ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، سقف انتقال وجه در سامانه های بانکی و سقف برداشت از حساب های بانکی و سقف انتقال وجه با شماره شبا از طریق همراه بانک و سقف انتقال وجه حضوری و سقف انتقال وجه با شماره شبا از طریق خودپرداز و انتقال وجه بالای 100 میلیون بانک ملت و انتقال وجه بالای 50 میلیون بانک ملت و سقف کارت به کارت با عابر بانک ملی و سقف کارت به کارت از خودپرداز و سقف انتقال وجه با شماره شبا بانک ملت در نم نمک.

سقف تراکنش غیرحضوری 2 برابر شد؛ روزانه 200 میلیون تومان

آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه های پرداخت غیر حضوری ، از کلیه حساب های سپرده غیر تجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر موسسه اعتباری با افزایش دو برابری تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و 10 میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد. سقف انتقال وجه با شماره شبا(1403) چقدر است؟سقف انتقال وجه با شماره شبا(1403) چقدر است؟

به گزارش نم نمک ، بانک مرکزی امروز (چهارم اردیبهشت 1403) در بخشنامه ای موارد زیر را ابلاغ کرد :  

"پیرو بخشنامه پنجم فروردین 1403 معاون فن آوری های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش خرید اشخاص حقیقی ، به استحضار می رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه 27 اسفند 1402 با استناد به اختیارات مقرر در ماده (17) دستورالعمل شفاف سازی تراکنش های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن ، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه 18 اردیبهشت 1402 که طی آن افزایش آستانه های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس کل بانک مرکزی تفویض شده است ، با افزایش آستانه های مندرج در مواد (8) ، (10) و (12) دستورالعمل شفاف سازی تراکنش های بانکی اشخاص ، به شرح زیر موافقت نمود :

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه های پرداخت غیرحضوری ، از کلیه حساب های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر موسسه اعتباری ، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و 10 میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله ، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب های غیرتجاری آن ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می شد ، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهار میلیاردریال ضرورت می یابد.

هم چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهار میلیارد ریال ، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله ، قرارداد یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد ، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم های مربوط ، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت پرداخت و نیز کلیه کارت های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی ، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده موسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک ها موظفند ، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف سازی تراکنش های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (7) ، تبصره (2) ماده (10) و تبصره ماده (11) دستورالعمل شفاف سازی تراکنش های بانکی اشخاص» که ماده (4) آن با توجه به تغییرات فوق الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است ، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه 16 مرداد 1396 به تمامی واحدهای ذیربط آن موسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند".‏‏‏‏‏‏


ساتنا و پایا چیست؟

گفتنی است پایا یک سیستم تبادل اطلاعات بانکی است که به بانک ها اجازه می دهد تمامی تبادلات بین بانکی مشتریان خود را به صورت الکترونیکی انجام دهند. کاربرد اصلی این سامانه ، مکانیزه کردن پرداخت های خرد بین بانکی با تعداد انبوه برای مشتریان است که پس از تکمیل مراحل پیاده سازی ، ارائه خدمات از طریق اینترنت را نیز میسر می سازد و به کمک این سامانه ، بانک های عضو آن می توانند بنا به درخواست مشتری ، دستور واریز و یا برداشت وجوه در حساب های سایر بانک ها صادر کند.

بانک مرکزی با پیاده سازی این سامانه ، امکان حواله الکترونیکی پول از حسابی در یک بانک به حسابی در بانک دیگر (بین بانکی) را فراهم کرده است و مشتریان بانک ها با استفاده از پایا می توانند پول را از حساب خود به حسابی در بانک دیگر به صورت الکترونیکی حواله کنند.

همچنین ، ساتنا سامانه ای الکترونیکی است که پردازش و تسویه تراکنش های بین بانکی و دستور پرداخت های فوری را به صورت انفرادی و آنی انجام می دهد. در این سامانه مشتریانی که در بانک ملی دارای یکی از انواع حساب (جاری ، پس انداز و کوتاه مدت) هستند ، می توانند نسبت به انتقال وجوه (مبالغ بیش از 50 میلیون تومان) به حساب خود یا سایر افراد در سایر بانک ها اقدام کنند.

سامانه ذکر شده به مشتریان یک بانک این امکان را می دهد تا با مراجعه به شعب بانک خود و یا از طریق سامانه اینترنتی بانک حواله هایی با مبالغ بیش از 50 میلیون تومان را به هر حسابی در هر بانکی انتقال دهند که مزایای به کارگیری ساتنا را می توان امنیت ، سرعت و سادگی انجام عملیات آن نام برد.

  • تاریخ: چهارشنبه, 05 ارديبهشت 1403
  • برگرفته از: ایسنا

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(7 رای)
88.6%

نظر دادن