد و در رده  شانزدهم ایستاد و به فینال نرسید.

همچنین تیم ایران با ترکیب پریماه امیری ، دنیا ارشدنیا و تارا عباس زاده  با امتیاز 1676 در جایگاه دوم ایستاد و نقره گرفت. تیم هند با 1701 امتیاز قهرمان شد و قزاقستان با 1658 امتیاز سوم شد.

مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا از 27 مرداد در قزاقستان آغاز شد. روز گذشته تیم ملی تپانچه بادی مردان و امیر جوهری خو به دو مدال برنز رسیدند. در بخش تپانچه بادی نوجوانان نیز یک مدال طلا در بخش تیمی و یک مدال برنز توسط محمدرضا احمدی به دست آمد. این مسابقات تا هشتم شهریور ادامه دارد.


بیوگرافی دنیا ارشدنیا

دنیا ارشدنیا متولد ارومیه ورزشکار رشته تیراندازی است.

نظرات
نظرات