ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، استروژن بالا در بارداری و جنسیت جنین و علت افزایش استروژن در بارداری و عوارض استروژن بالا در مردان و علائم حتمی پسر بودن جنین و علائم افزایش پروژسترون در بارداری و درمان استروژن بالا در زنان و تستوسترون و جنسیت جنین نی نی سایت و علائم افزایش استروژن در زنان و تاثیر پروژسترون بر جنسیت جنین نی نی سایت در نم نمک.

استروژن بالا در بارداری و تشخیص جنسیت جنین

استروژن هورمون منفرد نیست و به دسته ای از هورمون ها اطلاق داده می شود. هورمون های استریول ، استرادیول و استرون از این دسته هورمون ها هستند که ، در بدن خانم ها تولید می شوند.استروژن بالا در بارداری و جنسیت جنین [علائم حتمی]استروژن بالا در بارداری و جنسیت جنین [علائم حتمی]

استروژن بیشتر در تخمدان ها ساخته می شوند و با نام هورمون های زنانه شناخته می شود.البته آقایان نیز مقدار کمی از این هورمون را در بیضه های خود تولید می کنند.

استروژن باعث رشد دستگاه تولید مثلی زن و ایجاد صفات زنانه مثل بزرگ شدن سینه ها ، باسن و ران ها می شود در واقع توزیع چربی را در بدن به فرم زنانه در می آورد و همچنین باعث داشتن صدای ظریف زنانه می شوند.

ترشح استروژن در هنگام بلوغ زیاد می شود وبه همین دلیل است که اندام های جنسی در این سن از حالت کودکانه در می آیند و شبیه به افراد بزرگسالان می شوند.

استروژن بالا در بارداری و تشخیص جنسیت جنین

بالا رفتن سطح استروژن در بارداری

استروژن در دوران بارداری نیز نقش مهمی در بدن زن ایفا می کند که همگی در راستای آماده سازی بدن مادر برای پذیرش جنین هستند.به همین علت در طی دوران بارداری ترشح استروژن در بدن مادر زیاد می شود.

این هورمون به دلیل آنکه از جفت نیز ترشح می شود ، باعث بزرگ شدن رحم ، سینه ها و رشد مجاری شیری در پستان ها در دوران بارداری می شود.

استروژن همچنین برای آسان تر شدن زایمان ، به مفاصل لگن مادر حالت ارتجاعی می بخشد.

استروژن علاوه بر کمک به توانایی باروری زنان ، آنها را زیباتر نیز می کند و طبق قانون بقای نسل ، مردان جلب زنانی می شوند که در ظاهر زیباتر بوده و از نظر قدرت باروری نیز برترند.

تفاوت عدد بتا در بارداری پسر و دختر

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد غلظت هورمون های بارداری با توجه به جنسیت جنین از سه هفته پس از لقاح تغییر می کند. مطالعات نشان داده است که میزان hCG (گنادوتروپین جفتی انسانی) برای جنین های ماده در مقایسه با نر بالاتر است و در تمام دوران بارداری بالاتر می ماند. افزایش hCG در اوایل بارداری مسبب حالت تهوع صبحگاهی است. محققان دریافته اند تهوع شدید صبحگاهی در حاملگی هایی که جنین دختر است بیشتر دیده می شود. همچنین گفته می شود در بادراری جنین با جنسیت ماده سطح استروژن مادر بالا می رود اما از نظر علمی این موضوع حقیقت ندارد و میزان استروژن خون مادر در طول بارداری به طور پیوسته و بدون توجه به جنسیت جنین افزایش می یابد ، اگرچه در مایع آمنیوتیک جنین های ماده در اوایل سه ماهه دوم غلظت استروژن بیشتر است.

استروژن بالا در بارداری و تشخیص جنسیت جنین

تفاوت تستوسترون در بارداری دختر با پسر

تستوسترون در جریان خون مادر نیز بدون تفاوت های جنسیتی در جنین از الگوی مشابهی پیروی می کند و در طول بارداری به آرامی افزایش می یابد. در مایع آمنیوتیک غلظت های مختلفی از تستوسترون وجود دارد که در جنسیت نر بیشتر از ماده است. در مطالعه ای در اسکاندیناوی سطح استروژن مادر در نیمه اول بارداری برای حاملگی هایی با جنسیت دختر بررسی و مشخص شد میزان آن 9% بیشتر و در سه ماهه دوم میزان پروژسترون کمتر بود.

اما درک میزان مطابقت سطح هورمون های مادر با هورمون های جنین دشوار است. جنین علاوه بر آنکه در معرض هورمون های در گردش خون مادر است ، تحت تأثیر هورمون های داخلی خود نیز قرار دارد. دریافت نمونه خون جنین پیچیده و پرخطر است ، بنابراین اطلاعات زیادی در این رابطه نداریم.

یکی از موضوعاتی که باعث شده سطح هورمون ها و تفاوت شان در هر بارداری با جنسیت متفاوت مورد بررسی قرار بگیرد و جذاب باشد دانستن این موضوع است که چگونه محیط رحم ، از جمله محیط هورمونی ، ممکن است بر سلامتی ، رفتار و رشد جنین تأثیر بگذارد. طبق بررسی هایی که تا کنون انجام شده است عدم تعادل هورمونی در رحم با بیماری های قلبی ، سرطان ، سندرم تخمدان پلی کیستیک و رفتار های اوتیسیک در کودکان ارتباط دارد.

استروژن بالا در بارداری و تشخیص جنسیت جنین

بارداری دختر و پسر چه تفاوتی با هم دارد؟

تفاوت های فردی قابل توجهی در میزان آسیب پذیری زنان در برابر نوسانات هورمونی وجود دارد. به عنوان مثال نوسانات استروژن باعث اختلالات خلقی و حتی افسردگی در زنان می شود.

در مورد تهوع چطور؟

مطالعه جذابی در سال 2015، احساس انزجار و تهوع زنان را با توجه به جنسیت جنین مورد بررسی قرار داد. محققان اظهار داشتند که انزجار و به عنوان مثال بیزاری از برخی غذاها یا شرایط خاص ، یک مکانیسم محافظتی است که به مادر کمک می کند تا از خطرات و آسیب های دوران بارداری دور بماند. این حالت در سه ماهه اول بارداری چه در جنین پسر و چه دختر زیاد است ، اما بعد از سه ماهه اول در بارداری دختر ، کاهش یافته اما در پسرها تا سه ماهه دوم باقی می ماند.دلیل این امر آن است که جنین های نر نسبت به محیط اطراف خود آسیب پذیرترند و انزجارها نشان دهنده یک استعداد طبیعی برای حفظ رفتار های محافظتی بیشتر برای حاملگی های پسر نسبت به دختر است.

البته شواهد کافی برای حمایت از این ادعا که حاملگی های دختر و پسر از نظر عدد بتا در بارداری پسر یا دختر و یا شرایط هورمونی مادر تفاوت قابل توجهی دارند ، وجود ندارد و بعید به نظر می رسد که مادر به دلیل جنسیت جنینش دچار نوسانات خلقی باشد یا عصبانی تر یا زشت شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
60%

نظر دادن