ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بچه لوس و لجباز و کودک لوس و کودک لوس و لجباز و کودکان لوس و رفتار با کودک لوس و چگونگی برخورد با بچه لوس و علل لوس شدن کودکان و خصوصیات ادم لوس و آدم لوس و لوس بودن یعنی چی و بچه لوس رو چکار کنیم و لوس بودن برای کودک و آهنگ بچه لوس و خصوصیات کودکان لوس در نم نمک.

والدین با بچه لوس چگونه رفتار کنند؟ دلایل لوس شدن کودک چیست؟

لوس کردن فرزندانمان آنها را تبدیل به افرادی می کند که به قوانین احترام نمی گذارند و مسئولیت کارهای خود را نمی پذیرند ؛ همه اینها می تواند عواقبی جدی در طول بزرگسالی داشته باشد. این بخش از اصول تربیت کودک در نم نمک اطلاعاتی در مورد الگوهای رفتاری کودکان لوس دارد.داشتن کودک لوس به تعبیر برخی غول چراغ والدین است که خودشان ان را تربیت کرده اند.با بچه لوس و ننر چگونه رفتار کنیم؟ + علت لوس شدن کودکبا بچه لوس و ننر چگونه رفتار کنیم؟ + علت لوس شدن کودک

اگر دوست ندارید کودکتان لوس و بی مسئولیت بارآید پس باید رفتار مناسب و روش تربیت کودک لوس را بدانید تا اصولی پیش بروید. به خواندن ادامه دهید تا معلوم شود آیا باید تغییراتی در راه تربیت فرزندان خود و جلوگیری از خراب شدن آنها اعمال کنید ، یا خیر.

درمان لوس شدن بچه با راه ارهای ساده

یک بچه لوس چگونه است؟

علل اصلی ؛ رفتار و نشانه های بارز یک کودک لوس

یک چرخه خشم؛

هر کودکی می داند که چگونه می تواند خشم خود را منتقل کند ، زیرا در اغلب موارد آنها می دانند که می توانند هر چیزی را که می خواهند از همین راه بدست آورند. به ویژه ، این رفتار باعث می شود که یک بزرگسال احساس شرم و گناه کند.

نگاهی به این مثالها بیندازید :

کودکی در یک سوپرمارکت با والدینش همراه است و آب نبات می خواهد. والدین می گویند "نه". کودک اصرار می ورزد و سپس متوجه می شود که آنها نمی خواهند خواسته وی را برآورده سازند. بنابراین ، خود را به زمین می اندازد و شروع به لگد زدن و فریاد می کند. هنگامی که یک مادر یا پدر این صحنه را ببیند ، با نگاه کردن به والدین واکنش نشان می دهد و آنها احساس گناه می کنند. چهره آنها از خجالت سرخ می شود و می گویند : "خوب ، می توانی آب نبات خود را این بار داشته باشی ، اما این کار را هرگز دوباره انجام نده.

در اینجا واقعا چه اتفاقی افتاد؟ فرزند توانسته است پدر و مادر خود را وادار کند و آنها احساس گناه و شرم کنند. در همین حین ، والدین اختیار خود را از دست داده اند ، و چون فرزندشان را درست تربیت نکرده اند. این امر می تواند به واکنش های مشابهی منجر شود. والدینی که فرزندشان را می شناسند ، وقتی به آنچه که از آنها می خواهند ، بهتر عمل می کنند ، ممکن است هر بار که فرزندان خود را به انجام وظایف خاص و یا انجام مسئولیت های خاصی می رسانند ، رشوه داده باشند (مثلا برای نمره امتحانی خوب).

نحوه رفتار با بچه های لوس

چرا بچه ها لوس بار می آیند؟

جلوگیری از لوس شدن نوزاد

فقدان مرز در خانه :

تنظیم مرز در خانه به این دلیل و معنی نیست که والدین با فرزندانشان خشن هستند ، سعی می کنند از نظر روانشناختی آسیب برسانند ، یا آنها را دوست نداشته باشند. این کاملا متفاوت است مرزها بسیار ضروری هستند. والدین باید با فرزندانشان جدی باشند و قوانین خود را دنبال کنند. مرزی قائل باشند و سپس کودک را ملزم به احترام گذاشتن به آن مرزها کنند - اتفاقی مانند بالا - کاملا غیر قابل قبول خواهد بود. والدین باید تصمیماتی را که دارند قاطعانه انجام دهند. اگر در هر لحظه تسلیم شوند ، کل ماجرا بی فایده خواهد بود. بنابراین ، اگر مرز را با گفتن« امروز شما آب نبات نخواهی داشت» ، قاطعانه نشان دهید پس از آن ، فرزند شما در طول روز ، چنین چیزی نخواهد خواست. مهم نیست چه اتفاقی می افتد ، چقدر آنها گریه می کنند ، چه تعداد مدل ابراز خشم خواهند داشت یا اینکه احساس خجالت می کنند.

با کودک لوس چگونه رفتار کنیم؟

نحوه رفتار با بچه های لوس چگونه است؟

با کودک لوس چکونه رفتار کنیم؟

یک کودک لوس باید یاد بگیرد که بزرگسالان جدی هستند. آنها باید بدانند که « به هیچ وجه» به معنای «نه» است. اگر مرزها از ابتدا مستقیما و واضح تعیین شده باشند ، حتی خشم به طور معمول اتفاق نخواهد افتاد به همین دلیل است که شما باید قوانین خود را در اسرع وقت اعلام کنید.

یک کودک به صورت مادرزاد لوس نیست؛ او در این وضعیت قرار گرفته است. یک کودک لوس به دنیا نمی آید ، این که بچه لوسی است ، همه بر پایه استدلال والدین است ، اگر آنها اجازه می دهد فرزندشان به میزان خاصی از خودخواهی برسد ، فرزندان در نهایت دچارمشکل می شوند و رفتار آنها به طور فزاینده ای بدتر می شود. دیر یا زود این کودکان در نهایت به والدین خود توهین می کنند ، آنها را کنترل می کنند و قدرت خود را بر آنها تحمیل می کنند که نباید این خصوصیات را داشته باشند. مهمتر از همه ، آنها در نهایت نمی دانند چگونه ارزش خود را حفظ کنند ، همیشه بیشتر مایلند محبت ببیند و هرگز یاد نمی گیرند که چگونه واقعا قدردانی کنند.

یک کودک لوس می تواند یک انسان بسیار ناخوشایند به عنوان یک فرد بزرگسال باشد که برای دیگران و مهمتر از همه برای خودش اذیت کننده است. کودکان به مرزبندی نیاز دارند و والدین باید مثل والدین خوب رفتار کنند ، هرگز نباید به فرزندان خود بی احترامی یا توهین کنند. به یاد داشته باشید ، هر کاری که شما انجام می دهید برای جلوگیری از آسیب دیدن فرزندان ، به آنها کمک می کند که افراد بهتری در آینده باشند که می دانند چگونه روابط سالم را برقرار و حفظ کنند.

علت لوس شدن بچه ها و درمان آن

کودک لوس داری؟ اینجوری رفتار کن

راههای اصلاح رفتار کودکان لوس ؛ پیشنهاد هایی برای والدینی که فرزند لوس دارند

  • در صورت سروصدا او را به اتاقش ببرید و مجبور کنید آنجا بماند تا پوزش کند. ایستادن در یک گوشه ، ماندن در اتاق ، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا ابزار بازی از تنبیهات مناسبی است که می توانید به کار ببندید.
  • تلاش کنید امکانات را تنها در شرایط مناسب و مطابق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آنها بدهید.
  • اگر گریه بچه برای نیاز است ، سریعا نیازش را رفع کنید اما گریه متاثر از کج خلقی کوک باید نادیده گرفته شود.
  • وسایل را تنها وقتی برایشان بخرید که سزاواری آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند. انضباط اتاق ، مسواک زدن و زمان خواب را مانند یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهید.
  • فرزند شما به شما اشتیاق دارد ، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید دلواپس نباشید که قاطعیت ، شما را در نظر او تنفر آمیز نمایش می دهد. یک روز کودک بزرگ می شود و از شما به دلیل تربیت درست تان سپاسگزاری می کند و شما را دلیل تمام موفقیت هایش می داند. همان طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید ، مستمرا باید از او پشتیبانی کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شما را برای این مشکل مقصر می داند.

 رفتار درست با کودک لوس

با بچه لوس چگونه رفتار کنیم؟

  • با کودک خود بحث و لجبازی نکنید ، تنها قانون را یادآوری کنید و تنبیه مناسب با قانون شکنی او را اجرا کنید. البته به یاد داشته باشید که کودکان زیر چهار سال چیزی زیادی از قانون نمی فهمند و پس از آن هنوز با بهانه جویی از انجام تکالیف خود طفره می روند ، اما با آغاز شش سالگی می توانند بااشتیاق قوانین را دنبال و در سن نوجوانی مثل یک بزرگسال رفتار کنند.
  • این مسئله در نظر داشته باشید که شما اسباب بازی تمام وقت کودک نیستید. او باید بیاموزد خود را سرگرم کند و ساعاتی را در خلوت خود بگذراند و شما و کارهایتان را رها کند و باید صبرکردن و انتظار و تلاش کردن را برای بدست آمدن نتیجه را بیاموزد.
  • بچه ها رفتار شما را تکرار می کنند ، پس خود اولین مجری قوانین باشید.
  • به دلیل قلدری ، قدرناشناسی و طلبکار رفتار کردن کودک ، هرگز برایش هدیه نگیرید. این کار رفتارهای بد او را تقویت می کند.
راههای درمان روانشناسانه کودک لوس و ننر

یک نکته مهم را همیشه به خاطر داشته باشید : ابراز عشق کردن ، محدودیت ندارد! در واقع شما نباید از اینکه به کودک خود محبت می کنید واهمه ای داشته باشید. اگر آرزویتان این است که کودک یا کودکانی خوش رفتار تریبت کنید ، باید آنها را از عشق و علاقه ای که دارید سیراب کنید اما برخی قوانین کلی را نیز باید مد نظر قرار دهید تا بروز هرگونه نشانه ای از رفتار ناپسند درکودک در همان ابتدای شکل گیری از بین برود.

چگونه بچه را لوس نکنیم؟

محدودیت ساده و روشنی را تعیین کنید

به این نکته خوب فکر کنید : اگر شرایطی را فراهم کنید که در آن کودک نتواند هر برداشتی که دوست دارد از گفتار شما داشته باشد ، در واقع خیالتان را از آینده راحت کرده اید زیرا او دیگر به میل و سلیقه خود رفتار نکرده و با توجه به محدودیت هایی که شما وضع کرده اید رفتار می کند. مثلا به این جمله دقت کنید : «بسیار خوب ، می توانی یک کلوچه برداری» این بدان معنی است که شاید جای امیدی وجود داشته باشد که بتوان کلوچه دومی را نیز برداشت. اما به این جمله هم دقت کنید : «می توانی یک کلوچه برداری ولی درباره کلوچه بیشتر صحبت نکن!» این جمله به طور کاملا واضح و البته در اوج سادگی تشریح می کند که کودک تنها حق برداشتن یک کلوچه را دارد و نباید والدین خود را برای کلوچه های بیشتر زیر فشار قرار دهد.

به قوانینی که وضع می کنید پایبند باشید

یک همیشه یک خواهد بود ، نه کمتر و نه بیشتر. اما برای بسیاری از والدین این اتفاق روی داده که در ابتدا اعلام می کنند «تو فقط می توان یک کلوچه برداری» اما طولی نمی کشد که قوانین وضع شده مثل آب خوردن تغییر کرده و کلوچه های دوم و حتی سوم نیز توسط کودک برداشته می شود. کاری که در این مواقع باید انجام داد این است که همیشه نگاهی طولانی مدت به آنچه که وضع می کنیم داشته باشیم و مهمتر از آن اینکه نسبت به حرفی که زده ایم پایبند باشیم. شاید در ظاهر امر اینگونه باشد که با برداشته شدن کلوچه دوم در این مرتبه اتفاق مهمی روی نداده باشد اما آیا به کودک این حق را نمی دهید که در دفعات بعدی حداقل شانس خود را برای داشتن کلوچه دوم با به زبان آوردن خواسته اضافه اش امتحان کند؟ بدون شک او همیشه این کار را تکرار خواهد کرد.

به التماس های کودک توجهی نکنید

یک اصل ساده دیگر و آن اینکه اگر یک بار به خواسته التماس گونه کودک گوش داده و به آن عمل کنید ، در واقع راه را به او نشان داده اید تا او بتواند در دفعات بعدی نیز با متوسل شدن به همین استراتژی به خواسته هایش برسد. به یاد داشته باشید که التماس کردن شیوه هوشمندانه ای است که کودکان برای رسیدن به خواسته های فراتر از محدودیت های موجود از آن بهره می گیرند و از آنجاکه بسیاری از والدین حال و حوصله و همچنین وقت کافی برای سر و کله زدن با کودکشان را ندارند معمولا در برابر این شیوه هوشمندانه تسلیم شده و قوانینی که خود آنها را وضع کرده اند را به راحتی زیر پا می گذارند.

کاری کنید کودک اقدام مناسبی انجام دهد

اگر کودک تمایل به انجام کاری دارد که شما به عنوان والدین او نظر مشخصی دربار آن ندارید و مطمئن نیستید که بپذیرید یا نه ، از او بخواهید که دلیل قانع کننده ای برایتان ارایه کند تا مجاب شوید خواسته اش را قبول کنید. به عنوان مثال شاید کودک خواسته باشد که برنامه مورد علاقه اش را در تلوزیون تماشا کند. اگر او توضیح دهد که برای این کار ابتدا تمام عروسک هایش را در گوشه ای از اتاق خوابش مرتب کرده و یا ابتدا چرت نیم روزی را زده و سپس آماده تماشای تلوزیون می شود ، این بدان معناست که تلاشی برای متقاعد کردن شما انجام داده و در این حالت شما با گفتن کلمه «بله» مشکلی با خواسته او نخواهید داشت.

از اینکه کودک ناامید شد نترسید

تقریبا کمتر والدینی پیدا می شود که از شکست خوردن و ناتوانی فرزندشان از انجام کاری ناراحت نشود. این ناراحتی در بسیاری از موارد به ترس و اضطراب نیز تبدیل می شود. اما یادتان باشد هیچ وقت نمی توان انتظار داشت که ایده آل مورد نظرتان محقق شود. سعی کنید به کودک یاد دهید که احساس ناامیدی در هر حالتی روی می دهد اما باید از آن برای به دست آوردن پیروزهای بزرگ در مراحل بعدی زندگی استفاده کرد.

کودک را برای به دست آوردن چیزی که می خواهد به تحرک وادارید

اکثر روانشناسان کودک معتقدند زمانی که کودک تلاش زیادی برای به دست آوردن چیزی نمی کند و در ساده ترین شرایط ممکن به خواسته اش می رسد این بدان معناست که او را ناخواسته لوس و راحت طلب تربیت می کنیم. همواره تلاش کنید کودک برای به دست آوردن آنچه که دوست دارد تلاش زیادی به خرج داده و حتی دست به ابتکارعمل هم بزند. مثلا اگر او اسباب بازی تازه ای دوست دارد ، سیستم اعطای جایزه برایش در نظر بگیرید تا در صورتی که رفتار خوبی از خود بروز دهد اسباب بازی تازه را برایش خریداری می کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن