ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نشستن قورباغه ای برای پای پرانتزی و نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی و اصلاح پای پرانتزی و نشستن قورباغه ای چه عوارضی دارد و تمرینات کششی برای پای پرانتزی و دانلود فیلم حرکات اصلاحی پای پرانتزی و اصلاح پای پرانتزی با کش و حرکات اصلاحی پای پرانتزی نی نی سایت و درمان تضمینی پای پرانتزی و روش جدید درمان پای پرانتزی در نم نمک.

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

هدفی که انجام این حرکت ها دارند تقویت ماهیچه های اطراف زانو ، کاهش فشار روی تاندون ها و مفاصل و درمان پای پرانتزی می باشد ، همیشه قبل از انجام تمرینات اصلاحی پای پرانتزی ، تمرینات کششی را انجام دهید.نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزینشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

نکته : برای اصلاح این عارضه ضمن انجام حرکات درمانی و ورزشی باید این دو نکته را نیز در طول درمان با حواس جمع انجام دهید.

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

  • از نشستن به صورت چهار زانو خودداری کنید و بیشتر به صورت دو زانو بنشینید ، در صورت امکان ساق پا را از زیر ران خارج شود (نشستن قورباغه ای)
  • هنگام راه رفتن و ایستادن سعی شود وزن خود را بیشتر روی لبه داخلی پا بیندازید .

روش اندازه گیری زانوی پرانتزی

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

برای اندازه گیری این اختلال فرد بدون کفش و جوراب در حالی که زانوها و ران ها وی دیده می شود بدون هیچ گونه انقباض عضلانی غیر طبیعی در عضلات ناحیه ران می ایستد. زانو باید در حالت اکستنشن کامل قرار گرفته و قوزک های دو پا به گونه ای به هم بچسبد که استخوان کشکک زانو ها به روبرو نگاه کنند. در این حالت فاصله بین کندیل داخلی ران ها (فوق لقمه داخلی ران) به وسیله متر نواری ، خط کش ، کولیس و یا کالیپر مخصوص اندازه گیری و ثبت می شود. در برخی متون بیشترین فراوانی بین این دامنه 2 تا 4 سانتی متر قید شده است.

عوارض زانو پرانتزی

  • راه رفتن اردک وار
  • چرخش ساق
  • ضعف عضلات ناحیه خارجی ، مانند عضلات کشنده پهن نیام ، دوسر رانی و نازک نئی
  • کوتاهی عضلات ناحیه داخلی ، مانند عضلات نیمه غشایی و نیمه وتری ، راست داخلی و درشت نئی قدامی
  • کشیدگی رباط ها و کپسول خارجی زانو (نازک نئی- رانی) و مچ پا (نازک نئی قاپی) و کوتاهی رباط ها و کپسول جانب داخلی زانو (درشت نئی- رانی) و مچ پا (دلتوئید)
  • کاهش ارتفاع پایین تنه
  • تغییر زاویه کشکک ها و تمایل آن ها به داخل
  • آرتروز زودرس
  • درد و احساس خستگی زود رس
  • سائیدگی بیش از حد کناره خارجی کفش
حرکات اصلاحی زانو پرانتزی

همیشه قبل از انجام تمرینات تمرینات کششی را انجام دهید. برای اجرای برنامه اصلاحی با یک متخصص مشورت کنید و تحت نظارت متخصص تمرینات را انجام دهید به دلیل اینکه ملاحظات بسیاری در طراحی یک برنامه اصلاحی باید لحاظ شود.

تقویت عضلات داخل ران

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

به پشت دراز بکشید و زانوها را خم و دستان را کنار بدن قرار دهید. توپ یا فوم رول متوسط بین زانوها قرار دهید. سپس به آرامی با اعمال فشار عضلات داخل ران ، روی توپ فشار وارد کنید. به مدت 10 ثانیه در این حالت بمانید و دوباره عضلات را منبسط کنید.

اسکوات با توپ

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

این حرکت نیز به منظور تقویت کردن عضلات نزدیک کننده ران انجام می شود ، در این حرکت صاف بایستید ، توپ (می توانید از حوله یا یک بالش کوچک استفاده نیز استفاده کنید) را بین هر دو زانو قرار دهید و تا زاویه 65 درجه زانو را خم و سپس به موقعیت شروع برگردید.

کشش عضله پیریفورمیس

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

به پشت دراز بکشید ، زانوها را خم و به سقف نگاه کنید ، سپس پای راست را بلند کرده و آن را بالای زانوی چپ قرار دهید ، از بین پاها ، هر دو دست را پشت پای چپ حلقه کنید و به طرف سینه بکشید ، این حالت را 30 ثانیه حفظ کنید و بعد از آن برای پای دیگر انجام دهید ، روزی 10 مرتبه این حرکت را تکرار کنید.

بالا آوردن پا

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

روی زمین دراز بکشید ، یکی از پاها را از زانو خم و روی زمین قرار دهید ، پای دیگر اما صاف ، سپس پای صاف را به آرامی بلند کنید ، بدون اینکه زانو خم شود ، در حدی که احساس کشش در عضلات داخل ران داشته باشید ، 20 تا 30 ثانیه در این حالت بمانید و حرکت را برای پای مخالف تکرار کنید.

چرخش داخلی ران

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

روی زمین به پهلو دراز بکشید ، و پاها را ضمن اینکه از زانو خم کردید ، روی هم قرار بدید. زاویه زانو باید 90 درجه باشد ، حالا پا را تا حد ممکن بالا بیاورید تا جایی که زانوها کاملا بهم وصل شوند ، این تمرین را برای هر پا 10 بار تکرار کنید.

کشش عضلات اددکتور

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

در حالی که روی زمین نشسته اید ، و پاهای تان صاف است ، پای چپ را خم کرده و به قسمت بیرونی پای راست قرار دهید. سپس آرنج دست راست را دور زانو چپ حلقه کنید و به سمت بدن بکشید ، کشش را 20 تا 30 ثانیه نگه دارید و سپس حرکت را برای پای دیگر انجام دهید.

چرخش خارجی مچ پا

نشستن قورباغه ای برای درمان پای پرانتزی

در حالی که رو به شکم دراز کشیده اید ، مچ پا را به خارج چرخانده و زانو را راست کنید تا عضلات نیمه غشایی و نیمه وتری تحت کشش قرار گیرند.

سایر حرکات اصلاحی پای پرانتزی

1-در وضعیت ایستاده قرار گیرید در حالی که پاها از یکدیگر فاصله گرفته و از ناحیه جانب داخلی مچ به زمین فشار آورید. می توان برای کمک به کشش ناحیه کشاله و داخلی ساق ، دست موافق پای تحت کشش را بر روی ناحیه خارجی ران در بالای مفصل زانو قرار داده و ران را به طرف داخل و پایین فشار داد.

2-در وضعیت نشسته با گرفتن مچ پا آن را به حالت چرخش به خارج ببرید. در وضعیت نشسته به حالت قورباغه با کمک دست ها ، تنه را از زمین به کشش عناصر استاتیک جانب داخلی زانو بپردازید.

3-در وضعیت ایستاده پاها را به ترتیب از یکدیگر دور کنید. دست موافق پای دورشونده با جلوگیری از دور شدن پا می تواند اعمال مقاومت کند.

4-در وضعیت ایستاده کنار دیوار با جانب خارجی ساق به دیوار فشار آورده و در دورکردن پا از یکدیگر بکوشید.

5-در وضعیت ایستاده یک توپ طبی یا وزنه مناسب را با کنار خارجی پا پرتاب کنید.

توصیه های بهداشتی زانو پرانتزی

در صورت وجود اضافه وزن بکوشید آن را کاهش دهید. سعی کنید هنگام راه رفتن ، دویدن و ایستادن ، لبه داخلی پا فعال تر باشد (روی لبه داخلی پا فشار بیاورید) به نظر می رسد

آیا زانو پرانتزی من نیاز به عمل جراحی دارد؟

اگر تغییر شکل زانوی شما همراه با درد و انحارف زیاد زانو است ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید. بگذارید قدری بیشتر مسئله را باز کنیم. ممکن است تنها مشکل شما این باشد که از شکل پرانتزی زانوی خود ناراحت هستید (درست مثل کسی که از شکل بینی خود ناراحت است). در این صورت جراحی اصلاح شکل زانو ، برای شما حکم یک عمل جراحی زیبایی را دارد. البته در این صورت میتوانید به تصمیم خودتان از پزشک ارتوپد بخواهید زانوی شما را جراحی و صاف کند ولی باید بدانید این کار عاری از خطر نیست.

احتمال بروز مشکلات در این جراحی خود خواسته بیش از یک عمل جراحی زیبایی بینی است. این عمل جراحی ، یک عمل نسبتاٌ بزرگ است و احتمال خطراتی مانند عفونت محل عمل ، شکستگی استخوان ، جوش نخوردن یا دیر جوش خوردن محل جراحی ، آسیب به عروق یا اعصاب ناحیه عمل ، لخته شدن خون در عروق ساق و یا ایجاد درد زانو بعد از جراحی وجود دارد. برای جراحی حتما با پزشک ارتوپد مشورت کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(4 رای)
80%

نظر دادن