ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2025 ، افراد معروف و چهره های متولد 5 اردیبهشت و بیوگرافی چهره های متولد 5 اردیبهشت و درگذشت بازیگران در 5 اردیبهشت و هنرمندان فوت شده در پنج اردیبهشت سلبریتی های به دنیا آمده در پنجم اردیبهشت و مرگ افراد مشهور ایرانی را در نم نمک ببینید.

چهره های متولد و درگذشته در 5 اردیبهشت

در روزشمار تاریخ تولد چهره های مشهور ایرانی به پنجمین روز از اردیبهشت ماه رسیدیم . امروز 5 اردیبهشت سالروز تولد افراد زیادی در دنیاست که ما با آنها آشنا نیستیم اما شاید برایتان جالب باشد که درباره چهره های مشهور ایرانی متولد امروز بیشتر بدانید.چهره های متولد و درگذشته 5 اردیبهشت [عکس و بیوگرافی]چهره های متولد و درگذشته 5 اردیبهشت [عکس و بیوگرافی]

اگر مایلید که بدانید کدام یک از چهره های مشهور ایرانی در 5 اردیبهشت متولد شده اند ادامه این مطلب از چهره های نم نمک را از دست ندهید.

این چهره مشهور ایرانی متولد 5 اردیبهشت است

سهراب پورناظری

سهراب پورناظری آهنگساز و نوازنده کشورمان در 5 اردیبهشت 1362 در کرمانشاه متولد شد.

 سهراب پورناظری در 5 اردیبهشت متولد شد

تولد سهراب پورناظری در 5 اردیبهشت

سهراب پورناظری در خانواده ای اهل موسیقی متولد شد و با موسیقی از همان دوران کودکی آشنا بود. این آهنگساز و نوازنده جوان کشورمان با هنرمندان به نامی چون همایون شجریان ، علیرضا قربانی ، حسام الدین سراج و ... همکاری داشت و چندین آلبوم موسیقی با آهنگسازی او منتشر شد.

این چهره مشهور ایرانی درگذشته 5 اردیبهشت است

محمدعلی اسلامی ندوشن

محمدعلی اسلامی ندوشن شاعر ، منتقد ، نویسنده ، مترجم ، حقوقدان و پژوهشگر ایرانی 3 شهریور 1304 در ندوشن یزد متولد شد و در 5 اردیبهشت 1401 درگذشت.

محمدعلی اسلامی ندوشن در 5 اردیبهشت درگذشت

او دانش آموخته حقوق بین الملل از فرانسه بود و استاد پیشین دانشگاه تهران ، که علاوه بر درس های حقوقی ، به تدریس نقد ادبی ، سخن سنجی و ادبیات تطبیقی نیز می پرداخت. اسلامی ندوشن سال ها زندگی خود را صرف تحقیق در آثار علمی و ادبی ایران و ترجمه آثار نویسندگان جهان کرد و آثارش به صورت کتاب در بیش از 50 جلد در زمینه های گوناگون اعم از ادبی ، فرهنگی و اجتماعی به چاپ رسیده است.

برخی از کتاب های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت اند از : «ماجرای پایان ناپذیر حافظ» ، «چهار سخنگوی وجدان ایران» ، «تأمّل در حافظ» ، «زندگی و مرگ پهلوانان در شاهنامه» ، «داستان داستان ها» ، «سرو سایه فکن» ، «ایران و جهان از نگاه شاهنامه» ، «نامه نامور» ، «ایران را از یاد نبریم» ، «به دنبال سایه همای» ، «ذکر مناقب حقوق بشر در جهان سوم» ، «سخن ها را بشنویم» ، «ایران و تنهائیش» ، «ایران چه حرفی برای گفتن دارد؟» ، «مرزهای ناپیدا» ، «شور زندگی » (وان گوگ) ، «روزها» (سرگذشت - در چهار جلد) ، «باغ سبز عشق» ، «ابر زمانه و ابر زلف» ، «افسانه افسون» ، «دیدن دگر آموز» ، «شنیدن دگر آموز» ، «جام جهان بین» و «آواها و ایماها».

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(3 رای)
73.4%

نظر دادن