ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بارداری در پاییز و بهترین فصل بارداری برای پسردارشدن و باردار شدن در مهر و تقویم قمری برای بارداری و ماه های بارداری و بارداری در آبان و بارداری در آذر و زمان های مناسب برای بارداری و زایمان در ماه های پاییز و مراقبت های بارداری در پاییز و پیشگیری از بیماری های پاییز وسرماخوردگی وآنفولانزا در بارداری و درمان سرماخوردگی در بارداری را در نم نمک ببینید.

مراقبت های دوران بارداری مخصوص فصل پاییز

دوران بارداری یکی از پراهمیت ترین دوران برای خانم های باردار و جنین است. مادران باردار در این دوره باید از خود مراقبت بیشتری نمایند تا فرزندی سالم به دنیا آورند. با فرارسیدن فصل سرما احتمال ابتلا به ویروس و بیماری هایی نظیر سرما خوردگی و آنفولانزا افزایش می یابد.مراقبت های دوران بارداری مخصوص فصل پاییزمراقبت های دوران بارداری مخصوص فصل پاییز

بدن خانم های باردار به علت رشد جنین از نظر ایمنی ضعیف می شود. به این ترتیب ایمنی طبیعی بدن آنها در برابر بیماری ها به خطر می افتد. سرماخوردگی و آنفلوانزا در دوران بارداری می تواند سخت تر و طولانی تر شده و منجر به زایمان زودرس شود.

بنابراین خانم های باردار باید با روش هایی که در این بخش از بارداری و نوزاد نم نمک آورده ایم ، از سرماخوردگی پیشگیری نموده و ایمنی بدنشان را تقویت کنند زیرا آنها قادر به مصرف دارو در دوران حاملگی نیستند و باید بیشتر از خود مراقبت کنند.

پیشگیری از سرماخوردگی در بارداری

بیماری های پاییزی و آنچه خانم های باردار باید بدانند

واکسن آنفولانزا بزنید :

فصل آنفولانزا معمولا همان پاییز است. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند که زودتر واکسن آنفولانزا را قبل از فرا رسیدن فصل پاییز بزنند. معمولا بسیاری از کلینیک ها و داروخانه ها نیز واکسن های آنفولانزا را زودتر از فصل پاییز توزیع می کنند.

اگر باردار هستید ، احتمالا پزشک این واکسن را برای شما تجویز کند و همچنین به کودکان زیر 5 سال نیز این واکسن را پیشنهاد می کند. انواع زیادی از واکسن های آنفولانزا وجود دارد و این بیماری شیوع بسیار بالایی دارد.

پیشگیری از آنفولانزا در بارداری با واکسن آنفولانزا

از ارتباط مستقیم با افراد بیمار اجتناب کنید :

پس بهترین حالت این است که از خودتان در برابر آن مقاومت کنید؛ برای جلوگیری از آنفولانزا همیشه باید بهداشت مناسب مانند شستن دست ها به صورت مداوم ، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه کردن ، دوری از ارتباط مستقیم با افرادی که بیمار هستند را داشته باشید و رعایت کنید.

از مکمل ویتامین D استفاده کنید :

همچنان که هوا در فصل پاییز سرد تر می شود ، کم کم باران های پاییزی شروع به باریدن می کنند و کمتر در معرض آفتاب قرار می گیرید و در نتیجه زمان بیشتری را داخل منزل هستید ، تا این که بیرون باشید و به این معنا است که میزان ویتامین D در بدن کاهش پیدا می کند.

برای این که مطمئن شوید ویتامین D به اندازه کافی در بدنتان وجود دارد ، بهتر است که از مکمل ویتامین D استفاده کنید. مصرف مکمل این ویتامین به جذب کلسیم کمک می کند ، سیستم ایمنی را تقویت می کند و روحیه شما را نیز بهبود خواهد بخشید.

افزایش ایمنی بدن در بارداری با مکمل ویتامین D

8 ساعت خواب شبانه داشته باشید :

در فصل پاییز با کشیدن ساعت ها به عقب ، مدت زمان تاریکی بالا می رود و در نتیجه میزان خواب افزایش می یابد. بعضی از افراد با عقب کشیده شدن ساعت ها ، الگوی خوابشان به هم میریزد.

برای خانم های باردار بسیار مهم است که سر ساعت به رختخواب بروند و حداقل 8 ساعت خواب شبانه داشته باشند. زمانی که احساس خستگی می کنید استراحت کنید و استرس را از خود دور نگه دارید.

سیگار را ترک کنید :

اگر سیگار می کشید سعی کنید آن را ترک کنید. سیگار برای نوزاد مضر است و سیستم دفاعی بدن را ضعیف می کند.

ترک سیگار برای سیستم دفاعی بدن

از یک دستگاه بخور در داخل منزل استفاده کنید :

اگر منزل شما هوای خشکی دارد ، از یک دستگاه بخور در داخل منزل استفاده کنید. هوای بیش از حد خشک عاملی برای خونریزی بینی است و در نتیجه استرس شما را نیز در دوران بارداری افزایش می دهد.

از ضدآفتاب استفاده کنید :

در فصل پاییز تغییراتی هم روی پوست دیده می شود. حتی ممکن است این تغییرات در فصل زمستان هم وجود داشته باشد. هوای خنک تر می تواند عاملی برای رنگ پریدگی پوست ، خشکی و پوست پوست شدن آن باشد.

بنابراین بسیار مهم است که آن را مرطوب نگه دارید و همچنین می توانید از ضدآفتاب استفاده کنید. اگر پوست حساسی دارید ، بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید تا او بتواند پیشنهادات مراقبتی خود را به شما ارائه دهد اگر هوا بیش از حد سرد است ، باید داخل منزل بمانید.

استفاده از ضدآفتاب در پاییز

بیشتر در داخل منزل بمانید :

در طول دوره آب و هوای سرد از خودتان بیشتر مراقبت کنید و بیشتر در داخل منزل بمانید. فعال بودن بسیار مهم است. با تغییرات آب و هوا میزان فعالیت فیزیکی در بیرون از منزل کاهش پیدا می کند اما هنوز راه هایی برای فعالیت در داخل منزل وجود دارد.

ورزش کنید :

در مطالب قبلی مختص زنان باردار در نم نمک کامل گفتیم که یک راه عالی برای فعال بودن خانم های باردار انجام حرکات کششی و یوگا است. ورزش سرعت گردش خون را تنظیم کرده و به بدن در مبارزه با میکروب ها کمک می کند.

پیشگیری از بیماری ها با ورزش در بارداری

مایعات را به مقدار زیاد بنوشید :

آب ، دمنوش های گیاهی و آب میوه ها باعث بهبود سیستم دفاعی بدن شده و حجم مواد معدنی و ویتامین ها را در بدن بالا می برد. سعی کنید تا جایی که امکان دارد خوردن کافئین یا نوشیدنی های شیرین را کم کنید و به جای آنها آب بنوشید.

پیاده روی داشته باشید :

یک صبح یا عصر دل انگیز پاییزی را برای پیاده روی انتخاب کرده و همیشه یک ژاکت سبک و یک بطری آب همراه خود به هنگام پیاده روی داشته باشید. زمانی که می خواهید برای پیاده روی به بیرون از منزل بروید ، یک چتر با خود ببرید تا در مواقعی که باران های فصلی شروع می شوند از آن استفاده کنید.

پیاده روی بارداری در فصل پاییز

غذاهای سالم مصرف نمایید :

همچنین به یاد داشته باشید که مصرف غذای سالم مهم ترین عامل سلامتی است. از سبزیجات فصلی مانند؛ بروکلی ، اسکواش ، کلم و سبزیجات با برگ تیره و سبز مانند اسفناج و کاهو استفاده کنید. انواع میوه و سبزیجات ضروری و مورد نیاز خانم های باردار در این فصل به وفور یافت می شود.

اگر احساس خستگی یا گرما کردید ، فقط کافی است یک لیوان آب سیب میل کنید. سیب میوه ای سرشار از فیبر می باشد پس خوردن سیب یا آب سیب را فراموش نکنید. انواع میوه ها و سبزیجات و... آنتی اکسیدان و مواد معدنی را به بدن شما می رسانند و به بدن کمک می کنند تا با میکروب ها مبارزه کند.

پیشگیری از بیماری پاییزی در بارداری

درمان آنفلوانزا در بارداری

اگر در بارداری دچار سرماخوردگی یا آنفولانزا شدید :

  1. برای کاهش تب زیر نظر پزشک از استامینوفن استفاده نمایید.
  2. به مقدار زیاد مایعات مصرف کنید.
  3. به اندازه کافی استراحت کنید.
  4. از بخور اسطوخودوس و اکالیپتوس استفاده کنید.
  5. یک لیوان آب گرم را با مقداری عسل و آبلیموی تازه مخلوط کرده و بنوشید.
  6. در غذای روزانه خود از یک یا دو عدد سیر استفاده کنید.
  7. استفاده از داروهای استنشاقی در طول بارداری بلامانع است و فعالیت میکروب ها را کاهش داده و روند بهبودی را سریع تر می کند.
  8. با سرم شستشو یا آب نمک معمولی بینی خود را بشویید تا مجاری بینی تمیز شده و خلط از بین برود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن