ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، اولین عمل قلب مصنوعی در ایران و تاریخ اولین عمل قلب مصنوعی در ایران و قلب مصنوعی پرفسور موسیوند و قلب مصنوعی کوله پشتی و قلب مصنوعی چگونه کار میکند و خرید قلب مصنوعی و پیوند قلب مصنوعی در بیمارستان شهید رجایی و عوارض قلب مصنوعی و ساخت قلب مصنوعی در ایران در نم نمک.

درباره اولین عمل قلب مصنوعی در ایران چه می دانید؟

عمل پیوند قلب مصنوعی برای اولین بار در کشور توسط تیمی از جراحان و متخصصین مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری وابسته به دانشگاه شهید بهشتی بر روی یک بیمار 57 ساله که دچار نارسایی شدید قلبی بود ، انجام پذیرفت.اولین عمل قلب مصنوعی در ایراناولین عمل قلب مصنوعی در ایران

به گزارش نم نمک ، دکتر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری روز گذشته 21 بهمن ماه و در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ضمن اعلام این خبر گفت : برای اولین بار در ایران تیم متخصصین قلب و ریه بیمارستان مسیح دانشوری در کنار دیگر متخصصان ، پیوند قلب مصنوعی در کنار قلب نارسا را در روز سه شنبه به انجام رسانیدند و تیم پزشکان فوق تخصص قلب این بیمارستان به سرپرستی دکتر ضرغام احمدی و دکتر شریف کاشانی و با همکاری دکتر خاقانی پزشک ایرانی مقیم در آمریکا در یک همکاری تیمی بسیار نزدیک با سایر گروههای پزشکی موفق به انجام اولین عمل LVAD در کشور شدند.

اولین عمل قلب مصنوعی در ایران

وی با تشریح این دستاورد مهم افزود : دستگاه مورد استفاده برای بیمار از طریق جراحی در بطن چپ کارگزاری شده و موتور آن در بیرون از حفره قلب در بین عضلات شکم قرار می گیرد. سپس یک لوله به آئورت وصل شده و موتور خون بطن چپ را به داخل آئورت می راند و به این ترتیب به طور مستقیم دستگاه گردش خون توسط یک پمپ مکانیکی مورد حمایت قرار می گیرد. نیروی محرکه این دستگاه باطری است که به کمربند بیمار متصل است و می تواند تا 24 ساعت کار کند و قابل شارژ خواهد بود.

دکتر ولایتی اضافه کرد : با قرار دادن قلب مصنوعی در کنار قلب نارسا امکان انجام عملیات گردش خون به انجام می رسد و در واقع قلب مصنوعی در کنار قلب نارسا قرار گرفته و خون را از داخل قلب دریافت و به داخل شاهرگ اصلی بدن منتقل می نماید و به جای قلب نارسا که نمی تواند عملیات پمپاز را به خوبی انجام دهد قرار می گیرد.

لازم به ذکر است که بخش نارسایی قلب بیمارستان مسیح دانشوری از سال 1385 با انجام اولین پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت خود را آغاز و اکنون این بخش جزء فعالترین بخش های پیوند قلب کشور در سال های اخیر است که تا کنون قریب 160 پیوند قلب در آن انجام شده است و این اقدام جدید به عنوان گام بزرگی در درمان نارسایی های قلبی به شمار می رود.

  • تاریخ: چهارشنبه, 22 بهمن 1393
  • برگرفته از: ایسنا

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن