ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بی خوابی شبانه نشانه چیست و درمان قطعی بی خوابی و علت بی خوابی در زنان چیست و برای رفع بی خوابی چه بخوریم و بی خوابی شبانه و افسردگی و بهترین دارو برای بی خوابی شبانه و درمان خانگی بی خوابی و عوارض بی خوابی شبانه و درمان بی خوابی شبانه در نم نمک.

بی خوابی شبانه نشانه چیست؟

بی خوابی یک اختلال خواب است که با سختی در خواب رفتن یا بیدار ماندن مشخص می شود.بی خوابی شبانه نشانه چیست؟ [علت و دلایل]بی خوابی شبانه نشانه چیست؟ [علت و دلایل]

افراد مبتلا به بی خوابی دارای یک یا چند مورد از علائم زیر هستند :

  • خواب رفتن به سختی
  • اغلب بیدار شدن در طول شب و مشکل در خواب رفتن دوباره
  • بیدار شدن از خواب صبح خیلی زود
  • احساس خستگی پس از بیدار شدن

بی خوابی شبانه نشانه چیست؟

انواع بی خوابی

دو نوع بی خوابی وجود دارد :

بی خوابی اولیه : بیخوابی اولیه بدان معنی است که فرد مبتلا به مشکلات خواب است که به طور مستقیم با هیچ گونه بیماری یا مشکل دیگر مرتبط نیست.

بی خوابی ثانویه : بیخوابی ثانویه به این معنی است که فرد به علت چیز دیگری دچار مشکل خواب می شود مانند : به دنبال برخی بیماری ها (مانند آسم ، افسردگی ، آرتریت ، سرطان یا سوزش سر دل) ، درد ، مصرف برخی داروها ، اعتیاد و موادی که مصرف می کند (مثل الکل).

بی خوابی حاد و مزمن

بی خوابی از این نظر که چه مدت طول می کشد و هر چند وقت یکبار اتفاق می افتد متفاوت است. بیخوابی می تواند کوتاه مدت (بیخوابی حاد) و یا به صورت طولانی مدت (بی خوابی مزمن) دیده شود. بیخوابی حاد می تواند از یک شب تا چند هفته ایجاد شود. هنگامی که فردی حداقل یک شب در هفته به مدت یک ماه یا بیشتر بی خواب شود می گوییم دچار بی خوابی مزمن شده است.

دلایل بی خوابی

علل بی خوابی حاد می تواند شامل هر کدام از موارد زیر باشد :

  • استرس های شدید در زندگی (از دست دادن یا تغییر شغل ، مرگ یک عزیز ، طلاق)
  • بیماری
  • ناراحتی احساسی یا فیزیکی
  • عوامل محیطی مانند سر و صدا ، نور و یا درجه حرارت شدید (گرم یا سرد) که با خواب تداخل دارند
  • بعضی از داروها (به عنوان مثال برای داروهای سرماخوردگی ، آلرژی ، افسردگی ، فشار خون بالا و آسم) ممکن است در خواب اختلال ایجاد کنند
  • تداخل در برنامه خواب معمولی

بی خوابی شبانه نشانه چیست؟

علل بی خوابی مزمن نیز عبارتند از :
  • افسردگی یا اضطراب
  • استرس مزمن
  • درد یا ناراحتی در شب

علائم بی خوابی

علائم بی خوابی می تواند شامل موارد زیر باشد :

  • خواب در طول روز
  • خستگی عمومی
  • تحریک پذیری
  • اشکال در تمرکز یا حافظه

درمان بی خوابی

بی خوابی حاد ممکن است نیاز به درمان نداشته باشد. بی خوابی خفیف اغلب می تواند از طریق تمرین عادت خواب خوب جلوگیری یا درمان شود. اگر بی خوابی باعث می شود که شما در طول روز به دلیل خواب آلودگی و خستگی دچار مشکل شوید ، پزشک ممکن است قرص های خواب آور را برای مدت زمان محدودی به شما بدهد. شروع سریع ، داروهای کوتاه مدت می تواند به شما در جلوگیری از اثراتی مانند خواب آلودگی در روز بعد کمک کند. از مصرف قرص های خواب آور بدون نسخه پزشک برای درمان بی خوابی اجتناب کنید ، زیرا ممکن است عوارض جانبی داشته باشند و در طول زمان از تاثیرات موثر آن کاسته شود.

از مصرف قرص های خواب آور بدون نسخه پزشک برای درمان بی خوابی اجتناب کنید ، زیرا ممکن است عوارض جانبی داشته باشند و در طول زمان از تاثیرات موثر آن کاسته شود.

درمان بی خوابی مزمن ، در ابتدا درمان هر گونه شرایط یا بیماری های زمینه ای که سبب بی خوابی شده اند می باشد. اگر بی خوابی ادامه پیدا کند ، پزشک شما ممکن است رفتار درمانی را پیشنهاد کند. رویکردهای رفتاری به شما کمک می کند تا رفتارهایی را تغییر دهید که ممکن است بیخوابی را بدتر کنند و رفتارهای جدید را برای ترویج خواب یاد بگیرند. تکنیک هایی مانند تمرینات آرام سازی ، محدودیت درمانی در خواب ممکن است مفید باشد.

عادات خواب :

عادات خواب خوب ، که به آن بهداشت خواب نیز می گویند به شما کمک کند خواب شب خوبی داشته باشید. در این مورد باید نکات زیر را در نظر داشته باشید :

ساعت منظم خواب : سعی کنید هر شب در یک زمان خاص به خواب بروید و هر روز صبح نیز دریک زمان بیدار شوید. سعی کنید در طول روز چرت نزنید ، زیرا ممکن است خواب شب شما را بر هم بزند.

اجتناب از تلفن همراه قبل از خواب : اجتناب از استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا کتاب الکترونیکی قبل از خواب ، زیرا می تواند خوابیدن را سخت تر کند.

اجتناب از مصرف کافئین : از مصرف کافئین ، نیکوتین و الکل در ساعات آخر روز اجتناب کنید. کافئین و نیکوتین محرک هستند و می توانند از خواب رفتن شما جلوگیری کنند. الکل می تواند موجب بیداری شما در شب شده و بر کیفیت خواب شما نیز تاثیر می گذارد.

بی خوابی شبانه نشانه چیست؟

ورزش منظم : به طور منظم ورزش کنید. سعی کنید که در زمان نزدیک به خواب ورزش نکنید ، زیرا ممکن است شما را تحریک کند و به خواب رفتن شما سخت شود. کارشناسان توصیه می کنند که حداقل سه تا چهار ساعت قبل از خوابیدن ، ورزش نکنید.

اجتناب از غذای سنگین : سعی کنید در ساعات آخرروز غذای سنگین نخورید. یک میان وعده سبک قبل از خواب ، ممکن است به شما در خواب کمک کند.

اتاق خواب راحت : اتاق خواب خود را به مکان راحتی تبدیل کنید. مطمئن شوید که اتاق خوابتان تاریک ، آرام و نه خیلی گرم و یا خیلی سرد است.

ریلکسیشن یا آرام سازی قبل از خواب : از یک روش برای آرام کردن خود قبل از خواب کمک بگیرید. مثلا یک کتاب بخوانید ، به موسیقی گوش کنید یا حمام ببرید.

عدم استفاده دیگر از بستر خواب : اجتناب از استفاده از بستر خود برای هر چیزی غیر از خواب یا رابطه جنسی؛ مثلا هیچ گاه در تخت خواب غذا نخورید.

انجام کارهای غیر محرک قبل از خواب : اگر نمی توانید بخوابید و خواب آلود هستید ، بلند شوید و کتاب بخوانید یا کاری انجام دهید که بیش از حد تحریک نشوید تا اینکه احساس خواب آلودگی کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن