ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، روانشناسی مردان بد اخلاق و دعا برای شوهر بد اخلاق و مرد بد اخلاق و علت بد اخلاقی مردان چیست و با مرد بد اخلاق ازدواج نکنید و چیکار کنم شوهرم خوش اخلاق بشه و خصوصیات بد یک مرد و مرد بد اخلاق در اسلام و مرد بد اخلاق در نم نمک.

روانشناسی مردان بد اخلاق و شوهر بدخلق

کنار آمدن با همسر بداخلاق شاید برای خانم ها یکی از مشکلات زندگی زناشویی باشد. اما نگران نباشید در این مقاله چند راه برای آرام کردن مردان عصبانی را به شما می گوییم.روانشناسی مردان بد اخلاق و شوهر بدخلقروانشناسی مردان بد اخلاق و شوهر بدخلق

دلایل عصبی و بهانه گیر بودن مردان

نوسانات هورمونی

نوسانات هورمونی باعث به هم ریختن خلق و خو و حوصله افراد می شوند. برای تشخیص این موضوع لازم است فرد به پزشک مراجعه کرده و آزمایش بدهد تا میزان ترشح شدن هورمون هایش مشخص شوند.

افسردگی

روانشناسی مردان بد اخلاق

افسردگی نیز یکی از دلایل بهانه گیری و بداخلاقی است. شخص افسرده ، حوصله و انگیزه انجام بیشتر کارهای روزانه را ندارد و همچنین خلق و خوی به هم ریخته ای دارد ، به همین دلیل ممکن است در بیشتر اوقات روز ، عصبی و بداخلاق باشد.

دوران کودکی

دوران کودکی و اتفاقاتی که در این دوران می افتد ، تاثیر زیادی بر روی فرد می گذارد. به عنوان مثال اگر در این دوران حساس ، با همسرتان بدرفتاری شده باشد ، او نیز ممکن است از این رفتارها الگوبرداری کرده و در بزرگسالی در مقابل شما یا دیگران این رفتارها را تکرار کند. ممکن است از کودکی به او یاد نداده اند که چگونه باید با همسر یا دیگران رفتار کند. خود نیز این طرز برخورد را یاد نگرفته است چون اطرافیانش هم بداخلاق و عصبی بوده اند. حتی خشم درونی نسبت به مادر می تواند دلیل بداخلاقی هایش نسبت به شما یا سایر خانم ها باشد. یکی از دلایل دیگر این است که در دوران کودکی افراد خانواده اش برای جلب توجه و یا برای اینکه حرف شان پیش برود ، پرخاشگری می کردند و شوهرتان نیز از آنها الگوبرداری کرده و در بزرگسالی خود نیز این رفتار را انجام می دهد.

مشکلی در زندگی اش دارد

مردان زیادی در فشار کاری و اجتماعی هستند. این فشارها ، تنش های روانی را در آنها ایجاد می کند و ممکن است این تنش را به صورت خشم در مقابل شما بروز دهد. به عنوان مثال ممکن است او با رئیسش درگیر بوده و مشکلات زیادی در محل کار دارد ، به همین دلیل وقتی از محل کار به خانه برمی گردد ، بسیار عصبی و بداخلاق است.

عزت نفس پایینی دارد

شاید افراد عصبی و پرخاشگر بسیار با اعتماد به نفس و قوی دیده شوند اما اینطور نیست. این افراد ممکن است اعتماد به نفس و عزت نفس کمی داشته باشند و در بیشتر مواقع از دیگران اطاعت کنند یا نتوانند مخالفت شان را بیان کنند و به زبان بیاورند ، به همین دلیل دچار خشم و عصبانیت می شوند و ممکن است این خشم را در جای دیگری و در مقابل شخص بی گناه و بی خبر از مشکل ، مثل همسر ، خالی کنند.

اضطراب و استرس دارد

روانشناسی مردان بد اخلاق

اگر استرس و اضطراب داشته باشد ، ممکن است بی دلیل بهانه گیر ، عصبی و بداخلاق شود. همچنین افرادی که فوبیا یا اختلالات اضطراب دارند ، در شرایط و موقعیت ‍های خاصی که این استرس و اضطراب را تجربه می کنند ، عصبی و پرخاشگر می شوند.

راهکارها

_ به شوهرتان بگویید که وقتی خشمگین می شود ، چقدر شما اذیت می شوید. شاید او از اینکه دارد به شما آزار می رساند ، آگاهی ندارد. اگر او شما را دوست دارد باید تلاش کند تا برای جلوگیری از ناراحت شدن شما ، عبارات مناسب و لحن متمایزی را یاد بگیرد. در حقیقت برخی از مردها بسیار خودخواهند و از درک دیدگاه های شما سرباز می زنند. اما حداقل سعی کنید زمانی که او آرام است ، در این مورد با او به گفت و گو بنشینید.

_ بیشتر مردان متأهل قادرند تا با احترام سخن بگویند ، پس تلاش کنید درمورد آنچه بیش از همه شما را آزار می دهد ، با او صحبت کنید و از او بخواهید تا بیشتر ملاحظه احساسات شما را بنماید. برای داشتن یک زندگی زناشویی کامیاب ، در جهت شاد و خشنود کردن یکدیگر تلاش کنید.

_ در صورتی که شوهر شما به احساساتتان اهمیتی نمی دهد و به صراحت اقرار می کند که می خواهد شما را بیازارد ، ممکن است خودش هم عمیقا آسیب دیده باشد. از او درمورد آنچه که او را آزار می دهد سوال کنید و به او قول دهید این مسئله را طوری تغییر خواهید داد که دیگر اذیت نشود. برخی افراد دوست دارند وقتی خودشان آزرده خاطر می شوند ، دیگران هم مثل آنها باشند.

_ اگر شما باعث آزردگی او شده باشید ، ممکن است او بخواهد کار شما را تلافی کند. بنابراین ، درباره آنچه باعث شده تا شما او را اذیت کنید با او حرف بزنید و سعی کنید تا دیگر با این روش او را نیازارید.

_ سعی کنید همواره در منزل و در برابر شوهر و فرزندانتان نکات مثبت همسرتان را یادآور شوید؛ مثلا همین که مراقب لوازم خانه است و یا این که ایشان به خویشان خود بسیار احترام می گذارد و... این کار موجب خواهد شدنقاط مثبت در ایشان تقویت گردد.

_ پذیرفتن ریاست شوهر در خانه کار بدی نیست و پذیرفتن ریاست ایشان در خانه ضرری ندارد و از نظر روانی ایشان را تامین کرده و آرامش را به خانه باز می گرداند.

_ کارهای بد او را به خوبی پاسخ دهید؛ مثلا اگر انسان حرف زشت زدشما ذکر خدا بگویید و عکس العمل نشان ندهید.

_ از زندگی خود برای اطرافیان چیزی نگویید و سخن دل خود را تنهابرای خدا بگویید و با گفتگوی با او دل خود را آرام سازید.

_ محیط زندگی را به گونه ای در آورید که رغبت همسرتان برای گفتگو بافرزندان بیشتر شود و حتی الامکان از تشنجات و بگومگوها دوری کنید هرچند حق به جانب شما باشد.

عصبی بودن و بداخلاقی مداوم ، چه تاثیری روی رابطه و زندگی مشترک می گذارند؟

مشکلات روانی و احساسی مثل خشم و عصبانیت ، بداخلاقی و بهانه گیری در درازمدت بر روی شما و رابطه تان تاثیر منفی می گذارد. اگر همیشه شوهرتان بداخلاق باشد ، ممکن است این طرز تفکر در شما ایجاد شود که همیشه باید شوهرتان را خوشحال کنید و شاد نگه دارید و شاید گمان کنید که شما مسئول احساسات او هستید و این وظیفه شما است. این نوع طرز تفکر ، باعث کاهش عزت نفس شما می شود و بسیار مخرب است. به علاوه ، زندگی کردن با شوهر عصبانی ، به جای لذت و آرامش و امنیت ، جنگ و دعوا و ناآرامی به همراه دارد که همه این موارد هم لذت زندگی مشترک را کاهش می دهد و هم به رابطه آسیب می زند. به طور خلاصه ، عصبی بودن و بداخلاقی مداوم شوهر ، این پیامدها و آسیب ها را به همراه دارد :

  • کاهش احساس امنیت در رابطه
  • دور شدن از همسر و سرد شدن از رابطه
  • احساس غم و افسردگی
  • احساس تنهایی
  • اضطراب
  • کاهش عزت نفس
  • تقویت رفتارهای ناسالم مثل سوءمصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی ، پرخوری عصبی و…
  • دعواهای زیاد و طولانی

چگونه با شوهر بداخلاق ، عصبی و بهانه گیر برخورد کنم؟

با همسرتان گفتگو کنید

روانشناسی مردان بد اخلاق

بهترین راه برای ریشه یابی علت بداخلاقی و عصبانیت شوهرتان این است که با او گفتگوی سازنده داشته باشید و بپرسید که دلیل عصبانیت او چیست؟ آیا روز کاری بدی داشته است؟ آیا مشکلی در رابطه تان است که او را آزار می دهد؟ یا برای چیزی به شدت نگران و مضطرب است؟ این سوالات به شما کمک می کنند تا از درون و ذهن همسرتان مطلع شوید تا بتوانید با هم مشکل را حل کنید. البته به خاطر داشته باشید که این سوالات و گفتگو را باید در شرایط مناسبی که او در شرایط روحی و روانی مناسبی قرار دارد و عصبانی نیست ، انجام دهید تا او با آرامش و به صورت منطقی پاسخ دهد و گفتگویتان آرام پیش برود.

کیفیت زندگی او را بررسی کنید

با دقت و به صورت منطقی به جنبه های مختلف زندگی اش ، از زاویه دید خودش نگاه کنید و سعی کنید بررسی کنید. قضاوت نکنید. هدف از این کار ، این است که بتوانید او را بیشتر درک کنید و پی به مشکلاتش ببرید. برای بسیاری از مردان صحبت کردن درباره مشکلات و احساساتی که دارند ، کمی دشوار است. به همین دلیل خشم و اضطرابی که ناشی از مشکلات کاری و… است در درون آنها باقی می ماند و به صورت خشم و بداخلاقی در موقعیت هایی تخلیه می شود. شاید او نتواند جزئیات مشکلاتش را توضیح دهد اما شما با بررسی اطرافیان او و زندگی اش ، می توانید تا حدودی با مشکلاتش آشنا شوید و سعی کنید او را درک کنید.

دنیای مردانه اش را درک کنید

مردان با درد و دل کردن آرامش پیدا نمی کنند ، بنابراین زمانی که از او از محل کار به خانه برمی گردد ، اجازه دهید نیم ساعت یا یک ساعت در سکوت بنشیند ، تلویزیون تماشا کند ، کتاب بخواند یا موبایلش را چک کند ، غذا بخورد و حمام کند و بعد از اینکه احساس کردید مدتی گذشته است و به اندازه کافی استراحت کرده است ، می توانید درباره روزتان با او صحبت کنید. البته در شرایطی که خسته است ، از صحبت های طولانی و گله و شکایت که انرژی منفی می دهند ، خودداری کنید چون در غیر این صورت ممکن است ناگهان به شدت عصبانی شود و از شما بخواهد که سکوت کنید و اجازه دهید استراحت کند. همچنین یکی از مواردی را که باید رعایت کنید ، این است که زمانی که می بینید می خواهد تنها باشد و با کارهای خود مشغول شود ، به این خواسته اش احترام بگذارید و اجازه دهید به فعالیت های مستقلانه خود نیز رسیدگی کند.

اخیرا چه اتفاقاتی برای همسرتان افتاده است؟

یکی از مواردی که باید همیشه در نظر داشته باشید تا بتوانید علت عصبانیت همسرتان را پیدا کنید این است که بررسی کنید که اخیرا چه اتفاقاتی در زندگی اش افتاده است ، که باعث شده او بهم بریزد یا دچار اضطراب و تحریک پذیری شود. این بررسی ، به شما کمک می کند که گمان نکنید همه چیز تقصیر شما است و شما باعث بداخلاقی او شده اید.

مشکلات رابطه عاطفی تان را حل کنید

روانشناسی مردان بد اخلاق

در هر رابطه ای ، بحث و دعوا و مشکلاتی وجود دارند اما مهم این است ، که چگونه این مشکلات را حل می کنید یا چگونه با آنها برخورد می کنید؟ تسلیم شدن در برابر مشکلات ، اجتناب از آنها یا حق به جانب بودن در اینکه شما هیچ تقصیری ندارید ، راه حل های درستی نیستند ، بلکه باید بپذیرید که شما هم در ایجاد آن مشکل حتی 1% نقش داشتید. زمانی که پذیرفتید ، باید به خاطر سهم خود عذرخواهی کنید و سعی کنید جبران کنید و اشتباه تان را تکرار نکنید. زمانی که طرف مقابل ببیند شما مسئولیت اشتباهات تان را بی چون و چرا می پذیرید ، خودش نیز خواهد پذیرفت و با شما برای حل مشکلات همکاری خواهد کرد. البته لازم به ذکر است که برخی از مشکلات حل شدنی نیستند و فقط باید تا حدی که می توانید با این موضوع کنار بیایید و گذر کنید تا دعوا و بحث و اختلاف بر روی آن موضوع ، طولانی مدت نشود و به رابطه آسیب نزند. برای حل برخی از مشکلات نیز لازم است از یک فرد متخصص و معتمد کمک بگیرید که در حل کردن اختلافات زوجین ، حرفه ای است و تخصص دارد.

در برخورد با شوهر عصبی و بداخلاق ، چه رفتارهایی را نباید انجام دهم؟

در ادامه قصد داریم درباره حرف ها یا رفتارهایی توضیح دهیم که باید از آنها خودداری کنید.

توهین و بی احترامی ممنوع!

در هر بحث و دعوایی بر روی این موضوع به شدت تاکید می کنیم که هرگز در هنگام صحبت با همسرتان حتی اگر به شدت عصبانی هستید ، توهین ، بی احترامی تحقیر نکنید. درست نیست در حین گفتگو ضعف های شوهرتان را به رخش بکشید ، چون او نیز ممکن است در مقابل با شما لج کند و ضعف ها و عیوب شما را به رخ بکشد.

به خانواده اش ربط ندهید

حتی اگر عصبی و بداخلاق بودن او به خانواده اش برمی گردد ، اصلا نباید در حین صحبت یا دعوا به این موضوع اشاره کنید و بگویید : «تو هم پدرت بداخلاقی!» یا «از خانواده ات یاد گرفتی دیگه!» این جملات بحث و دعوا را تشدید می کنند چون نوعی توهین و بی احترامی به حساب می آیند.

در شرایطی که حال تان خوب نیست ، بحث نکنید

در قسمت قبلی مقاله هم اشاره کردیم که زمانی باید با همسرتان گفتگو کنید که هردوتان از لحاظ روحی و روانی در شرایط مناسبی هستید. هرگز در هنگام عصبانیت یا استرس و اضطراب ، بحث جدی را شروع نکنید چون در این شرایط ، شما نمی توانید منطقی فکر کنید و براساس احساس منفی خشم ، قضاوت می کنید و صحبت می کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن